Inlägg

Inlägg som Skuddy har skrivit i forumet
Av Skuddy

Trött på mitt moderkort nu!

Hej!

Har haft klydd med mitt modekort ett tag nu. Jag köpte datorn för ca ett 1 år sedan och den fungerade perfekt till för någon månad sen. Det första som hände var att datorn inte ville starta, då skickade jag moderkortet och grafikkortet till komplett där jag köpt den. De sa att det inte var fel på något av dem, fine! Men sedan när jag får hem delarna igen så vill den inte starta. På något vänster så kommer jag fram till att nollställa biosen genom att dra ut batteriet ur moderkortet vänta och sedan sätta i den.

Wow framgång. Nu får jag igång datorn men det är så att varje gång jag startar datorn så fastnar den ibland precis i början av uppstarten där moderkorts märket står, eller precis när den startar och jag måste lösa detta genom att starta om datorn, då drar startup launch repair igång som inte gör ett skit.

Testade nyligen att ladda hem nya bios i ett desperat försök till att lösa mitt problem men det ville sig inte heller. Vad ska jag göra? Är väldigt trött på att inte datorn vill starta korrekt.

Jag har:
Win7 64x
8g ram
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2,94GHZ
Asus P5Q SE2

/Skuddy

Av Skuddy

Datorn låser sig

Hej!

Mitt problem började igår. Jag hade haft datorn igång över natten och på eftermiddagen när jag kom hem så startade jag om den. Efter att jag startat om datorn så kom jag fram till skrivbordet och allt låste sig. Musen visade tecken på att den arbetade men datorn brukar inte ta så lång tid på sig att visa ikoner på skrivbordet. Så jag startade om datorn och la den i felsäkert läge med nätverk, allt fungerade perfekt där så jag drog en återställningspunkt. Vips så var allt frid och fröjd! Hade igång datorn under dagen och allt fungerade tills nu i morse när jag skulle starta då den samma problem uppstod.

Är inte hemma i skrivandets stund och kommer givetvis att skriva min dators komponenter. Men kanske redan nu någon som hade kunnat hjälpa mig.

Massa värme Skuddy