Inlägg

Inlägg som meion har skrivit i forumet
Av meion

kolla så du inte har overscan!

Av meion

Jag har haft mk-85 och har Razer ultimate blackwidow, kan säga att MK-85 är det tangetbordet jag har haft som med hästlängder har haft värst kvalité eller iallafall intrycket utav kvalitén. Fick det och hade det i två veckor sedan började bakljuset sluta fungera, bytte och då slutade det funka efter cirka 2 veckor till utav vätska vilket givetvis är klantigt men jag skulle inte rekommendera det oavsett. Blackwidow är relativt gött men jag skulle inte rekommendera det heller eftersom det låter så förbaskat mycket, jag menar de fletsa tycker det är gött med klickljud mig inkluderad MEN detta låter som man slår i det med någon slags klubba vid minsta berörning.

Ett tangentbord som jag verkligen skulle rekommendera är: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=768800
Mycket trevligt tangentbord men det är lättast att du känner själv då det är väldigt individuellt, då en brytare kan vara underbar för någon och absolut inte funka för någon annan.

Ursäktar för slarv sitter på jobbet och ville iallafall dela med mig utav vad jag visste/min erfarenhet!

Av meion

Även här finns det ett lag som skulle kunna tänka sig vara med!

Av meion
Av meion

Problem Creative Sound blaster Wraith "ploppande ljud"

Körde denna guiden i går ( samt kopplade till en till hårddisk ) :
http://www.tech-forums.net/pc/f128/ssd-tweak-guide-236563/

Och då började det komma ett bakrundsljud när jag spelar upp i VLC / Windows media player typ ett ploppande ljud... Vet inte hur jag ska förklara men vid tex skype använding så är det inga problem.. Någon som vet hur detta kommer sig ?

Slutade när jag plockade ut min sekundära hårddisk

Av meion

Funderingar angående inköp av komponenter

Det jag mest undrar är kommer moderkortet som jag lagt till funka med ett annat grafikkort förstår inte riktigt där det står " Intel, kräver processor med inbyggt grafikkort " :

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2051078/2012-07-21

Kommer köra med ett 6970 med referenskylare om det skulle hjälpa något!

Av meion

Tar gärna en betakey och det verkar ju vara så att man får nycklar att ge iväg när man får en nyckel så det är absolut något som jag kommer göra då HITTILS har denna communityn varit den bästa jag varit med om

Av meion
Skrivet av Victor555:

Prova att installera Intel matrix storage manager, det löste massvis med problem för mig och mina ssd's när jag inte kunde så mycket innan

HJÄLPTE! Tack som tusan! Om ni har problem installera detta vilketet superbt program

Av meion

Ursäkta denna "noobighet" men hur väljer jag att använda det ? I Bios i suppose?

asså controllern

Av meion

Det är inte ssd som strular ? utan det är den "vanliga" hårddisken ? Finns det ens firmware att uppgradera från dem ?:S ( rätt ny med detta på firmwares på hårddiskar)

SSD är en Corsair Force 3 120 gb men tror inte det är den som gör att det strular utan det började med ACHI/AHCI mode:et startades

Av meion

SSD som OS disk, andra fungerar halvdant!

Tjenare köpte en SSD häromdagen och nu måste jag in i device manager och trycka så det letar efter disken manuellt varje gång jag startar datorn och går den ner i viloläge försvinner den igen och bara en reboot och samma procedur behövs igen... Har egentligen inte hittat någon speciellt hur jag ska få den att fungera som vanligt förutom att formatera den och det vill jag helst inte! Har förestänn AHCI mode ller om det hette ACHI igång för att få ut maximalt utav ssd...

Får även ett felmeddelande

"Marvell 91xx Config ATA device drivers hittas inte"

och

"Universal Serial Bus (USB) controller"

Detta problemet bör ju vara det DOCK så fungerar inte driverserna från deras hemsida! Har ni någon idé om hur jag ska lösa problemet ? Eller kommer denna proceduren vara nödvändig tills jag har köpt en nyare lagringshårddisk (min är rätt så gammal).

Tack på förhand och om det är något som ni inte förstår vad jag menar med eller liknande så ska jag ändra så snabbt jag kan och kommer vara inne här ett par gånger om dagen för att se om jag kan få hjälp med att lösa detta irriterande problem!

Av meion

Den är helt ominstallerad

Av meion

7950 problem med detection

Tjenare!

Polarens 7950 som han fick igår känns inte igen av windows och han får ingen bild när han stoppar i sladden i den DOCK så kan han spela Heroes of newerth med det inbygda och det kan inte ens jag med mitt 6770 (som bör vara starkare?) så det känns som det aktiveras och används ? AMD catalyst 12.4 vill inte installeras.. Hjälp en desperat vän hjälpa en desperatare vän!

Gjorde en calculation på hur mycket watt han behöver och det stod nu att 680watt är rekommenderat men han har bara 650 bronze plus kan det vara andeledningen ?

Nu går inte ens fläktarna igång

Av meion

ZyXEL P-2601HN-F1 Öppna portar

Tjenare! Vi fick nytt 24 mb/s BBB härom veckan men nu har jag problem med några portar som gör att jag i vissa fall inte kan ansluta till chatservrar och komma in på games när jag spelar Heroes Of newerth.

Jag har letat men hittar inte hur jag ska öppna portarna! Spelet har jag testat att installera och har inga problem om jag ansluter till något annat nät så jag är säker på att det är det som är fel!

Tack på förhand!

Portarna som behöver öppnas är följade :

Ports

You'll need to allow outgoing traffic to ports TCP:80 (login/update), TCP:11031 (chatserver) and UDP:11235-11335 (game servers).

Av meion
Av meion

Vilken hårddisk till Wii?

Tjenare! Ska softwaremodda våran Wii för att lätt kunna se film osv. men nu undrar jag vilken hårddisk använder ni?

Storleken är behöver inte vara jätte stor utan priset är det viktiga, tack på förhand!

Av meion

problemet är att vi inte ens får ström till tangentbord och mus så då bör väl inte det vara problemet

Av meion

Japp vi har bytt 8 pins kontakten. Rengjort ram minnena . Testat ett annat grafikkort. Kollat sladdarna..

Av meion

Datorn startar inte

Vi sitter på lan och min polares dator fungerar inte ..
Hans dator funkade hemma men nu när han kom hit startar den men han får ingen bild på skärmen men allting startar , dvs fläktar osv.

Vet inte riktigt vad som behövs för info men jag uppdaterar instant om det är så att något fattas

Av meion

Okej , det låter bra tack så mycket