Inlägg

Inlägg som stesor har skrivit i forumet
Av stesor

Alla dessa troll nu under juni månad ^^ , först en som fått 970 i en 980 kartong sen en annan som glömt köpa radiator till sitt kylset.

Grabben har nog pillat bort tangenterna och bytt plats på dom för att spela. W A S D knapparna är de som används för att flytta på gubben.

Av stesor
Skrivet av Jonssown:

Detta låter ungefär som normal feedback på deras telefonsamtal.
Så vitt jag vet så ska 1 betala TV licens per hushåll, hur vida det ingår i boxen eller inte kan jag inte yttra mig om. I övrigt kan jag tycka att det är jävligt konstigt att detta ens är lagligt, ungefär som att tvinga alla med körkort att betala parkeringsplatser i hela Sverige för att man "kan parkera där".

Förenklat; Alla betalar skatt, skatt går till att bl a bygga parkeringplatser. Vi betalar inte skatt för att se på tv, därav tv-licens.

Av stesor

HX850 som rullat på fint, iaf minst 8h varje dag sens oktober 2010. Dock är det lite överdimensionerad för mitt bygge och egentligen inte gått för fullt, men väl värd pengarna.

Av stesor
Skrivet av Verminator:

Hm... är PSN ett KRAV för PS4 alltså?

Vill minnas jag läste att man inte skulle behöva ansluta den till nätet för att kunna använda den.

Nej PSN är inte ett krav för att spela PS4, men iom att många av dagens spel erbjuder extra innehåll online så har det blivit något av en nödvändighet.

Av stesor
Skrivet av LaiiN:

Tänkte införskaffa en ny TV till mit PS4 och är inte så insatt i vilken som är bra, hört att jag borde köra på Sony för deras input lag är låg, men vilken modell? Min prisklass är som max 5 till 6 usen. TVn är avsedd till att endast streama filmer ifrån datorn och spela ifrån PS4an så ultra HD och 4k är jag inte så värst intresserad av och tänkte att 40" - 46" borde räcka, så jag frågar er vilken hade ni valt?

Har kollat runt lite själv och hittat dessa men hade gärna fått mer förslag.

http://www.webhallen.com/se-sv/ljud_och_bild/193532-sony_40_l...

http://www.webhallen.com/se-sv/ljud_och_bild/193535-sony_48_l...

http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

Av stesor
Skrivet av robbas:

Ett sista problem!

Jag har installerat Windows på en SSD, inga problem med att boota och använda datorn. Det enda problemet är den andra hårddisken. Den syns i bios, men inte inne i Windows. Vad kan problemet vara då? Hur löser jag det?

Tack!

https://www.youtube.com/watch?v=EHxZN_NSiRI

Du kan hoppa direkt till 3.20 in i videon

Av stesor

Får tacka för alla svaren, får bli en ipadda

Av stesor
Skrivet av Flygman:

Hur gammal och hur insatt i datorer/teknik är han? Jag skulle nog rekommendera iPad till yngre och för dem som inte bryr sig mer än att det ska fungera och vara enkelt. IOS & Apple brukar alltid vara ett säkert kort, och de är ju ganska dominerande på surfplattsfronten. Jag har testat ett par plattor med Android, och även om jag är en Androidperson så känns det billigt och inte så premium.

Han är 12 år och hitills mer spel- än teknikintresserad

Skickades från m.sweclockers.com

Av stesor

Klart grabben ska ha en surfplatta i julklapp (köpråd)

Planerar att köpa en tablet i julklapp till grabben, då jag själv inte är så insatt i det så vänder jag mig till er.

Han har själv inte sagt vilken han vill ha, utan bara sagt att han önskar sig en surfplatta.

Vi ska inte sticka under stolen med med att den kommer mest användas till att spela spel. Därav har jag kikat på Nvidias tablet, men vad skiljer sig denna åt mot andra plattor?

Budget ligger väl runtomkring där upp mot 4500kr max

Skickades från m.sweclockers.com

Av stesor

PS4 är icke bakåtkompatibel

Av stesor

Hade samma problem för många år sen, visade sig vara MSI Afterburner overlay program som var boven. Stängde av det sen funkade det prima.

