Inlägg

Inlägg som REPTiL3 har skrivit i forumet
Av REPTiL3
Skrivet av anon196996:

@BrottOchStraff: Har inte spelat Uncharted eller Last of us för jag vägrar o köra fps spel med en handkontroll. Tycker bara de spelen hade en intressant story.

Fast de spelen du nämner spelas ju i tredje person

Av REPTiL3
Skrivet av FWData:

Vad ska du ha for fd design tesla psu't?

Vet ej om du såg mitt pm, kom gärna med ett bud om du har ett bättre prisförslag.

Av REPTiL3

H90, NF-A14, Tesla R2 White & Wifi Range Extender

Tänkte sälja några prylar jag har över, kom gärna med bud!

Fractal Design Tesla R2 White 650W. Helt ny med plasten kvar, kvitto finns från alina.

Noctua NF-A14, knappt använd då jag kände att det räcker med 5st i chassit.

Netgear Wifi Range Extender (WN3000RP) använd ett par månader.

Corsair H90 använd ett par månader.

Läs hela annonsen här

Av REPTiL3

Tja är intresserad av the walking dead, 150 inkl frakt?

Av REPTiL3
Skrivet av Eqlzr:

@REPTiL3: Absolut, det är inga problem, så länge du står för frakten. Borde inte vara några problem att skicka med Postens "Skicka lätt" så bör landa på ungefär 53:- om jag minns rätt.

Det låter bra!

Av REPTiL3

Jag är intresserad om du är villig att skicka den!

Av REPTiL3

1500:-

Av REPTiL3
Skrivet av Superlight:

Gearbox bekräftar att Borderlands 3 är deras nästa spel Men spelet kan komma också heta Borderlands 4. Kan bero mycket förändringar? Ny grafikmotor?

Naaajs! Ang att det kan komma att heta 4 beror nog på pre-sequel i så fall?

Av REPTiL3

Gjorde ni en clean install av operativsystemet efter att ni bytte grafikkort? Att det ''hackar'' på low låter ju inte rätt

Av REPTiL3
Av REPTiL3
Skrivet av bonad:

Med den där dryga kommentaren antar jag att du inte har någon aning om vad du pratar om.

På 386-tiden var amd liksom Cyrix under performers, speciellt på flyttal.

På 486-tiden hade amd lite snabbare processorer i slutet, upp emot 120 eller 133MHz, men de hade svårt att hänga med i pentium-eran. Flyttal var de svaga på. Stabiliteten var det väl lite si och så med, mest pga vias chipset.

K6an kommer jag inte ihåg om den var vassare än p2an vid start men k6-3 var populära. Vias chipset hade en del dåliga rykten även då.

När Athlon kom så var den överlägsen intel (p3?). Via gjorde fortfarande buggiga chipset, speciellt 686b jävlades om man överförde data från två diskar på olika ide-kanaler samtidigt som något ljud spelades upp om man hade ett sb live.

AMD har under större delen av sin existens ansetts vara lite lägre kvalitet och prestanda än intel. Det tog många år innan de stora datortillverkarna började använda amd i sina produkter.

Skickades från m.sweclockers.com

Prestandan i amd's processorer har utan tvekan vart upp och ned under åren med det är dom väl knappast ensamma om, och deras/ati's gpu'er har det väl inte varit något fel på? Ångrar att jag köpte mitt 980Ti istället för FuryX då amd's grafikkort verkar hänga med bättre i längden

Av REPTiL3
Skrivet av bonad:

Fury x är inte mycket billigare än 980ti och jag är skeptisk till både amd och ati.. Känns som det racklat de senaste 20 åren.
Skickades från m.sweclockers.com

Haha bs.. eller så har du haft en sned verklighetsuppfattning de senaste 20 åren.

Av REPTiL3

Det bästa alternativet i 32'' klassen är enligt mig utan tvekan sony, har själv en som extratv och den har bildkvalité i riktigt hög klass och låg inputlag

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2454153

Av REPTiL3

Om inte så ger ju en 6700K ett bättre resultat i spel direkt ur lådan

Av REPTiL3
Skrivet av improwise:

Säg så här, är det värt eller tom givet att man ska satsa på en X99 idag om man vill köra SLI/CrossFire istället för en Skylake?

Ska du klocka processorn?

Av REPTiL3

Härlig skillnad! Skulle själv vilja göra detta men vet inte om jag törs

Av REPTiL3

Okej lite snålare med couch-coop på pc men de jag kan komma att tänka på, Abyss Odyssey, Lara Croft Guardian of light och temple of osiris

Av REPTiL3

Har du ett PS3 så rekommenderar jag Dragons Crown, jag och flickvännen nötte det som fan ett tag, hur kul som helst och ett av de vackraste spelen jag spelat

Av REPTiL3

En billig receiver vill du inte ha om du vill ha ett ''bra'' ljud, skulle alla dagar i veckan välja en stereoförstärkare om det endast är två högtalare som ska köras. Har haft ett antal av båda de senaste åren och Rotels stereoförstärkare har det skönaste ljudet för pengen enligt mig Kanske lite över din budget men finns ofta att hitta begagnat.

Av REPTiL3
Skrivet av Mr.Borka:

Kommer alldeles säkert floppa totalt. Men å andra sidan kan marknaden förvåna en ibland. Av någon anledning spelar folk Starcraft 2 på tävlingsnivå trots att det är ungefär lika spännande och varierande som att se gräs växa.

Blizzard har tappat stinget totalt efter Warcraft 3. Allting ska vara ned-dummat och förenklat i sådan nivå att man som spelare blir behandlad som ett barn och det är ett himla lullande med "fan-service" in i det sista. Syns extra tydligt i den hemska Starcraft 2-story:n.

Anledningen är väl den samma som vilket annat spel som helst? Folk finner det underhållande. Är väl inget att vara bitter över, man måste inte spela spel man inte gillar