Inlägg

Inlägg som livsnjutaren har skrivit i forumet
Av livsnjutaren

Har inte tänkt på det men tydligen under första året enligt denna.

Av livsnjutaren

Kör min privata telefon med dubbla simkort. Varför det är den privata är för att företaget erbjöd i iphone 8 (nej tack) när jag startade för 1.5 år sedan.
Släpa runt på två telefoner låter väldigt jobbigt, skulle aldrig orka med det. Gillar att ha koll så gör mig inget att jag får något sms eller teams meddelande efter arbetstid, om jag inte orkar svara så gör jag inte det (har enkelt för att släppa jobbrelaterade saker).

Av livsnjutaren

Rätta mig om jag har fel men det är många som klagar nu men de tvingar ju bara bort folk från en tjänst som de ska lägga ner? Mail och Chatt är väl i princip skit och inget man vill använda. Så förstår inte hatet, man kommer ju kunna använda Outlook som Mail används nu. Antagligen med bättre funktionalitet också.
Outlook New är jag inte något fan av heller men det är inte heller någon som säger att man måste använda den heller? Man kan ju fortfarande använda gamla Outlook klienten.

Av livsnjutaren

Runt 3 år sedan så köpte jag ett 6800 som rullar fortfarande. Tror jag gav 6800 kr för det också. Ser ingen anledning än att byta på ett tag.

Av livsnjutaren
Skrivet av snorleffe:

Jag tycker det räcker nu med bagagnade trams-nyheter kopierade från Tom's Hardware några dagar senare.

https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/redditor-show...

Ny för mig och var underhållande. Läser inte tomsharware så tycker det är bra att de uppmärksammar nyheter som ändå är "gamla"...

Hade du läst den på Tomshardware och i sådant fall hade du varit lika negativ ifall du hade missat den och sett den här ett par dagar senare?

Av livsnjutaren
Skrivet av pekinganka:

En lösning är att använda dieselvärmarens medföljande fjärrkontroll, förutsatt att du parkerat bilen inom räckhåll.

Inget alternativ tyvärr då jag bor i lägenhet och parkering sker längs med gata och ibland är det 2-300m till bilen (inte fri sikt).

Av livsnjutaren

Är inte helt glad över att min v40 kommer förlora uppkoppling så att jag inte kan sätta på dieselvärmaren.. har inte hittat att någon har gjort en workaround på det än som är brett använd. Någon som har läst om någon lösning?

I övrigt så vet jag inte om andra saker jag är i behov av att de är uppkopplade med 2 och 3g.

Av livsnjutaren

Vad jag har sett via distributörer är det till och med så att det ligger på årsbasis. Du kan inte köpa månad för månad, samt att det inte stödjer Svenska just nu.

Finns en del frågetecken än så länge hehe

Av livsnjutaren
Skrivet av Blixa_Bargeld:

Är inte det här gamla nyheter från 1-2 veckor tillbaka?

Inte för mig i alla fall. Alla läser inte samma sidor och för mig behöver det inte vara dagsfärska nyheter som läggs ut.

Av livsnjutaren

Verkar vara lite 50/50 om dessa lurar fungerar. Får bli ett test men ser ju ut som att det kan bli att skicka tillbaka.

Av livsnjutaren
Skrivet av DEADushka:

Gräver man lite djupare till äkta tester som var inte köpta så märker man på tydliga problem med uppkoppling, konstant sömnläge som aktiveras vid paustryckningar (tar FLERA SEKUNDER att aktivera hörlurar igen tills man får ut ljudet) samt visa design problem där lurar går sönder ganska ofta. men jag kanske läser inte samma tester som de flesta eller missar något? Eenligt mig det är en överprisad och något opålitlig produkt som fick sin riktiga pris nu.

Mecenat Alumni har ett 100kr rabbat just nu som fungerar med detta köpet.

Jag köpte att par för att testa. Känns som att det är väldigt spridda skurar med betygen på dessa. Det finns ju ett test som gjordes här på Sweclockers förra året. Får se om det blir en retur om de inte håller måttet.

https://www.sweclockers.com/testpilot/35019-testpilot-epos-h3...

Av livsnjutaren
Skrivet av morbidruu:

Hej! Vann jag ?

