Inlägg

Inlägg som 98a7d0ha98grhn har skrivit i forumet
Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av Ka-nin:

Sjukt snabbt!

Så en för 10 blir detsamma som denna? Verkligen?
Låter som ett utomordentligt lurendrejeri men..
Vilken skillnad pratar vi prestandamässigt då?

Så, vilka ändringar / bantningar föreslår du?

// Ka-NiN

Jag menar mer att du aldrig kommer ha användning för något över den gränsen. Och den prestanda vinsten du får när du går upp emot 20k är prestanda som är dyrare (prestanda per krona) än vad den är i 10k-segmentet. Någonstans runt 15k så börjar skalningen för prestanda per krona sjunka som en sten. Köper du en dator för mer än 20k betalar du en sjukt stor premium för väldigt lite extra prestanda helt enkelt. Det är upp till dig, en dator för 20k är självklart bättre än en för 10k, men om den är 10k bättre är jag och många andra inte helt säkra på.

Av 98a7d0ha98grhn

Jag gissar att det bara är på bilderna som det ser lila ut?

Av 98a7d0ha98grhn

Ska du köra luft så är det bara att välja Noctua efter budgetsegment i min mening.

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av haapppoooo:

Det är nog ingen fara, Apple skulle förlora FÖR mycket på att ej tillåta jailbreak.

Det måste vara därför de försöker patcha så att det inte går med varenda uppdatering de någonsin gjort i princip?

Att bara säga ingen fara visar ganska lite tacksamhet för alla grupper som jobbat stenhårt för att hitta luckor för att jailbreaka iPhonen genom alla iterationer. Det blir svårare och tar längre och längre tid för varje uppdatering Apple gör. Det är mycket möjligt att det snart är näst intill omöjligt eller för krångligt för att vara värt mödan. Men det börjar ju bli snack på laglig front om att U.S ska tillåta att låsa upp telefoner (inte mycket snack, bara lite petitions som fått uppmärksamhet och ett litet uttalande).

Av 98a7d0ha98grhn

Bra guide, finns nog många gamers som kan finna användning av detta. Dock tror jag inte att det kan göra mitt närsurfande snabbare : (. Men det är sjukt kul att pilla med och jag lärde mig något nytt!

Av 98a7d0ha98grhn

För den ekonomiskt proportionella skillnaden borde du hålla din budget runt 10-15k.

Av 98a7d0ha98grhn

Skulle vilja veta hur denna står sig emot O-DAC och O2 amp.

Av 98a7d0ha98grhn

Retina (svenska: Näthinna) ska försöka symbolera att deras skärmar är så högupplösta så att du inte kan se pixlarna eller kan se någon skillnad i upplösningen längre. Detta kommer ifrån PPI (Pixels per inch) som i sin tur är ett mått för att mäta hur stora pixlar är på en skärm.

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av Newklear:

Att få plats med mer på samma yta är väl den vanligaste anledningen till högre upplösning, precis som med datorskärmar.

Ju högre upplösning desto bättre, så vi får hoppas att full-HD-mobilerna sjunker i pris snart.

Du har inte förstått frågan som diskuteras verkar det som. Vad det handlar om är ju att gränsen för vad ögat kan urskilja är uppnådd och öka upplösningen (läs pixeltäthet) ger ingen mänskligt märkbar skillnad. När gränsen för ögat är uppnådd är det enda sättet att öka arbetsytan är att ändra storleken på skärmen. Med större skärm krävs högre upplösning för att uppnå samma pixeltäthet och det kanske var det du missförstod.

Av 98a7d0ha98grhn

Ha modem och router hos henne och dra en lina till en switch hos dig.

Av 98a7d0ha98grhn

Du förtjänar stryk för din profilbild. DSLR in i spegeln...

Av 98a7d0ha98grhn

Det metod du beskrivit är inte ett dugg bättre än en gjord i mjukvara. För helt slumpmässigt får vi förlita oss på t.ex lavalampor : P

Av 98a7d0ha98grhn

Bara att lämna tillbaka, borde inte vara några problem. Om det blir problem, kom tillbaka till tråden.

Av 98a7d0ha98grhn

Inget fönster och ingen belysning så hade det varit 5p.

Av 98a7d0ha98grhn

För hjälp hänvisar de till http://www.reddit.com/r/jailbreak på Evasi0ns hemsida.

Av 98a7d0ha98grhn

Du kommer vara mycket nöjdare i längden med en HTPC.

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av Cawer:

Är det tillåtet att länka spel sådär?

Zip-filen med spelet där är 80 kb så det är nog inget kommercielt spel. Eller hur menar du?

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av tcntad:

SÅ är det.. 2005 och 2006 var helt värdelösa.

2010 och nyare är flera hundra gånger bättre bara att såkallade "norton" hatarna väljer att hänga kvar vid att det är skit trots att de prövat tio år gammal mjukvara.. Inte en från 2012.

Huruvida MSE är bättre kan man också diskutera, inte fått så bra betyg i olika tester medans NIS, KIS medflera andra gratis fått bättre. I slutändan handlar det också mycket om sunt förnuft.

Det där snacket om att MSE skulle misslyckats i tester är bara uppblåst skitprat (inte från din sidan men de som gjorde testen). Marginalen och resultatet från den lilla brist som fanns uppskattades röra enbart 0.0033 % av användare. Tar man som referens antalet laddningar på Softpedia (3,4 miljoner, hitta ingen annan statsetik på rak hand) så blir det 114 datorer. Av dem 114 så ska sedan just den datorn råka bli utsatt för problemet (som i sin tur är ett väldigt ovanligt problem), så man ser snart att skrika "MSE är osäkert!" är struntprat.

Sedan så misstänker jag att Norton blivit bättre på senare år (fortfarande lika bloatat skulle jag misstänka dock). Men faktum återstår att det kostar pengar medan det finns gratis program som är hästlängder bättre.

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av Ilikepancakes:

Vad är det som gör Norton dåligt då? Eller är det bara för att man betalar för det?

Du betalar för en tjänst som gör ett sämre jobb än produkter som är gratis, sedan så är Norton känt för att massakrera prestanda på datorn. Jag blir ofta ombedd att hjälpa mindre kunniga personer med sina datorer och mycket ofta så ligger problemet helt eller delvis med Norton. Det finns ingen anledning att köpa Norton, allt Norton gör gratis program bättre. Det skulle väl vara Nortons support som skulle vara attraktivt för mindre kunniga personer, men med de bättre gratis programmen kommer du inte ens behöva Support (något du kommer behöva med Norton, för det är vidrig bloat-ware med hur många onödig tillägg och dys-funktionella GUI's som helst).

Av 98a7d0ha98grhn
Skrivet av Mumu55:

Var inte ute efter att rätta men däremot sugen på ett par HE-400 för 2500. Men på import utanför EU tillkommer tull, frakt och sedan svensk moms 25% på hela summan. Gissar att det blir kring 3500.

De kostar fortfarande 2500. Du betalar skatt och frakt som separata tjänster. Det har med synsätt att göra, jag ser det så för det är det mest logiskt. Men tänker man bara på vad som försvinner ur sin egna ficka så förstår jag att du tänker som du gör. Men lurarna kostar 2500 ifrån Hifiman och jag betalar glatt posten för att få dem bekvämt hem till min dörr, skatt betalar jag också gladligen som en separat tillägg för alla obekvämligheter som med kommer att jag egoistiskt ska ha ett par nya lurar.