Inlägg

Inlägg som tomm1E har skrivit i forumet
Av tomm1E

Tack bois

Blir nog att ta den från komplett om det blir av.. lätt att uppgradera med minnen/SSD för att få samma prestanda som dem andra för under 2k

Av tomm1E

Asus G750JX

Tja

Sitter och letar efter en gaming/surf/alltiallo laptop och snubblade över G750 från Asus.. surfade in på webhallen och hittade en G750 för ett helt ok pris... surfade vidare lite och hittade "samma" dator hos komplett G750 det skiljer ca 2k i pris men det ända som verkar skilja dem åt är 4GB ram och art nr på dessa, eller? verkar ju lite lustigt iaf.

Art nr komplett: G750JX-T4137H
Art nr Webhallen: G750JX-T4119H

Någon som vet lite mer ingående hur prestandan är på dessa och även hållbarheten? min förra laptop började fryslagga efter 6 månader och efter det så vart det bara värre och värre trots små uppgraderingar som HDD/SSD samt bättre minnen, lämnade även in den och dem kunde inte hitta något fel på hårdvara/mjukvara. Detta var dock en Acer aspire 7740G.

Tänkte spela dayz, lol, bf3, bf4 etc..

//tomm!E

Av tomm1E
Skrivet av iSwordfish:

Inte mycket vi kan göra tyvärr, förmodligen så tappade du kontakten precis när det ska blir skrivningar mot databasen att du har dött osv.
Såg att du dog en stund senare iaf, så det verkar ju fungera då iaf.

//iSwordfish

Näe, tänkte inte att ni skulle göra något men tyckte det var lite lustigt bara =P och kanske om de händer igen så vet ni varför/hur osv... Jo den där förbannade malcom och hans elaka m107

Av tomm1E

Admins, kolla loggarna. Jag vart dödad av Nixoz i Vybor, står att ja blev dödad men inte av vem, får death screen, mitt internet dör, loggar in igen o jag lever? mkt lustigt fenomen... skrev även @admin i spelet för att ni lättare ska hitta.

Edit: Stod även att "znigel is losing connection" lite titt som tätt under tiden det här hände...

Av tomm1E
Skrivet av Bruski:

Hehe hörde ett skott när jag var ca 500m ifrån, så jag gick upp för att kolla och ner kommer du springande. Pangade på, trodde du dog, men ikke! Så jag fick avsluta med några till. ;D

Men du träffade bra, bröt bena och tappa massa blod. Riktigt nära att jag oxå dog. Så jag tog en mat och ett bandage och lämnade din kropp. Ville inte stanna kvar om du hade vänner nära.

Det var ju fan att du inte dog också.. hade varit epic!

Av tomm1E

Glad i hågen sprang ja till Klen (då ja varit off o inte sett klens militärbas) lootar en cco och springer vidare... Såklart man stöter på självaste Odin i skogen som skjuter mig så ja bryter benet ramlar ihop och sedan dör.. hann iaf få av ett par skott men antar att dem missade då det var en jävla massa gräs ivägen... next time odin next time....

Av tomm1E

Du kan få min org kylare till 1155 om du vill? dock finns den i sthlm..

Av tomm1E
Skrivet av R4ZORMOUSE:

Det här med den nya maten och drickorna som kom med 1.7.6, fnns dom inte på private-hives? Går dom isåfall inte att lägga in? Det hade varit ganska fränt att springa runt med några R4ZOR-sodor..

Det är mountain dew som är end-game man!

Av tomm1E
Skrivet av trattjaevel:

DU slapp ju iväg med en heli, du skulle inte dött efteråt heller om du inte börjat beskjuta oss då vi flög över dej

Hehe, jo jag vann den gången x) Sköt inte när ni åkte förbi men sen när ni cirkulera tillbaka vart jag tvungen att skjuta för att få bort er från mig haha, visste ju inte vilka som flög och ingen som reagera i chatten heller när jag skrev.. Sen är det ju lite klantigt av mig att sätta mig i ett träd och chatta/tabba ur istället för att klampa vidare i skogen =P

Av tomm1E

påminn mig om att ALDRIG hoppa in i samma bil som Olzin och grabbarna! Man blev ju mer eller mindre skjutsad in i gapet på döden själv x)

Vart en grym fight dock

Av tomm1E

Sitter på ett gigabyte 7970 och är grymt nöjd och har inga problem med några titlar överhuvudtaget. Hde GTX 560TI innan och var nöjd med det med men när jag ville ha mest prestanda för pengarna så blev det ett 7970..