Av stesor

Ute efter en ny mobil, så tar gärna en invite till 64gb varianten

Av stesor
Skrivet av Andreas-F-Lindgren:

Hej! har nyligen inhandlat en Gamingdator från Inet, ypperligt bra support. Ett par SP2500 högtalare, En g27 ratt och Q-pad mus, tangentbord samt musmatta, har också en macbook pro.

Varför jag nämner detta är för att jag vill hitta ett långt bord, vilken färg som helst förutom svart, det ska få plats med allt jag nyss skrev. + lite tomt space. Så har ni några tips? Kan tänka mig att bygga själv men helst om det finns någon som man kan få köpa ett komplett bord för under trippelnollan på prislappen.

Lite över budget; http://www.ajprodukter.se/kontorsmobler/skrivbord/skrivbord-s...

Annars är det gamla vanliga, kolla blocket och diverse auktionssajter för begagnade kontorsmöbler. Slår IKEAS billiga skit vilken dag som helst.

Av stesor

Leveransfirma heter det...

Av stesor

Hade såna när jag var liten otroligt sociala, funkar både för single- och multiplayer

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=800#rparams=l=s18769388...

;-P

Av stesor

Funkar med vanligt id med, bara ta foto med mobiltelefonen och skicka över det.

Av stesor
Skrivet av Schluug:

Jag tänkte gå in och klargöra vad vi gjort med klanen nu i morse. För att få upp aktiviteten i klanen så behövde först och främt bli av med medlemmar som slutat spela alternativ spelar väldigt sällan.

Då det för tillfället inte finns något enkelt sätt att se när en spelare senast var online så satte vi att klanens medlemmar skulle ha paragon level 70 den 1:e juni eller meddela oss officerare. De som inte uppnått detta mål fick vänligen men bestämt lämna klanen. Detta var inte på något vis ett sätt att göra klanen mer elitisk utan endast ett sätt att bli av med medlemmar som inte spelar. Nya medlemmar behöver inte nått paragon lvl 70, men gärna char-level 70.

Då denna aktion visade sig vara väldigt omständig så tog jag i morse det drastiska beslutet att tömma klanen i princip helt på medlemmar utan de fåtal som var online vid tällfället.

Så det som ni som fortfarande vill vara med i klanen är helt enkelt att söka medlemskap igen så invitar vi er.

Hoppas detta inte ställer till det alltför mycket.

Farma lungt, Slug

Tar gärna en invite Annunaki#2618

Av stesor
Skrivet av FantaaZtique:

Jag letar en tv för att spela mitt ps3 på och se på tv. Dock är jag helt förvirrad, jag har suttit i ungefär en halvtimme och läst trådar där självutnämnda proffs säger både det ena och det andra.
"Nej det finns bara 50hz på nya platt-tv apparater"
"Jo fan du ska ha 120hz när du spelar för det är delbart med 60"
"Ääh, det spelar ingen roll om det är 50 eller 100hz för det är aldrig över 100hz ändå"
Det är några av alla texter som skrivits. Jag letar alltså en led-tv i storlek 48-55 tum värdig att kunna leverera en behaglig och flytande bild utan lagg. Gärna med smart-tv och Wi-Fi om det inte är för mycket begärt.
Min budget ligger på ca 8k, här är en jag hittade som det står ska ha 50hz, med 100hz rörelseförbättringsteknik..? Vad menas?
http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/lcd_led-och-plasma-tv/...

Läs denna tråden; http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

Av stesor
Skrivet av downup:

Klarade precis ut Wolfenstein new order.
Finns det något liknande? Single-Player inget Online.

Inte COD, BF och Bioshock dessa spel är långsamma

Kan vara äldre spel med, bara grafiken är bättre än Quake så är jag nöjd.

FPS inte 3rd person shooter

Metro, Half-life, Crysis, Far Cry

Av stesor

Med mikrofon eller utan?