Inlägg

Inlägg som wingman92 har skrivit i forumet
Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av thedarre
Prova instalera om driv rutiner och kasta amd processorer at helvete.
alla som har amd verkar ha problem

jag har aldrig haft problem med min amd phenom II 940, det ända problemet jag har är att mina minnen är 2.2 volt och moderkortet tar bara 1.8 volt så ibland vill den inte boota med det fixar jag sen byter bara minnen

Av wingman92

Re: Problem med grafikkortet

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Marcuselwinson
Tjena har problem med mitt Asus EAH 4870 DK 1GB GDDR5 , jag köpte ny dator och satt ihop allt o det var inga problem sen när jag kom in på datorn installerade jag alla drivrutiner , till allting så ska jag testa o spela cs = Counter-strike så går jag in på AWP-ROOFTOPS så gick jag på lj road o droppa till 80 fps o fattar fan inte vrf för det ska inte detta grafikkortet göra , min kompis går där med 100 fps med ett NVidia geforce 7600 så man blir lite sur , jag tror det är nån drivrutin jag har glömt det är precis som att det blir för mkt färger för grafikkortet så att det inte klarar det . Mina andra delar idatorn , Moderkort : M4A79T-Deluxe DDR3 , Minnen : Kingston 4GB = 2st 2GB 1066 MHz DDR3 , Grafikkort : Asus EAH4870 DK 1GB GDDR5 , Processor : Amd Phenom 2 705 X3 2.5 GHz 7.5 MB cache minne .

Tack för hjälp i förhand .

har du skrivit fps_max 100 i konsolen ? om du har gjort det och fortfarande har bara 80 fps så ska du stänga av v-sync på datorn. Hade samma problem med counter strike 1.6 och source men jag stängde av v-sync i nvidia panel "har ett nvidia grafikkort" så fick jag 100 fps i 1.6 och typ en j**la massa i source.

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kol
Denna är kanske mer intressant

V2410 med LED-belysning

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=485767

haha nice 5 miljoner i kontrast

Av wingman92

prestanda förlust med PCI-Ex16 ?

Tjena jag håller på att bygga ihopp ett paket åt en polare http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=325623
och tänkte fixa det dära grafikkortet
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=449929
bara det att moderkortet har bara PCI-Ex16 och grafikkortet har PCI-Ex16 2.0 jag undrar hur mycket prestanda förlorar jag och jag slänger ihopp den hära datorn ? och det hära nätagget
http://www.dustinhome.se/pd_5010114734.aspx
kan kanske fixa ett annat moderkort men det beror på han vill inte spendera mera pengar än vad det dära kostar nu, allt jag har lagt upp.
Kan kanske byta moderkort men det beror på hur mycket prestanda jag förlorar men igentligen spelar det ingen roll för han vill bara ha en dator att spela på.
Just nu sitter han på en väldigt dålig dator 2.2 ghz pentium 700 mb ram inbyggt grafikkort så. Undrade bara om jag förlorar jätte mycket eller bara lite ?:rolleyes:

Av wingman92

tjo slutade spela age of conan för typ 5 månader sen pågrund av för dålig dator och att det var väldigt lite folk på den servern jag var på.
Har köpt en ny spel dator nu och AoC var sjukt kul tyckte jag så tänker börja köra det igen om aion är dåligt. Tänkte fråga har dom gjort spelet stabilare på DX10 ?
Har det kommit lite mera spelare / eller har dom dragit ihop servrarna så det blir mera folk på servrarna istället för som det var förr att det var lite där och lite där ?
Har dom balanserat spelet mera ?
Precis när jag slutade kom en stor balansering som gjorde att jag slutade typ för min tank vart helt cp så. Men nu så kommer jag inte ihåg hur min tank spelade så då gör inget att dom ändrade den
Har kört en massa mmorpgs nu när jag inte har körd AoC och tycker att det är värt att gå tillbaka om aion är dåligt.

