Inlägg

Inlägg som Dskjono har skrivit i forumet
Av Dskjono

Kommer ni att få in http://cdon.se/hemelektronik/gigabyte_hd6870_oc_1gb_gddr5_(91...

isåfall när?

btw, är det nån som vet hur man förkortar länken, till ex "LÄNK" lite jobbigt att kopiera hela texten.

tack o hej

Av Dskjono

Visst kommer bf3 vara kanon fast jag tror ej att det kommer vara nå lång varit. Blir väl att spela 1 månad sen är man less det. Hoppas på att det kommer mod tools, detta skulle verkligen förlänga livet på bf3.

Av Dskjono

Ja det ser okej ut. Minnen ska ställas in sig själv, men det är värt att kolla ändå. Ja kylpasta är redan förapplicerad på cpu kylarn.

Av Dskjono

tror nog att det är defekt då. Vars köpte du det?

Av Dskjono

nej, det kommer det inte göra. skulle satsa på minst 1000w gold då.

Av Dskjono
Skrivet av Pincett:

Coolermaster Megaflow 200mm passar inte i Corsair 600T. Det enda du kan göra är att byta ut den främre fläkten genom att flytta den nedre buren.

Corsairs fläktar är 200x200x20mm Coolermaster är 200x200x30mm så den i toppen får du tyvärr leva med om du inte byter ut mot 2x120mm fläktar.

det där lät inget vidare kul.. finns det nån 200mm som är bättre än dom som medföljer och som passar? kanske blir att köra på 2 gt typhoons i toppen då. har tänkt att ha hårdiskarna i 5.25 platserna.

edit: http://hardforum.com/showthread.php?t=1574865&page=42

Funderar på att köra på likadant. fattar inte hur han har fått fast 180mm i fronten. det skulle iallafall bli optimalt

Av Dskjono

upp med lite bilder på sleeveingen

Av Dskjono

har du jordat uttag?

Av Dskjono

Vad det inte snacka om kuhler 620 för 399kr för alla medlemmar på sweclockers? läst det i nån tråd nyligen.

Av Dskjono

haha, lugn bara lugn

Av Dskjono
Skrivet av Typhonos:

R2 har väldigt dåliga fläktar. Med 7 fläktar kanske R2 är lite bättre men då kommer den låta alldeles för mycket. Skruvar man bort HDD buren på 600T så är den vida överlägsen R2 när R2 använder alla utom sidofläkten. Så 600T är en mycket bättre låda.

Okej, om man kolla på den review http://www.corsair.com/pc-cases/graphite-series-pc-case/graph...
Ser den ut att prestera ganska dåligt. har tänkt köra 6870 crossfire och vill ha optimalt med airflow. Ska iallafall byta ut dom medföljande 200mm mot coolermaster mega flow, och ta bort hdd buren som du säger. Vet ej om det är värt att köpa megaflow, dom flyttar 110 cfm medans corsairs flyttar 92. Finns det nån 200mm som är bättre en megaflow? värt att nämna är att jag köpte mitt 600t för 850kr då det var ett returexemplar, fläkt kontrollen, 200mm i fronten, och några kablar funkar ej( vet ej vilka kablar ) hoppas att corsair kan ersätta mig.

Av Dskjono
Skrivet av Eavo:

Ska köpa 3 scythe fläktar vid lön. Är det någon som vet någon bra 200 fläkt? Testa nzxt vita men den suger faktiskt.. Funderar på att köra en 180 mm i fronten istället för 200mm. Utbudet är ju LITE större där. Men som sagt scythes 120 mm fläktar ska jag köpa till min h100 vid lön.

Jag kommer byta ut mina 200mm mot coolermaster megaflow 200mm. Dom är tystare än corsair och flyttar 20cfm mer luft:)

Av Dskjono

en h100 med 4st gt fläktar på 1850rpm borde väl klara 2500k på 5ghz med bra temps. Och läste att man inte kan montera 4st fläktar på en h100 om man har ett 600t :(( jag som nyss har skaffat ett 600t och planerar just ett h100 med 4st fläktar :((

Av Dskjono

Ja det gör den lungt, då phantom är ett fulltower chassi.

Av Dskjono

600T, hur pass bra kylning?

Hej!
Köpte nyss ett 600t. Ska byta ut mitt gammla r2 chassi, dock så känns det som att 600T har sämre kylning då den bara har 3 fläktar medans fractal r2 har 7st(nu snackar vi den svarta 600t)

//marcus

Av Dskjono

600t fan controller dead.

Hello corsair!

The fan controller on my 600t doesnt work and either the front fan(200mm) Can you replace the fancontroller? because i really want it to work:(

// dskjono

Av Dskjono

Hur mycket är detta värt igentligen?

Hej! la ut en annons på blocket med följande: http://www.blocket.se/vasterbotten/Moderkort_minnen_proccesor...

Vet ej hur mycket det är värt idagsläget jag har satt 1000kr och det är redan flera som har kontaktat mig. Är priset för billigt eller är det lagom?

Vet ej vars jag ska placera denna tråd, så om den skulle ligga fel så skulle det vara snällt om nån mod kunde flytta den till rätt forum.

Av Dskjono
Skrivet av LeetBoy27:

Vart är det man rapporterar buggs/saker som man vill ska ändras osv?
Asså, Stinger är så jävla op så det är helt sjukt.

Tycker inte att dom är så overpowerd, om du flyger jet och det står warning så ska du styra rakt upp mot himmeln och köra full fart uppåt brukar alltid hjälpa för mig. Sen har du ju flares också vilket motverkar mot det. Nån som vet hur pass effektiv en stinger "irl" är mot jets

Av Dskjono

min röst går till 570 http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=623947
då slipper du alla problem som mico stuttering, överhetting, strömförbrukning, ljudnivå, drivrutiner.

Av Dskjono
Skrivet av MiLeS:

Nja, 398:- inkl frakt från spelbutiken.se
Men överpris på Steam helt klart € 59.99 -_-

Ja på dator ja. Fast mw3 blir nog precis som mw2 blev till pc, en stor laggig,buggig konsolport. cod4 är det ända som funkar bra på pc då det har, dedicated servers och mod tools.