Inlägg

Inlägg som CebitZeros har skrivit i forumet
Av CebitZeros
Skrivet av lanbonden:

Nu vet jag inte vad du har för gear men Mitt tips för att farma legendaries så snabbt som möjligt är att köra de områdena i act3 med bra monster densitet, typ keep2 och core + azmodan på normal eller eventullt högre om du kan oneshoota allt (utom azmo) på den men ge katten i torment då det bara är effektivt för XP farming. Och glöm inte kistor mm, får minst hälften av mina legs från dom!

Normal kan nämligen droppa alla legendaries nu på level 60 och den extra chansen för legs på torment är i princip obefintlig atm så normal ger klart mest legs per timme. Ända nackdelen med normal farming är den låga XPn och att det är för lätt så blir lite tråkigt i längden, men när man hittar ett par legs i timmen är det ok

Hittat vettiga legendaries på normal O.o?

Av CebitZeros
Skrivet av TiasE:

Nej nu får man 3miljoner.
Vill du köra såna här tråkiga mindless runs kan du köra Explore the cellar, ger fortf. 9m per run.
Eller farma Crypt of the ancients om och om igen.

Jasså det måste vara något de ändra idag då. För när jag körde det igår kväll så gav det mig 9 miljoner samt 80 k gold för varje run. Tornament 6

Av CebitZeros
Skrivet av Gramner:

Mira är hotfixad. "Reduced the amount of experience granted by subsequent completions of the quest associated with killing Mira Eamon."

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11914452071

Nu får man 9 miljoner exp. Finns det bättre ställen?

Av CebitZeros
Skrivet av SvenskaDiablo:

Vi fick i egenskap av officiell Fansite möjlighet att paxa vårt klan-namn redan för några veckor sedan. Redan i betan till Reaper of Souls var vi omkring 65 svenskar som samlades under vår fana. Känn er välkomna att haka på i vår kamp mot djävulens och hans gelikar

Jag hakar gärna på ! Någon som vet när EU patchen går live?

Av CebitZeros

Kör du mantel eller direkt x?

Av CebitZeros
Skrivet av Falcon:

Stäng ner origin, starta om, högerklicka BF4 och välj spela.
Detta bör "uppdatera" battlelog, funkar iaf för mig. Kör Metro nu.

Vad är ditt intryck av second assult?

Av CebitZeros
Skrivet av Sambuccashake:

Hur fan tänkte du nu?

Senaste patchen kraschar mer än någonsin.

jag har inte haft en krasch sen i slutet av december

Av CebitZeros

Fix för oklarade assignemnts?

Finns det någon lösning på alla dessa vapen assignments som man har klarat, som man fått vapen till men som inte är "klarade" i alla fall?

Samt det pratades i början om veteranpacks, något nytt om detta?

Av CebitZeros

Har de fixat de gamla assignment som man inte kan "klara" för de nya vapnen till den förra dlcn?

Av CebitZeros

Den enda "Buggen" jag stör mig atm är att ibland när man hamnar i eldstrid och dör. Så står det att fienden har 0% HP. Vilket i mitt tycke borde göra att han är död, istället för att springa vidare...

Av CebitZeros

Vilken FOV rekommenderas för 27" skärm?

Av CebitZeros

Äntligen händer det något!

Av CebitZeros
Skrivet av Cryqer:

Tjena!

Den tiden där det är mest aktivt är då folk slutar skolan/jobbet, dvs runt 18-22. Och på helgerna så är det iprincip hela dagen. Folk kommer och går

Dock i dagsläget så har vi hamnat i en svacka där många har tröttnat på att spela Battlefield 4, därav är det inte så jättemånga inne på TS ( ännu ). Men vi kommer att bli fler. Var så säker!

Genomsnittsåldern skulle jag säga är 19. Jag själv är en av admins ( vi är två ), och jag är 23år gammal i februari

I dagsläget så är det seriösa spelandet lite lagt på is då många har ledsnat på att Battlefield 4 är så trasigt ( vilket vi skapades att enbart spela från början ). Men när intresset finns hos folk så kommer det att skapas ett nytt ESL lag inom Battlefield 4.

//Mvh Cryqer

Ni får gärna lägga till mig på Origin. Cebitzero Ska försöka komma in i TS idag. Har varit rätt mycket med nytt jobb osv.

Av CebitZeros
Skrivet av Dr.Mabuse:

koppla ur den trasiga och kör vidare.... tills du köpt en ny disk.

Jävlar va smidigt. Hur sätter man upp 2 diskar i RAID 1? Mjukvara-varianten?

EDIT Hittade denna guide: #9705856

Av CebitZeros

Så om man stoppar in 2 st, 2 TB diskar. Kör dem i RAID 1 och ena disken går sönder. Hur går man tillväga för att använda den andra? Måste du köpa en till 2 TB disk och stoppa in eller kan man lösa det på annat sätt?

Av CebitZeros

Med en standard gameing rigg som är på 12 timmar om dygnet hur många dagar skulle det ta att få tag på en bitcoine? Som exempel proc. 2500k och grafik:280X ? Pratar vi år?

Av CebitZeros

När kommer ni gå ut med info om Define R5?

Av CebitZeros
Skrivet av thli72:

Fördelar med PWM är ju att du kan styra varvtalet via moderkortet vid behov

Så jag pluggar in fläkten i moderkortet?

Av CebitZeros

Diablo 3 expansion.

Någon som vet om de kommer att släppa diablo 3 + expansion den 25 mars till PS4?

Av CebitZeros
Skrivet av jerkaaaa:

om du ska ha ett så tyst som möjligt så ska du nog låta bli att använda så många fläkt platser i chassit, bara de som de inte sitter någon ljudissolering på från början. Själv gjorde jag misstaget och fyllde hela chassit med fläktar. Så testa bara med 2 fläktar eller något (insug och utblås) eller liknande och se temps och samt stresstesta så att grafikkorts fläkten inte varvar upp väldigt mycket.

Tanken är att ha 1 inblås i fronten samt 2 utblås i toppen. Du menar att jag borde skippa dem i toppen? och de 2 som sitter längst bak för att kyla radiatorn, räcker för att blåsa ut luften där bak? Är det inte så att varm luft stiger och det kan vara bra med en fläkt som blåser ut skiten uppåt?