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pompa_kumla
köp i5 750 istället för i 7 sen måste du ta ett 1156 mobo gärna gibabyte. Nätagget kan du ta corsair 650w räcker och blir över. Sen tycker jag du ska ha intel x25 disk. Annars ser väll allt bra ut skärmen vet jag inte hur den är men den är säkert bra.

men om du kör i5 1156 så har du ju inte fult stöd för crossfire ?? du får bara x8/x8 istället för x16/x16 med i7an i crossfire

Av wingman92

allt flera spel har börjat att använda trippel och quad cores, och jag personligen tycker att det är mest framtids säkert med quad. Det jag tycker att quad är bra för är att datorn i sig själv blir snabb.:) jag sitter på en Amd Phenom II 940 3 Ghz quad core funkar toppen i både spel och utanför

Av wingman92

kan inte starta new game på counter strike 1.6

tjena
jag försöker att starta nytt game men när jag trycker på Start Game sen väljer map och trycker på start försvinner bara shiten och jag är på menyn igen så gör jag det igen så kommer den upp loading rutan men då krashar spelet istället :S vet inte vad som är felet, jag använder vista 64 bit och har instalerat om spelet typ 3 gånger och det fortfarande funkar det inte. Har spelat counter strike 1.6 i 5 år och 4 år med 64 bit vista och har aldrig haft problem förns nu.

Amd phenom II 940 3 ghz
4 gb kingston hyperX 1066 mhz
Xfx gtx 260 be oc

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Snooc
Har inte 3500 kr att kasta iväg!
Sen tror jag inte vi kommer se särskilt många DX11 spel i den närmaste framtiden?

har typ 2-2500 kr att lägga!

kostar inte 5850n typ 2500 ? men du kör dom i dx10 eller 9 så får du ganska mycket kräm än ett 4890

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
Låter onekeligen som att du har problem med ditt internet, jag är en trogen spelare på Zombies In Husby och det är mycket custom-material, många skins, VIP-skins och Admin-skins. Mycket ljudfiler och så.

Servern är snabb och står på en snabb lina.

http://www.zombiesinhusby.com/ är serverns hemsida.

Min sounds-mapp är ca 37MB endast så.. Tar väl en 4-5 sekunder att ladda ned en mapp jag inte har.

mm, måste vara det för när morsan skickar bilder så dör modemet så. Det modemet crashar typ 2 gånger per dag om ingen skickar bilder. det har blivit bättre nu men det är nog modemet som spökar dock kan jag inte updatera det till senaste versionen för då blockar den spel även om portarna är öppna så :S blir väl att kasta den dära netgearen synd att den är knappt 3 månader gammal :S

Av wingman92

Sony vegas pro 9.0

tjena
jag har precis börjat använda sony vegas pro 9.0 och jag har gjort en video men när jag sparar den och publiserar den på datorn så får jag normal rate fast jag vill ha raten på 1.40 för då låter alla som smurfar och det är ju det filmen handlar om.
kan man publisera filmen med ändrad rate ?

Av wingman92

Counter strike source segt !!

Jag köpte counter strike source efter ha kört cs 1.6 i 4 år så ville jag ha lite annan uplevelse när det gäller zombie mods, 1.6 är ass dåliga tycker jag, så köpte source det är fet skoj dock när jag ska ladda ner modsena tar det felar timmar och på 1.6 tar det up mot 10 min max för mig men laddade ner escape from titanic igår det tog drygt 1.5 timmar. och tänker ladda ner zombies in husby men jag laddade ner i 2 timmar igår och fortfande inte ens 50%:confused: !
jag vet att spelet har bättre grafik så det är större filer men liksom ett sound 10 min
Fattar inte varför det tar sån lång tid.
Sitter på tyfon, 11 mb/s enligt bredbandskollen.se.
min dator är:
Amd Phenom II 940 3 Ghz quad core, 4 Gb kingston hyperX 1066 mhz ram minnen, 500 gb hårdisk "ska köpa en SSD hårdisk snart", XFX Geforce GTX 260 Black edition over clocked 680 mhz och ett gigabyte MA770-UD3 moderkort
För på cs 1.6 i över 4 år har jag aldrig varit så slött att ladda ner när man ska in på en server all hjälp är upskattad

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MugiMugi
Kallar du det review?
Ifall du är orolig, ja du kan flyga på många områden men inte allt, läste du storyn i spelet så hade du förstått varför.

