Inlägg

Inlägg som Emilkjellner har skrivit i forumet
Av Emilkjellner

tack, men jag fick till det till sisst, jag tänkte använda en linux skiva men hann aldrig. 10poäng till SweC!!!

Av Emilkjellner

Windows 7 access denied till windows xp usermap

Hej, hittade ingen tråd för detta kan slå vad om att det redan finns en, men som sagt hittade den inte.
Mitt problem är att jag ska rädda filer från min syster XP dator (tror det är Home Premium 32bit) och har tagit hennes HDD och satt i min dator men jag kan inte på något sätt få access till hennes user folder även fast jag försökt allt (som jag kan) inne på owner tabben under properties/security/advanced/owner men det står bara överallt "You do not have permission to view or edit object's permissions settings." Notera att jag är system admin så det ska inte vara några problem. Glömde nämna att jag kör Windows 7 Ultimate 64bit.
Hjälp mig och ett tips till alla där ute, ge tusan i att köra HDDs som är runt 8-10 år Tack på förhand.

Av Emilkjellner

eller hur, ser ju ut som minecraft på 4520s:arna

Av Emilkjellner

Som inbiten Radeon fanboy måste jag säga att det är ett grymmt bygge frågan är bara varför du inte byggde med rött tema? tycker det skulle passa bättre till korten, men man måste prioritera och det kanske inte fanns något vettigt chassi som var rött... jaja, skaffa ett maffigare skrivbord! bara det som fattas! God jul!

Av Emilkjellner

är stolt VGA:are men jag verkar vara den ända som inte har problem med det?! har alltid varit stabil bild i min skärm men färgerna är ganska kass! jajaja VGA:ns tid är gången och vi kan med glädje, men kanske också en tår lägga det på hyllan med alla andra utdöda standarder som en gång var det som gälde och som hjälpt oss klara ännu ett kapitel i PC:ns historia... Blir nästan lite tårögd när dom tarbort sådana klassiska saker för man har ju en del goda minnen med dom :')

Av Emilkjellner

Hm, jag gillar ATI (AMD graphics som dom heter nu då ) Men som jag har uppfattat det så har ju Intel tagit till olika olagliga medel för att förstöra för AMD och det är väl därför dom gått så mycket i förlust och varit sen med sina produkter? Sen är väl kokurans bra!? PS Älskar hettade Sweclockers diskutioner

Av Emilkjellner

Hade inte AMD en lång förlust period? hur påverkar det här dom? Dom kommer väl att sälja ännu mindre då! Eller? Jag skulle anse att Intel Sparkar AMD medan dom ligger men jag är ioförsig inte så insatt!

Av Emilkjellner

haha måste bäste toss vinna... true, true!

Av Emilkjellner

ironiskt, sitter här och tänker säga att chrome är skit snabbt och bra men precis då låser den sig (kan mycket väl vara windows men ändå) ^^ Tycker IE 9 verkar intressant och så sjukt mycket bättre än IE 8 men den ju ändå inte mäta sig med dom andra... den ända fördelen med IE är att den är förinstallerad på windows så jag sparar 20 sec av mitt liv.

Av Emilkjellner

skit snack, minst 3!!! ;D