Inlägg

Inlägg som DatorMuppen har skrivit i forumet
Av DatorMuppen

Som tidigare sagts så byter man större hårdvara så är det alltid bäst med en ren installation av windows och drivrutiner. Tror också att det inte är något fel på grafikkortet om köparen nu inte ställt till det alldeles, tror inte på fraktskada heller.
Ett alternativ skulle vara om köparen kunde testa kortet i en annan dator.

Av DatorMuppen

Har du kollat ordentlig att moderkortet inte glappar? D15 är en kraftig pjäs ju så om du har hållit på nu och dragit ur kablar så kolla om allt sitter. Skulle verkligen rekommendera att du sätter i alla distanser när du har en sån stor kylare.
Men jag tycker också att det låter som att nätagget har gett upp tyvärr.

Av DatorMuppen
Skrivet av rutberg:

@Mr.Pro var just förbi och hämtade upp CPUn och betalade tillbaka hälften. Vi är båda en läxa rikare och har mötts halvvägs. Det kan komma en Christmas special då han ska ta den till inet för att se om de kan ge den en diagnos!

Nu är jag på jakt efter en i7 7700K eller ett mATX moderkort med motsvarande eller bättre CPU. Jag är betalar bevisligen bra och prutar inte för sakens skull! Så hit me up, gärna Stockholm och vi testar grejorna innan köp

Kanon att ni löste det utan kasta möss på varandra. Det är så här det ska gå till och ni bägge ska ha all heder för hur ni har uppträtt och löst saken.

May the force be with you

Av DatorMuppen

TACK! Har också kollat runt efter ett riktigt bra och prisvärt verktygs-set men inte hittat något.
Uppskattas verkligen, denna tråd skulle klistras.

Av DatorMuppen

Håller med, hats off till @rutberg som svarade och klargjorde hur det låg till.

Här ser man att man ska inte hänga ut någon i förväg och är säker på att detta löser sig nu.

Men...visst lät det suspekt att han hann med allt på två timmar.

Av DatorMuppen
Skrivet av Nekrol:

De prissätter inte grafikkort efter dina personliga kriterier vet du

Nej men de får f** ta och kolla med min plånbok innan.

Av DatorMuppen
Skrivet av Role_Model:

Precis. Folk som gnäller verkar inte förstå att de ändå inte tillhör målgruppen, för det släpps i alla fall inte utanför Japan. Själv tänker jag absolut försöka få hit ett ex av den där samlarlådan med pins också, den var ju galet najs!

Galet najs? Ja om man ska sitta med lupp och pincett Kommer nog inte (som tur är) säljas utanför Japan. Men som samlar objekt har den väl något värde för de som värdesätter SEGA prylar (eller sega prylar).

För mig med flera=årets mest värdelösa grej, men kul för 2-3 åringar...kanske. Ligger lite på nivå med denna https://www.amazon.com/R2-Fish-School-Complete-Training/dp/B0...

Jag menar vem kan leva utan en fotbollsplan för fiskar...jösses.

Av DatorMuppen

Min sambo.

Av DatorMuppen

Den uppdateringen gick ju bra vad jag kan se hittills, snabbt smidigt och alla färger visas som de ska och kan inte hitta några problem...än.

Edit: Ska testa 450.99 drivrutinen.

Av DatorMuppen

Jamen detta var ju kul. Kollade på spelet senast igår och nu kunde man hamra hem ett på spansk sida gratis, tur att man kan spanska (not).

Av DatorMuppen

"Kebab är ett samlingsnamn på en rad kötträtter från flera olika länder där principen är att man trär malet eller hackat kött på någon typ av spett och grillar."

Alltså på pizza är kebab uteslutet haha!

Av DatorMuppen
Skrivet av oskarwernersson:

Istanbul kebab på ströget i Norrköping hade för ca 5 år sedan lammkebab vilket utan tvekan är den godaste kebaben jag ätit i Sverige. Jag ångrar till denna dag att jag inte åt varje mål där under den begränsade tid som det fanns att tillgå.

Jamen visst ska det vara lamm. Den godaste kebaben jag ätit var för länge sedan längst nere på Kungsgatan mot centralen i Stockholm(kommer inte ihåg vad stället hette), och de hade lamm då och de var så goda, tallrik som i bröd (de hade ingen pizza på den tiden).
Vad är det nu för tiden med kebab av nötkött och gyros? Lamm ska det vara, kryddigt som fan.

Av DatorMuppen

Jag försöker också minska på köttintaget...så jag tackar för denna tråd. Nu ska det ätas!

Av DatorMuppen

16 Nov 2004, ujujuj det var tider det.

Av DatorMuppen

Ingenting.....aldrig.....nej nej nej nej nej nej nej nej nej och åter nej!

PC och jag=sant

Av DatorMuppen

Tänkte spela AC Odessey som jag införskaffade för ett par veckor sedan på Uplay's outlet och som jag provspelade då. Blir nog lite MW multiplayer också

Av DatorMuppen
Skrivet av roxkz:

Hur får du det till 8?

Jo jag tänkte på Titan.

Av DatorMuppen

9/10
Gick ju över förväntan, missade sista då jag tycker att det skulle vara 8 men men......

Av DatorMuppen
Skrivet av Shudnawz:

När allt detta är klart och genomlevt, tror ni världen har lärt sig nåt? Jag menar, detta kommer inte vara sista gången ett nytt virus dyker upp på scenen. Tror ni vi kommer hantera det bättre nästa gång? Eller är detta så "bra" det kommer att bli med alla olika kulturer, doktriner och förutsättningar samtliga länder har i utgångsläget för nästa pandemi?
Jag hoppas att den (förhoppningsvis) ofrånkomliga upprustningen av vårt civilförsvar som detta kommer leda till inte har hunnit att även det bli nedmonterat av historielösa skogsfyllon lagom till nästa veva...

Har vi inte lärt oss något efter detta så vill inte jag vara med iallafall...

Av DatorMuppen

Inte en spänn, det jag inte kan spela på PC:n får vara.