Inlägg

Inlägg som totte1015 har skrivit i forumet
Av totte1015
Skrivet av roosterx:

Nu får du inte ta det illa upp, men vi har bara hört din sida av historien.

Anledning till att jag skriver så är att personligen har jag aldrig haft problem med Komplett eller returer, och då har jag handlat där sedan bolaget startade i Norge på 90 talet någon gång har jag för mig, börjar bli några år sedan det..
Jag skickade retur senast för 2 mnd sedan, ångrade ett köp och jag hade inga problem med det.

Men visst är det möjligt att du har dessa problem, ibland har man max otur och det bara blir skit av det.

Oavsett hoppas jag det löser sig för dig i slutändan.

Jo men det förstår jag, men det gör väl inte automatiskt sätt det rätt för komplett's sida?
Att så många verkar hålla med det typiska "tagga ner och gå vidare" inlägget stör mig så enormt.

Sen är det ju självklart att det är fler som inte har problem med deras retur, än dom som har det.
Men det rättfärdigar ändå inte denna typ av beteende jag nu har skrivit ner i denna tråden den senaste tiden.

Uppdatering:
Jag ringde Komplett idag igen, då det finns en avgift för betalningsföreläggande ville jag ändå skjuta upp på det tills Komplett inte svarar alls.
Men idag svarade äntligen en snubbe som verkade ha full koll på läget i den mån han kunde, han lovade mig kreditering av returen idag, och det fick jag också.

Detaljer om varför det hände som hände, vet jag inte om jag får berätta här så det låter jag vara.
Medans händelseförloppet är till viss mån förståelig, så tycker jag ändå med facit i hand att det faktum att ingen info har givits mig per automatik, ingen ansvarig som har ringt upp mig och ärligt talat om vad det är som händer och förloppet överhuvudtaget riktar jag kritik emot.
Samt då att olika i kundtjänst har givit olika information och besked och till och med ljugit i telefon.

Men jag vill vara lika tydlig med som sagt att nu är ärendet uppklarat, har fått krediteringen via mailen samt kompensation för hela härvan.

Av totte1015
Skrivet av Valonen:

Ta ett djupt andetag för fan. Ett djuuupt andetag och lugna ned dig.

Det är ju jättekul att folk sitter tysta och röstar upp ditt inlägg utan vidare.
Tycker ni på allvar att Komplett har rätt i detta beteende?

Varför tycker du jag skall lugna ner mig?
Om du inte har fattat det så ligger jag ute med 8500kr som var inplanerade i budgeten för (förra) månaden.
En faktura har jag fått skjuta upp nu tack vare detta, det är helt oacceptabelt.
Men som vanligt tänker väl folk här att det är mitt fel att jag förväntade mig dessa pengar? Eller vad är grejen?

Jag ringde kundservicen även idag för att bara en sista gång påpeka att det går till kronofogden om jag inte får någon uppdatering på ärendet från Mr Ansvarig (alltså det är kundombudet jag menar)
Kundservicen lovade att han skulle höra av sig innan 12 idag.
Tror ni han gjorde det? Nope.

Och ingen annan från Komplett har hört av sig heller.

Av totte1015

Jodå, Komplett har skrivit i PM till mig här, åter igen där dom frågar om vad ärendet handlar om, och därefter att dom återkommer när dom har tittat på ärendet+ ber mig ha tålamod.
Detta var i förrgår, varav jag hörde inte ett ljud igår eller idag från någon.

Efter all info jag har skrivit upp här, hoppas jag verkligen att merparten av folket som tar sig tiden att läsa igenom allt, förstår att tålamod är något som förståeligtvis har försvunnit för längesen.

Men här är ytterligare en uppdatering som åter igen, gör komplett till det absolut värsta företaget jag någonsin har haft oturen att behöva ha kontakt med;

Idag ringde jag kundtjänst IGEN, åter igen en ny bakom luren som jag fick förklara ärendet för, och även denna gång var det oklart för honom vad jag syfta på, han börja rabbla upp en retur från i December, sedan "såg han" något från tidig Februari, men tillslut såg han vad jag har för problem, och "ser här" att Mr Ansvarig är på ärendet, och då sa jag att jag vill höra av honom IDAG. I D A G.
Vilket han på andra sidan luren lovade, han satt och skrev med Mr Ansvarig i den stunden och skrev ner allt jag hade sagt.
"Kund har beslutat att gå till kronofogden kl 12 på måndag om han inte hör av Mr Ansvarig idag"
Jag repetera att jag hoppas detta nu når fram till Mr Ansvarig, varav kundtjänst sa ja, och åter lovade återkoppling IDAG.

Vad tror ni hände idag då? Inte. Ett. Jävla. Piss.
Ingen återkoppling från någon överhuvudtaget.

Fattar ni eller? Detta är helt sinnessjukt, jag har inte bättre ord. Och nu i skrivande stund är jag helt skakig av ilska över detta.

