Inlägg

Inlägg som Dassh har skrivit i forumet
Av Dassh
Nytt bud: 1 kr Julafton?
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dassh
Nytt bud: 500 kr Plus frakten på 199
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dassh

Tror du att det går att skicka den?

Av Dassh

Den såg riktigt fin ut

Av Dassh
Skrivet av Tea42BBS:

Då kan det väl spara på miljön o resurserna o lägga ner Arc nu på studs?

Vem kommer köpa ett Intel gfx kort som är dyrare än beprövade Nvidia? o dessutom så lär ju Intel kortet ha markant sämre gaming prestanda...

Lite så jag tänker också, man köper det väl mest för att det är lite häftigt. Med har en känsla av att det kommer ta bra lång tid att bli av med alla sorters buggar.

Sedan har Nvidia en hel del mjukvara som gör det möjligt att streama och spela in och allt vad de har. Så med det sagt är det märkligt att Intel ens vågar sätta den prislappen

Av Dassh

Min sambo har Swedbank. Hon vågar inte ta bilen utan mitt bankkort då det händer henne titt som tätt att hennes kort inte fungerar. Trots att vi bytt mååånga gånger.

Jag har SHB och de har fungerat ypperligt bra under de 20 åren jag varit kund hos dom. Appen precis som många andra bankappar blir stegvis bättre.

Av Dassh

Äntligen får man ha datorn i sovrummet på vintern igen... Frugan godkänner!

Av Dassh

Ahhhh finns inget bättre än att vakna upp en solig morgon för att läsa lite Apple trashtalk

Av Dassh

Ger 300 + frakt för 1080Ti

Av Dassh

Detta låter ju riktigt fint, har varit i tankarna att fixa en HTPC med några TB minne för barnfilmer till dottern. Det i samband med att lätt kunna välja vad man ska streama låter riktigt fint.

Nu blir processen att hitta rätt produkter att använda som htpc.

Av Dassh

Blir intressant att reparera en Samsung Fold 4 som jag tänkt byta till. Batteriet är nog något man vill byta efter ett års användning så hade varit roligt ifall man kunde få göra det själv.

Av Dassh

Annonsen är avslutad

Av Dassh

Telefonen är nu såld för 1000:-

Av Dassh

Huawei P20 Pro

Har en telefon övers som inte används sedan jag bytte till en Samsung. Telefonen fungerar felfritt. Har ett svart skal till den så det är inga repor på baksidan av den. Den har haft en plastfilm på skärmen hela tiden den använts.

Dock har jag tagit bort den nu då den var rätt ful.

Måste säga att det absolut varit en av mina favorit telefoner jag ägt.

Endast telefon med skal fås vid köp. Skickas utan kartong osv.

Frakt betalas av köparen.

Läs hela annonsen här

Av Dassh

Annonsen är avslutad

Av Dassh

600 watt är tillräckligt för att jag inte ska köpa kortet. Dock hade jag inte haft råd med det heller men det är en annan femma

Av Dassh

Lite svårt att hjälpa dig utifrån vad du skrivit. Men vore det jag skulle jag ominstallera Windows 11 för att säkerställa att det inte blivit något strul med systemfilerna.

Av Dassh
Skrivet av ottomanslap:

Vad hade du tänkt dig i mellansskillnad?

Det vet jag inte på rak hand. Det beror på vilket kort det är.
Om du har ett och är intresserad skriv gärna vad du har eller skicka PM om det känns bättre.

Av Dassh

2070 Super bytes mot 6700XT

Hejsan

Jag är lite nyfiken på att testa AMD's Smart memory och för att kunna testa det måste jag köra ett grafikkort från amd.

Så jag är nyfiken på om någon är intresserad av att göra ett byte.
Såklart öga mot öga. Kan mötas runt om i skåne.

Mitt kort är ett KFA2 2070 super inköpt 2021 augusti. Har fortfarande garanti kvar.
Kortet går väldigt svalt. Inte mycket mer att säga, det har fungerat felfritt sedan jag köpte det.

Läs hela annonsen här

Av Dassh
Skrivet av Swedishchef_90:

Om du använder samma djup+bredd i filter som nano och kan bygga höjd mässigt så finns det stort urval utanför itx chassin. Om din budget är begränsad så kan du spara pengar på både chassi+Mb kostnad

Jo det har jag förstått men samtidigt så är detta nog bland de få jag känner ser bra ut. Det är också så att datorn kommer stå synlig i lägenheten framöver och det medför att vi gärna ser att det ser prydligt ut och inte konstigt ut. Sen att det ser lite gamer aktigt ut gör inget iom rgb på¨chassit.

Men om du har förslag på andra chassin så tar jag gladligen emot det. Jag har väldigt dålig koll på itx chassin så det kan mycket väl vara något jag missat.

Skrivet av Mayhem SWE:

Om utrymme är en begränsade faktor är Fractal Torrent Nano ett konstigt val då det verkligen är jättestort för att vara mini-ITX. Att hitta mindre chassin som rymmer större (och därmed billigare) moderkort är inte svårt…

Tanken är såhär. Skrivbordet ska stå mot en vägg och till höger om bordet är det en liten del av väggen som sticker ut. Där ska jag med tiden på något vis få upp en hylla så själva burken ska sitta på hyllan som då är ovanför skrivbordet. Så på ett ungefär nästan över mus området. Svår förklarat, håller på att riva lite i lägenheten för att få bort grejjerna. När det är klart ska jag försöka få in en bild i tråden så ni kan få en bättre uppfattning.

Skrivet av mrqaffe:

Varför måste datorn stå på skrivbordet i stället för under, vid sidan av eller kanske en separat hylla ?

Jag har ett 1 årigt barn som du säkert förstår pillar och drar i bokstavligen allt. Då jag inte vill att tösen ska råka få ström i sig eller dylikt vill jag ha datorn högt så hon inte kan få tag i något farligt åtminstone.

Samtidigt så är det den enda platsen som datorn kan stå på utan att den är i vägen för benen. Bordet kommer vara ca 42cm djupt och ca 80cm långt. Så det är inte mycket spelrum för benen ifall datorn står under bordet. Sen så tycker jag inte om att datorn ligger och gosar med dammet.

OBS: Så ni alla vet kommer det komma in en bild i tråden inom de närmaste dagarna som förklarar bättre än mina ord hur det ska vara.