Verkar så

Jag skickar ett pm imorgon (idag).

Av livsnjutaren

Bra fråga, det hade jag glömt.

Säg torsdag kl 18.

Av livsnjutaren
Skrivet av Kesse2:

Tar två stycken "CPU-hållare" för 200 + frakt

Skickar PM

Skrivet av Dashio:

Tar 1st CPU-hållare för 100+frakt

Skickar PM

Skrivet av PaE:

Tar en CPU hållare, skickar PM.

Vi har redan inlett konversation på PM.

____________

4 CPU hållare är alltså tingade just nu.

Av livsnjutaren

Samsung Galaxy Z Flip4 SM-F721B 5G 8GB RAM 128GB

Säljer en Galaxy Z Flip 4 som frun har använt i ca 10 månader. Den fick en skada på skärmen och låg orörd ganska länge och sedan skickade vi in den på reparation genom hemförsäkringen. Den har precis kommit tillbaka och har en helt ny skärm och 3 månaders garanti på skärm bytet.

Börjar bud på 4000 kr

Läs hela annonsen här

Av livsnjutaren

Tangentbord, ram, CPU hållare

Har lite saker som inte används som säkert andra kan ha nytta av.

___________

5 st Roterande CPU hållare för att sätta under bordet.

https://www.corima.se/interior-stolar/cpu-datorhalllare/cpu-h...

Pris: Tänker mig 100 kr st och kan fraktas, ett paket väger 2.3 kg sådant fall.

___________

Crucial Ballistix 16GB (2x8GB)

https://www.webhallen.com/se/product/317867-Crucial-Ballistix...

Pris: Bud
___________

Apple trådlöst tangentbord A1314

Bra skick och fungerar som det ska.

Pris: Bud

___________

Cooler Master CK550 V2 - Köptes på någon rea för att ha som extra tangentbord. Aldrig använt bara öppnat och tittat.

https://www.proshop.se/Tangentbord/Cooler-Master-CK550-V2-Gun...

Pris: 250 kr

Läs hela annonsen här

Av livsnjutaren

Någon som har tips någon bra router för ett enklare hem på 2 rum 50 kvadrat? Kan såklart leta som alla andra men det är ju bra med flera ögon och med mera kunskap (nätverk är inte min grej)

Tittade på denna - https://www.webhallen.com/se/product/349057-TP-Link-Archer-AX...

Av livsnjutaren
Skrivet av MegaMuztek:

Du skulle gjort värnplikten i slutet av 80-talet, då fick vi 34kr/dag min lön innan jag ryckte in var ca 60kr/h 🤣 där kan vi snacka dåligt och det gick inte vägra heller utan att få stora problem

Tror i detta sammanhanget så är värnplikten en sak och att vara anställd som soldat är en annan. Värnpliktiga idag har också någon dags lön, som visserligen är högre än 34 kr men den är inte hög 100 + kr? Säkert någon annan som har bättre koll på ämnet.

Hade ju kanske varit trevligt att arbeta för försvarsmakten men jag kan gissa att det är inte lika bra betalt som i privata. Samt att förmånerna i privata sektorn också är bättre.

Av livsnjutaren

Är det så farligt då? Jag röstar på JA!

Av livsnjutaren
Skrivet av anon352569:

Hej alla:),

Jag är medveten om att denna tråd är lite äldre, men jag hoppas gör ett försök att få några svar. För att göra en lång historia kort: jag är på jakt efter skärmstativet som hör till denna skärm. Jag har märkt att många väljer att montera sin skärm med ett VESA-fäste, så tänkte att det kanske finns någon här som har det ursprungliga stativet överflödigt?

På grund av en unik situation hemma vill jag ha möjligheten att smidigt flytta skärmen mellan en vägg och ett bord. Målet är att koppla bort snabbkopplingen från ett annat stativ och fästa den direkt på VESA-fästet. På så sätt skulle jag enkelt kunna lyfta skärmen från väggen och placera den på stativet när det behövs.

Tacksam för alla svar eller tips om det finns märken med liknande fästen!

Är nästan helt säker på att jag har kvar min orginal fot. Om du vill ha den så är den din, sådant fall kan vi prata mera på PM.