Av tomm1E

Logitech G400, inget snack om saken kan sitta 15 timmari sträck med den och den levererar alltid! Klockren mus och billig som fan så du kan köpa 2 st direkt

Av tomm1E

Verkar vara en hel del som har problem med Sessionlost osv på servern. Det känns ju mer eller mindre som att det ligger hos serverns ISP och inte hos själva användarna i sig då alla andra servrar verkar fungera för dem.

Har ni kollat routern om det inte är så att det är den som stryper internet till just den här användaren alternativt om det ligger hos er ISPs brandvägg eller dylikt?

Testat ställa servern hos någon annan som har en annan leverantör?

Av tomm1E

Ända jag har hittat vid crashsites är ammo lådor en jävla massa soldier clothing samt 2 ghillie suits.. så de är nog mkt tur vissa har xD

Av tomm1E

Svår fråga.. :/ hur långt är ett snöre?

Av tomm1E
Skrivet av Diskett:

Isf måste du haft väldigt tur, för vi såg två till bredvid dig ^^

Sprang ju runt där hur mkt som helst medans ja kriga mot er, satt ju inte på samma ställe hela tiden. Stannade ju även kvar när ni stack också och det var ingen som kom eller sköt när jag lootade så tror nog att de var mig ni såg flera ggr.. hade alla ghillie på sig?

Av tomm1E
Skrivet av Diskett:

Ni sköt mig som hade ghillie innan serverresetten. Sedan tror jag inte någon från oss sköt på er, kanske fanns flera yy

Jag var ju ensam mot er killarna i granen sköt mot mig vid flera tillfällen..

Av tomm1E
Skrivet av Slagtrae:

zNIGEL, vi ska nog ge igen Det var en sån mardrömsfight för oss, alla hade loggat utom den killen som blev skjuten innan reset:en (han skulle bara kirra lite mat) så kaoset som uppstod när alla ska logga in och försöka få målangivelser var mindre tillfredsställande. Men det är alltid kul med bra fighter oavsett ifall man överlever eller inte!

Jag såg först bara 1 kille som sprang på fältet med survivor kläder.. sen helt plötsligt ploppar det ut en soldier från samma gran.. vart ett litet WTF? moment... så när han vände kände jag mig mer eller mindre tvungen att skicka han/hon till graven.

Men det är kul att höra kulor vina runtom en, jävlar va hjärtat bultar på i såna lägen

Förövrigt bör ni kanske se över er aim lite då ni inte träffade ett skott

Av tomm1E
Skrivet av Nozgareth:

Jag har haft ett antal *Sessions Lost* aka Signature checkout på bara denna servern, inga andra servrar som e så. kan spela o så men fått dem runt 5-6 ggr, va surt när man var pilot i huyen o den krasha dock pga av det. så kolla gärna upp det, ser ett antal spelare få det på denna servern varje dag ett antal ggr.

Angående namalsk så testade vi den direkt på pagini men man blir kickad för script när man försöker dricka på den servern så antar att därför e det 0 spelare på den

Undrar hur det e med dem rykande o brinnade heli crasherna nu när ni lagt in natt på servern ? för det e ju det bästa med natt att se helicrasherna lätt, men tror faktiskt inte jag sett nån som ryker på denna servern ?

/Noz

Igår kl 21:45 la dem in att helli krasherna ryker/brinner osv

Dem håller på och fixar Namalsk servern as we speak sa dem igår iaf..

Av tomm1E

zNIGEL tackar BH för en skön fajt, synd att ni ballade ur och sprang iväg, det är fight to da death som gäller ju!

Var en givande gaming kväll igår med 4 kills och massa annat gött.. ses i norr!