Inlägg

Inlägg som raze14 har skrivit i forumet
Av raze14

rätt fult faktiskt :S skulle vart 2 led, och man ska ju kunna ha 4st 120mm fläktar på det där coolermaster chassit ?

Av raze14
Skrivet av Shinjed:

Den fungerar precis som vilken processor som helst i spel förutom det att den har 2 extra kärnor som kan användas vid behov, dock inte i spel som inte stödjer dom, då är den som en X4 eller vad nu spelet i fråga än stödjer.

okej, då vet ja. tack<3

Av raze14

var typ de ja hade tänkt köpa, men kan inte lägga ut hur mkt pengar som helst på data eftersom ja är 15 år och kör cross och hockey. och ska ha moppe nu .. men tack som fan Shinjed för svaret <3 men du menar alltså att man kan köpa den 6x och inte behöva göra not för att spela alla spel ?

Av raze14

najs men va ska man ha för modekort till 6x amd pcun ? finns ju IV men finns det billigare som klarar det ?

Av raze14

haha, skulle nog skrivit om det fanns spel söm stödjer 6x, men om ja då köper 6kärninga pcun så har ja väll inget annat val en att stänga av 2 kärnor ? och då känns det ju lite värdelöst.

Av raze14

tjenare! har funderat länge på att köpa ny data och för ett tag sen var ja på väg att beställa när ja såg att just den dan hade 6x AMD hade kommit ut. blev väldigt sugen och det lutar åt att det blir en sån. men undrade om det skulle bli mkt dyrare med ett modekort som klarar det. länka gärna not gött sen undrade ja om det finns spel som inte stödjer 6x ?