Utöver det, vist lite trist att du inte kan flyga exakt överallt på level zoonerna men de flesta lär överleva det, det går som sagt va att flyga överallt på zonerna som är fokuserade på PVP & siges.

men du kan ju glidflyga iallefall där det inte går att flyga

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dennisen
Har feta "lagg" problem, gubben teleporterar fram å tillbaka.. går knappt spela. Hoppas dom fixar det snart tråkigt spela me sånt lagg.

låter som server lagg, "att du har dålig lina till där do har servern" jag kör ett spel som heter archlord som har ganska dåliga servrar och man laggar till lite då och då att som du säjer man teleporterar fram och tillbacka i detta fall är det att archlords europa server är ganska dålig. för dig kanske det är att du har dålig lina till stället där servern är ? kompisen har ett visst internet och han laggar sönder på usa servrar på ett spel men jag som har ett annat men sämre laggar ingenting så. är det på korea servrarna eller den öppna betan ?

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xyllian
Ett 275 kan inte i närheten av maxa crysis

mitt xfx gtx 260 be oc 680 mhz kan jag köra crysis på very high och 1400x900 utan AA och får typ runt 25-35 fps

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av IceDread
Varför tror du på det? Det skulle släppas i sommar/ somras enligt dem själva tidigare. Spelet finns fortfarande inte hos återförsäljare vilket många spel gör långt före de släpps.

det skulle inte släppas dom har jämt sakt Q3-Q4 men dom sa att pre-ordrarna skulle komma i sommaren.

Av wingman92

Re: Ska uppgradera datorn, 5500kr

Citat:

Ursprungligen inskrivet av InteJag
Hejsan, jag tänkte köpa lite nya delar till datorn, ungefär 5500 kr har jag råd med.
Jag har tittat lite på Inet och liknande sidor, och tänkte köpa de här:
Asus M4A78-E
550W Corsair CMPSU-550VXEU
AMD Phenom2 X4 940 3.0Ghz, AM2+ Black Edition
XFX Radeon HD4890 XXX 1GB

Ser det bra ut? Går det kanske att få något bättre för ungefär lika mycket pengar?
Sen har jag funderat på att köpa ett till grafikkort när jag har råd, och köra dem i crossfire, kommer det fungera bra?

Höll nästan på att glömma, det här är första gången jag kommer vara inne i datorn och mixtra, och man inte räknar de gångerna då jag har dammsugit den.
Några tips så jag inte har sönder allt på några sekunder? Det ser så komplicerat ut

dammsug aldrig en dator till och börja med O_o det kan bli statisk el och då pajar datorn

Av wingman92

fixa dammfilter till antec 900

tjena
är det någon som vet vart man kan köpa hårdisk hållaren med fläkt, damfilter som 905an eller 1200 har har ett antec 900 och har ju inge damfilter och jag skulle vilja ha det för mitt hus är ganska gammalt och datorn blir dammig ganska snabbt, så tänkte kan man köpa från ett antec 902 så man får damfilter på insugsfläktarna eller vet någon ett bra sätt att bygga ett eget ? Just nu så kör jag med en tyg bit från ett lakan framför fläkten på gallret dock ser det fult ut som fan xD men funkar.

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lbs129
Hej!

Kör du bara med ett GTX260 nu och har inte tänkt köpa ett till? I så fall skulle jag välja Gigabyte-kortet som du länkade till. Annars är det ett SLI-moderkort du ska ha (som ditt gamla). Däremot fungerar inte din processor på AM3-moderkort med DDR3-minnen så det är ett AM2+ moderkort du ska ha.

Mvh Johan

tjena
jo jag ska nog bara ha ett kort eftersom att dx11 kortena kommer ut snart så blir att skaffa ett sånt lite senare. Vilken tur jag har da valde gigabyten för 2 dagar sen, får nog hem den på tisdag och har rotat fram en 40 mm fläkt från en stenålders dator till norra bryggan för den värkade bli lite varm enligt folk. Tack för all hjälp.

Av wingman92
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Forze
Kolla cpusupportlist på det moderkortet du blev erbjöden som har AM3, borde passa.

dom skrev att jag skulle kolla om mitt system kunde använda moderkortet