Inlägg

Inlägg som huxfluxx har skrivit i forumet
Av huxfluxx

Någon mer än jag som kände att det var småhack på ps4 och xb1?

Skickades från m.sweclockers.com

Av huxfluxx

Något sånt här skulle väl jag välja, kanske med någon ändring slängde ihop detta lite fort. http://www.inet.se/kundvagn/visa/9287959/ skärm har jag ingen aning om vilka som är topnotch eller ej!

Av huxfluxx

Med stor risk för att verka korkad, men ska man bära med sig en låda till sin tunna laptop, istället för ta sin gaminglaptop som är tyngre? vad är vitsen med detta förutom att du kanske med dig ett bättre grafikkort till den tunnare laptopen?

Av huxfluxx

Skulle hellre gått på en intel och skippat att köpa windows på inet och köpt en oem nyckel där jag sa. en i5 presterar riktigt bra enligt mig

Av huxfluxx

Själv köpte jag en windows 10 pro oem nyckel på g2play för 180kr fick den på ca 1 sekund och fungerade bra, har kört på den ett tag nu. Kanske värt så sparar du lite pengar och kan lägga på bättre processor?

Av huxfluxx

Dum fråga kanske, men hur hittar man till denna SweC communities?
Edit, hittade en tråd om detta, så glöm min onödiga fråga

Av huxfluxx
Skrivet av Pessimismo:

Har det på min med, ett tag störde jag mig på det men har vant mig nu och det stör mig inte längre. Googla "ps4 coil whine" många som har samma. Tror alla ps4 har det men bara vissa som uppfattar/hör det, ingen fara med ditt ps4 iaf.

Tack för svaret! Är väl egentligen inte så att jag trodde den var trasig eller dylikt. Var mest irriterad på ljudet den gav ifrån sig när den var avstängd. Men nu vet jag vad det kan vara tack. Vissa har väl för "bra hörsel" jämför med andra som inte hör det haha;)
Mvh huxflux

Skickades från m.sweclockers.com

Av huxfluxx
Skrivet av Grönahunden:

tinnitus ?
gick in på youtube länken hörde ingenting tänkte att det var för högt för att jag skulle höra nånting, sänkte ner hastigheten till 0,25 hör fortfarande ingenting.

Nope! Inte tinnitus hör det när jag går in på youtube länken;)

Skickades från m.sweclockers.com

Av huxfluxx

Tjutande/pipande ljud ps4

Hej! Upptäckte nyss att mitt ps4 tjuter/piper när det är avstängt, https://youtu.be/4BBE9S2yDtk någon som vet vad det kan vara? Låter inte jättehögt men man hör det när man är nära märkte det när jag skulle stoppa i hdmi kontakten.

Av huxfluxx

Elektronikåtervinning.
21-22 netto ungefär
26 år
Jobbet är inte speciellt roligt eller givande men hyfsad lön.

Av huxfluxx

Skulle väl välja en annan disk än 5400rpm till 7200rpm, sen kanske byta till 960 istället för 950 för några hundringar mer? Men vad ligger din budget på 7k?

Av huxfluxx

Är väl inte helt rätt person när det kommer till laptops men denna borde fungera utmärkt till netflix surf och lite skrivande annars. Kanske känns lite plastig eller något, det kan jag tyvärr inte uttala mig om. http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/217344-t...
Hoppas du får bättre svar av någon mer kunnig Trevlig helg.

Av huxfluxx

Vet inte riktigt om din mor samlar på mycket saker eller inte, denna har ju endast 128gb ssd disk men kanske är något annars? http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/224766-a...
Eller http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/229504-t...

Av huxfluxx

Tävlingen pågår till och med den 20 september. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM). Den är avslutad @FredrikMH:

Av huxfluxx

Testat köra memtest på moderkortet? Hade liknade problem med min gamla dator. Den startade Om sig hela tiden, så jag flyttade ramminnena till andra slots. Först körde jag ett åt gången sen plocka jag i nästa. Sen fungerade det utan problem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av huxfluxx

Testat med endast ett ramminne? sitter cpufläkten emot helt?

Av huxfluxx
Av huxfluxx

Varför ska jag sitta och betala extra för bilder som jag tagit, filmer som jag har gjort? Så för att sammanfatta det här, CopySnett ska alltså ha 80 kr för mina bilder/filmer och min backup på datorn? Parasiter är precis vad dom är.

Det blir att kolla på utländska datorsidor när man skall inhandla ny extern hdd/usb-minne.

Av huxfluxx
Skrivet av Twoedge:

För en gångs skull så hade jag lite flyt. Fick planen på första försöket igår med MP1

Jag kommer nog först att farma ihop lite fler infernal Machines samt hjälpa Fredag eller någon annan med planen.

Nice med lite tur själv farmade jag den i mp8 innan nerf, dödade fanskapet efter många deaths men ingen plan Gjorde om det mp8 var ingen hit direkt men fick den då iaf. Men dog skapligt fort med healingdebuff eller vad man får på sig, tur att man hade rend, som mer eller mindre dödade honom:p Tur att man bara behöver göra det en gång.

Skrivet av OwNii:

Någon som vill farma keys på -+ mp5 adda OwNii#2459

Har 100k dps barb jag förmodar att ni har en liknande stats så att säga.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/OwNii-2459/hero/8476156

Har ungefär samma stats som du har, Hur mycket LS samt LoH har du? Även får man fråga varför du inte köra med din mace i mainhand? 10%cc samt snabbare ticks med sword i OH på tornados=mer dps?

Av huxfluxx
Skrivet av vinylens:

Hur många ringar har ni gjort?
Själv har jag bara gjort 2 än en halv bra och en kass.

Sedan undrar jag på vilken MP nivå spelar ni?

Har bara gjort en hittills, och den blev sämst. Menar du när jag farmar gear eller nycklar? Farmar nycklar gör jag i 7-9.

Farmar items gör jag i 5-6.