Inlägg

Inlägg som mrpeters har skrivit i forumet
Av mrpeters

Kommer undvika Disney+ tills de slutar modifiera innehållet i filmer och serier. Att ta bort "sex" scenen från Avatar och censurera en rumpa som redan täcks av karaktärens långa hår visar hur lågt de potentiellt kan sjunka för att göra allt barnvänligt. Hade de haft rättigheterna skulle det inte förvåna mig om de färglägger Schindler's List och tar bort halva innehållet för att 7-åringar ska kunna se filmen.

Av mrpeters

Ni som importerar från andra länder, har ni några förslag på sidor där ni importerar från för oss som inte har importerat något (än)?

Har övervägt ett par gånger att importera men då jag aldrig har gjort detta tidigare så är man lite nojig över att man ska välja 'fel' affär att importera genom

Av mrpeters

Är väldigt positiv gentemot utvecklingen av moderkort och de introducerade möjligheterna för SSD/NVMe/M2 och allt sådant då det underlättar både relaterat till kablage men även generell montering av datorer för både nya och erfarna datoranvändare.
Funderar lite på om man ska ta och skaffa ett chassi som enbart har plats för moderkort och slots där diverse SSD, GPU, CPU och RAM får plats då det uppenbarligen inte behövs några slots för HDD/SSD längre tack vare att allt kan monteras direkt på moderkortet.

Av mrpeters

Ok, så de är knappt värda någon märkvärdig summa pengar.
Kablarna är guldpläterade btw.

(Tack för all hjälp än så länge)

Av mrpeters

Behöver assistans med identifiering av kablar & prisråd.

Hej, jag har fått i uppdrag av min far att sälja vår gamla projektor men då mina kunskaper när det kommer till ljudkablar & projektorer är väldigt begränsade så skulle jag uppskatta lite assistans när det kommer till att identifiera kablarna & gärna ge lite prisråd för hur mycket jag kan sälja de för.

Detta är projektorn, allt förutom lampan fungerar.
http://www.projectorcentral.com/NEC-HT510.htm

Detta är kablarna:
(http://imgur.com/a/XGD24#3)

#1

http://i.imgur.com/7m770AS.jpg

#2

http://i.imgur.com/wzHhchU.jpg

#3

http://i.imgur.com/jbYE4oW.jpg

#4

http://i.imgur.com/d6f38eG.jpg

PS: Om detta är fel ställe att skriva detta, flytta den eller peka mig åt rätt håll ^^

Mvh
MrPeters

Av mrpeters

Har för stort chassi för ett sådant skrivbord så för mig gör det ingen skillnad om den stannar eller försvinner men det behövs definitivt smartare lösningar på var man kan ha sin dator (Utan att man har kunskaper inom skapandet av custom skrivbord).

Av mrpeters

Väldigt snyggt gjort men personligen finner jag airbrushen av Jim Raynor lite för olik för att den skulle vara snygg :/
Den var lite lik men inte tillräckligt imo.
http://3.bp.blogspot.com/_XLICZsVAiUs/TKYIMC1qQhI/AAAAAAAAAKE...

Av mrpeters
Skrivet av SanyaIV:

"Tyska Koch Media med varumärket Deep Silver[...]" Är det här en bra eller dålig sak? Känner ej till dem men hoppas att Metro Last Light blir så bra de bara kan få det till.

Deep Silver har varit mest runt genren av RPG (Risen, Dead Island & Sacred) så är osäker på hur det går med Metro 2033 men förhoppningsvis lyckats de bra med serien.