Inlägg

Inlägg som OpWildChild har skrivit i forumet
Av OpWildChild
Skrivet av swejaf:

Jag har suttit och provat lite med Windows Speech Recognition APIerna igår och idag så det är därför jag just nu har det igång, ganska skoj att bygga funktioner som man sedan styr med rösten i ens egna program. Sedan tänkte jag prova köra med Grooveshark ett tag för att se om det är nått alternativ emot Spotify, appen har jag byggt själv. IE motorn och en funktion som gömmer annonserna och efter 4 min så har du det.

http://data.fuskbugg.se/dipdip/_____________screen.png

har läst nånstanns om detta och verkar skitkul att ha. Vart kan jag få tag på det?

Av OpWildChild

Nackdelen är den att jag inte har några av dom delarna ill datorn då jag fick en så som den står. Vet inte vad moderkortet heter. Kanske vet vart jag kan läsa det?

Av OpWildChild

Tipps om nya delar

Hello. Behöver lite kor hjälp!!!

Det är så at jag har en dell xps 600 dator här hemma. Men jag behöver köpa mej lite nya delar Men vet inte exakt vad. Skulle behöva nytt

Grafikkort
Elaggregat
Nya ram

Nån som vet vad jag borde köpa?

MVH/ dell:en

Av OpWildChild

Hello. Behöver lite kor hjälp och vill inte öppna nån ny tråd för detta.

Det är så at jag har en dell xps 600 dator här hemma. Men jag behöver köpa mej lite nya delar Men vet inte exakt vad. Skulle behöva nytt

Grafikkort
Elaggregat
Nya ram

Nån som vet vad jag borde köpa?

MVH/ dell:en

Av OpWildChild

Jag har inte nåt spec kort så ingen extra ström på det. Kortet att i ordentligt. men jag gissar på att jag kanske har bränt ngt på moderkortet för har testat ett par andra kort och blir ingen annan reaktion på det.

Får helt enkelt köpa en ny dator.

Av OpWildChild

Undrar om ån kanske har svar på min lilla fråga kring detta med skärm osv. Har ett aning större problem då jag inte får nån bild alls är jag startar min dator.

När jag kopplar in VGA kabeln från skärmen till datorn står det ( NO SIGNAL DTECTED) Men grafikkortet är igång.

Nån som vet vad detta beror på?

Av OpWildChild

Vill ladda upp en bild på mitt skrivbord. men vet ej hur man gör. nån som vet hur jag ska göra?

Av OpWildChild

Hello. Sitter å pillar mer och mer med datan. och finner bara mer och mer intresse för det. HÅller nu på med at försöka piffa till min tjejs dator. Men som sagt är jag ingen mästare. nån som kanske har lite tipps på pogram jag borde andvända? Vill inte bara sitta och byta teman. det är lite segt. Det är windows 7 ultimate.

Tacksam för svar.

Av OpWildChild

Har en dell xps 600 med orginal moderkort och processor. dock ett annat nät agg då datorn inte ville starta med det orginala. xD Men har inget grafik krt för tillfället. nån som har nått tipps på vad jag borde skaffa mej?

Av OpWildChild

Lilla problemet där är att den inte vill starta. Jag har abolut ingen ning am va det är för fel. Och det verkar ju tyvar inte vara såm många andra som vet det heller

Av OpWildChild

DEL XPS 600

Hej. Vänder mej till detta forum då jag inte vet vart ag skal vända mej. Det är så att jag har skaffat mej en DELL XPS 600. Men den vill inte riktigt funka som den skal. Han som gav mej den sa att det va fel på nätaggregatet, men då starknappen lyser är jag inte längre hel säker på detta. jag har aldrig haft igång datorn och vet inte hur dom skal fungera. Men när jag sätter i stömsladden så lyser startknappen orange. Samt en liten lampa på moderkortet lyser orange när jag sätter in strömsladden. Nån som har en aning om vad detta kan bero på? P.S Startknappen blinkar. inte lyser :S

Tack på farhand/

Av OpWildChild

Okej. Så här ligger det till. Jag börjar bli lite osäker på att det är nätagget som har pajat. När jag kopplar in strömsladden lyser startknappen orange och en liten lampa på moderkortet lyser också orange. Om agget är paj borde det la inte komma nån stöm alls?

Dock så kan jag inte starta datorn och det är inga fläcktar som går igång. Nån som vet vad detta kan bero på?

Av OpWildChild

Okej. verkar nästan som det blir till att ringa dom då.
325$ är la drygt 1000 kr? det är juh inte så farligt ändå Om jag får datorn och funka efter det. Datan kostar ju en hel del mer.

Av OpWildChild

Nix. Hitta inget där heller.

Av OpWildChild

DELL XPS 600 nätagg

Hej. Jag har skaffat mej en ny dator. Grejen är den att agget har pajat och jag hittar ingenstans att köpa ett nytt. Nån som Vet vart jag kan köpa ett? Dator/ DELL XPS 600.

Av OpWildChild

Okej,. Jag blev inte medlem på denna sidan fören förstigår. så vet inte hur man fixar egen tråd. Om d enns funkar?

Av OpWildChild

Hej. jag har också ett litet problem med ett agg. Det är så att jag har en datorn (DELL XPS 600) men agget är paj. Nu behöver jag ett nytt. Vet dock inte vart jag skal köpe ett. Nån som kan hjälpa mej med detta prolm? Nätaggregat till Dell xps 600.

Tackar på förhand. / dellxps600