Inlägg

Inlägg som nagard har skrivit i forumet
Av nagard

1500:- hämtar

Av nagard

bjuder 5500:- utan gpu, med upphämtning

Av nagard

säljer du utan gpu?

Av nagard

kan du tänka dig sälja bara datorn? och så fall pris? med avhämtning naturligtvis

Av nagard
Nytt bud: 6 100 kr hämtar...hur länge på går annons?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nagard
Nytt bud: 3 000 kr hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nagard
Skrivet av Kwirek:

Testa att lyssna på ljudboken, så länge man inte ogillar uppläsarna är det iallafall för mig lättare att ta mig igenom böckerna som är mer tvivelaktiga när jag inte aktivt måste sätta mig ner och vända blad. Nackdelen är ju såklart att versionen man hör är vinklad, men är uppläsaren bra kan det vara en fördel.

Moiraine var väl iallafall i 50-års åldern? Hon restes ju samma år som pojkarna föddes? Men Aes Sedaierna skall ju se mer "tidlösa" ut än unga, svåra att sätta ålder på tills de är väldigt gamla.

har läst böckerna ett flertalet gånger både på engelska och svenska. helt fantastik bok. har även läst den via ljudbok, den som gör den bäst (i Mitt tycke),heter Michael kramer(på engelska), han gör den grymt bra.

Av nagard
Nytt bud: 2 200 kr hämtar
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av nagard

såld?

Av nagard

1900:- hämtar!

Av nagard
Skrivet av nicke_bur:

Hej
Hur bred är skärmen i cm, behöver måttet för att se så den får plats på grabbens skrivbord

lol, jag vill inte vara DEN, men google är bara ett knapp tryck bort M8!

Av nagard

500:- + frakt för Microsoft Xbox One Elite Wireless Controller (Xbox One/PC) (Svart) (bild 2)

Av nagard
Av nagard
Skrivet av Celphish:

Hehe, nä, inte riktigt, som föregående talare, min är värd mer än så.

Den brukar gå för 4-5k begagnat.

Jag är fortfarande öppen för ev komma överens om något byte, hojta till om du ändrar dig eller så

hm, om hans går för ca 4k och du vill ha 7000 emellan , ursäkta min dåliga matte,men gick du plötsligt ifrån att begära 9500 till 11000. Nja jag vet inte, din matte verkar vara lika dålig som min, jag drar tillbaka mitt bud på 3k

Av nagard

@Villor: om du nu tycker att hans skärm är i samma prisklass som din, och du bjuder i princip 2500 för hans, så slår jag till och bjuder 3000 för din!

Av nagard

känns lite dumt att fråga, men har du kollat så du inte har en massa micrphone boost på i inställningar, samt att du stängt av medhörning för mikrofonen?

Av nagard

lånar tråden lite. jag har samma problem, skillnaden är väl att jag jag testat på andra datorer, och det funkar. har testat alla usb portar, funkar ej.

Av nagard

budar 4500:- avhämtning

Av nagard

1200:- + frakt

Av nagard

Scam?

hej alla.
Jag undrar om detta var kunde vara scam.
Jag bestämde mig nyligen för att köpa mig en gaminglaptop. Och fann just en sådan på en begangnad sida (inte sweclockers).
Det begärda priset var 18000:- Det var en lenovo legion y740, det var deras värsting modell, ny pris, enligt han var 25990:-. Specsen var rtx 2080- 32Gb ram och en massa annat lulllul, . enligt annonsen, så hade han kvitto, samt att den inte var ens uppackad, alltså splitter ny.
I annonsen uppgavs det väldigt luddigt om vad för speccs den hade , det fick jag kolla upp själv genom en bild som han skickade bild på backsidan av förpackningen,(på bilden framgick det inte vad det var för gpu). Han länkade i samma veva, till datorn. Länken var till CdOn.
Det var inte ens samma speccs, som på bilden han skickade. Jag frågade om han kunde skicka kvitto, och han skickade något som liknade ett kvitto, det var flera artiklar på kvittot, problemet var(vad jag tyckte) att artiklarna kom från både cdon Och inet. så vitt JAG vet ,så det 2 olika företag. . Adressen som står på "kvittot" till inet, är INTE det samma som står, att inet har på nätet. vid närmare koll på inets hemsida, så finns inte just den modellen där( kan ha funnits innan, då datorn köptes 2 månader sedan) .
Skall tilllägga att på kvittot står ett namn som inte var det samma som säljarens.

Det är en hel del mer till story`n , men det är det hela i stora drag. Jag tyckte att det hela var skumt och drog mig ur affären. Jag har bilder han skickade, men vågar inte riktigt ladda upp dom, då jag säkert bryter mot någon regel mot det..

Vad tycker ni, låter det som något legit, eller är det bara jag som är över nojjig.