Inlägg

Inlägg som Nixor har skrivit i forumet
Av Nixor

tragiska siffror :/

Av Nixor

har aldrig tyckt om skype >_<

Av Nixor
Skrivet av shogun-r:

Antar att du ändrar varvtalet från utsidan då, annars låter det omständigt. Får hoppas att den sjunker märkbart med 5 V. Kan tyvärr inte kolla varvtalet eftersom jag har molexkontakten som följde med.

jag garanterar inte att just du blir nöjd men jag blev nöjd
jag satte den på baksidan ovanför där grafikkortet sitter fanns de ett hål man kunde dra ut kabeln genom

Av Nixor
Skrivet av shogun-r:

Ok du har inte testat den på närmare 7 V någon gång? Kanske krävs 5 V för att den skall minska varvtalet såpass. Tyst är den i alla fall inte vid 7 V, speciellt inte om man jämför med standardfläktarna.

när den börjar komma under 7 V så börjar den bli tyst enligt mig men sen så tycker ju alla olika jag kör den på 5 V när jag bara surfar åså när jag spelar drar jag upp den lite men som sagt alla tycker olika

Av Nixor
Skrivet av shogun-r:

Någon som testat att köra på nämnda fläkt? Har som sagt monterat en Spectre Pro 230 mm fram OCH en Spectre Pro 140 mm bak. Hade räknat med att den skulle låta mindre än originalfläktarna när jag körde på medföljande 7 V istället för 12 V. Tycker dock att fläktarna låter som tusan och min flickvän tycker samma sak, kommentaren "Oj vad det låter nu, låter som det blåser" talar sitt tydliga språk.

Känner man bak vid utblåset så undrar man nästan om det sitter någon 7 V, för man känner verkligen trycket från luften.

Nästa steg blir ju att försöka få tag i en på 5 V. Någon som testat 5 V, funkar det bra och blir den tyst men att den ändå flyttar luft bra??? Borde inte en större fläkt vara mer effektiv på att flytta luft vid samma ljudnivå än en mindre?

Det mest tragiska är att tempen på processorn är samma, så jag har fått oförändrade temp (på cpu) , men en dator som låter mer... bra va?

jag har den fläkten i ett bitfenix prodigy och kör med denna fläkt styrning http://www.inet.se/produkt/6308263/fan-mate-2-varvtalsregulat... på lägsta volten som är 5v så är fläkten i stort sett tyst enligt mig iaf

Av Nixor

tackar de där såg ut som de jag söker

Av Nixor
Skrivet av js6033:

Lennart Arvidssons SWED2011-SYD på http://www.123minsida.se/SWED2011/57898872 är det bästa över södra Sverige som finns just nu.
Sedan har vi ORBx scenerier från olika delar av välden på http://fullterrain.com/.
En härlig Tiger Moth finns på http://www.antsairplanes.com/tigermoth.html.

de såg bra ut men dom gör vell inget åt moln och sånt i luften?

Av Nixor

undrar om de finns nån bra addon som gör att spelet ser lite snyggare ut?

Av Nixor

riktigt tråkig riktning dom går åt va mycket trevligare förut när de fanns lite kamp mellan intel och amd

Av Nixor

jag tycker netflix verkar bra många bra gamla filmer

Av Nixor
Skrivet av Demonoidz:

Helt klart. Jävligt dåligt, vare sig det är CDONs fel eller Postens.

De är ju inte kul å bli drabbad av det men i det här fallet tror jag att de är tillverkarns fel för de är ju inga skador på nått förutom att kylarn antagligen inte är åt dragen eller vad de kan vara.

Av Nixor
Skrivet av Demonoidz:

Hade fan tvingat CDON att kolla nästa kort de skickar.

Var riktigt jävla försiktig om du tänker skruva i det. Minsta märke i skruvarna så kommer garantin att ryka.

Då är de nog bättre å skicka tillbaka de igen om dom går med på de igen

Av Nixor

Okej får göra de när jag kommer hem men bara 3 av dom jag kan kolla sitter en klister lapp på den 4de å antar att garantin ryker om man tar bort den

Av Nixor

Nått man kan fixa själv eller ska man skicka tillbaka de igen?

Av Nixor

Vilken mardröm fick ett nytt grafikkort av cdon som kom med posten idag å då sitter kylaren lite löst så den rör sig ca 1 cm :/

Av Nixor

Bör passa va jag vet har 1156 och 1155 samma mått till hålen

Av Nixor

the saboteur tycker jag är riktigt kul iaf

Av Nixor
Skrivet av jocke92:

Jag hade inte gnällt för så lite. Men det tyder ju på att kortet hanterats ovarsamt i transporten. Så vill du ha ett nytt kort så får du snacka med butiken och bifoga dem bilden.

har redan kontaktat dom och väntar på svar visst de är ingen stor skada men de är inte så roligt häller när de är så pass dyrt kort.

Av Nixor
Skrivet av Eltarion:

Verkligen. Brukade alltid titta på CDON för de har bra priset. Men det är nu mitt sista val. Servicen är under all kritik skulle något vara trasigt eller inte fungera som det ska vid leverans.

får se hur de går för mig då hoppas dom löser de här snyggt men har dock hört mycket negativt om dom :/ men även en hel del positivt åxå.
bara hoppas allt löser sig.
riktigt tråkigt när de blir problem sådär :/

Av Nixor
Skrivet av Eltarion:

Lycka till.. har bråkat med CDON nu sedan i början av Juni med att returera eller få ersättning för en skadad CPU-kylare.
Tog kontakt med dem omedelbart, skickade bilder och allt. Men typ ingenting händer, först skulle jag ta kontakt med posten sa de. Posten sa att CDON skulle ta kontakt med dem. CDON gjorde detta, men posten påstod att varan var så när den levererades till dem. Sen nu för typ 2-3 veckor sedan skulle CDON ta kontakt med sin leverantör som levererat kylaren till dem. De skulle återkomma samma vecka, det är nu 2-3 veckor sedan. Dumpar man inte sitt ärende så händer absolut ingenting. Sämsta servicen jag varit med om.

jag hoppas att det löser sig aldrig roligt när det blir så här sånna här gånger man ångrar sig att man inte handlade på inet då jag aldrig haft nått problem alls med dom.
hoppas de löser sig för dig med.