Och till Sweclockers administration, jag vet att det ser "spammigt" ut allt jag har skrivit på senaste, jag försöker samla informationen allt i ett, men efter ny dag kommer nya sjuka uppdateringar så det blir lite såhär.
Och jag har valt att nu vara helt transparent med detta ärende, då jag anser att sådant här måste komma ut bland konsumenterna där inget kan censureras eller raderas, och hoppas att Sweclockers står bakom det och låter detta ligga kvar framöver.
Jag försöker till den mån jag kan nu att hålla mig sansad i språket så det faller inom regelverket men det börjar bli riktigt svårt.

Så det är ju trevligt att helgen är förstörd tack vare min oro att behöva kontakta kronofogden för detta nu, medans detta borde vara SOLKLART ärende för dom, så när det kommer till juridik och allt kan företag ställa till med totalt helvete för en privatkund då det finns kluriga villkor och avtal.

Suck.

Av totte1015

Del två...

Jag kan ju fortsätta med min lilla dagbok om hur ärendet just idag har blivit ännu mer infekterat.

Jag åter igen hörde av mig till kundtjänst, varav behjälpligheten var låg redan från början.
Ärendet var mycket synligt hos personen i kundtjänst, men han hänvisa direkt att han kan inte göra något åt situationen, jag får så vänligen MAILA en specifik ansvarig person för ärendet, ingen annan kan göra något tydligen.

Jag blev rasande och tappade det och ifrågasatte varför i helvete den andra kundtjänsten från i förrgår hade påstått att returen är hanterad och krediterad när den då uppenbarligen inte är det, han hade ingen befogenhet då?
"Nä det vet jag inte varför han sa så men så är det iallafall, vi i kundtjänst kan inte göra något"

Jag bad om att få telefonnummer till den ansvarige "kundombud" som han kallades, då jag är trött på mail, för varje svar tar minst en arbetsdag, VARJE JÄVLA SVAR. Och vi kommer ju aldrig någonstans.
Men nähänej, denne kundombud hade ingen telefon. Han levde på 1870 talet utan telefon. Finns inget sätt att kontakta denna mystiska KGB typ förutom via mail.
"Anledningen är att vi vill ha allt som sägs skriftligt"
Jo tack, om det nu hade räckt i dagens samhälle hade jag haft mina pengar för längesen... Är så less.
Kundjtänst betona att han ska såklaaaart påskynda ärendet och kundombudet visste om att jag har hört av mig till kundtjänst i realtid.
Jag sa att han får fan höra av sig IDAG, men då fick jag motargument från han i kundtjänst "Går inte, det är inte bara du som har returer som behöver tas hand om"
Hade lust att slå skallen igenom telefonjäveln när han sa det. Detta har blivit så långdraget och utan framsteg så det borde vara PRIO. ETT.

Jag frågade, men vad gör jag nu då? Kommer han kontakta mig ens?
Nej nej, det var såklart jag som skulle behöva skriva ett mail där jag beskriver hela ärendet och vad det är som har gått snett.
Jag ifrågasatte varför jag måste göra det? Han borde ju veta om ärendet?
Nejdå, för här framkommer det plötsligt att ur kundtjänst system så påstår han på fullaste allvar nu att senaste kontakt jag hade med dom var den 15e Februari.
Ni fucking skojar med mig. Jag har otaliga ärenden efter det, plus jag har ringt och haft chattkontakt.
Men nä, med denna ENDA ansvariga person på hela komplett, som kan göra något, han visste ingenting, helt ovetandes efter 15e Feb vad som händer.

Fattar ni hur jävla sjukt detta är för mig som ynka konsument? Att behöva ha detta på sina axlar och ligga ute med 8500kr i flera veckor(och lär bli månader med tanke på deras sätt att hantera det)

Jag påpekar också att den specifika personen som var ansvarig hade frågat mig den 11/2 om jag hade skickat iväg paketet.
Jag svarar omgående att jag hade köpt bläck till skrivaren för att skriva ut fraktsedeln men lär inte skickas iväg på posten förens veckan därpå (var en fredag)

Den 15e Feb (den omtalade dagen) skickade jag ett mail till samma ansvarige person (dock med allmänt email för komplett)

"Hej

Jag har nu fått skickat iväg paketet,
********** (kollinr)

Beräknad leveranstid är imorgon."

Efter det mailet har jag inte fåt ETT ENDA SVAR från denna avdelningen hos Komplett, och med tanke på vad jag skrev så förväntar jag ju mig att bollen ligger hos Komplett att dom hör av sig? Mr Ansvarig kanske?
Men det är då det i samband dras igång med alla andra från Komplett när jag börjar kontakta dom, som ni ser i föregående inlägg här på SweC.

För övrigt har hela Torsdagen nu gått, inget mer från Komplett.
Jag har självklart skrivit till den ansvarige som Kundtjänst sa (redan kl 11 idag), att beskriva ärendet och hur det ligger till, med en liten fotnot att händer ingenting före Måndag den 14e Mars, kommer jag gå vidare med betalningsföreläggande hos kronofogden. Men som sagt, inget svar idag alls.
Och att Komplett är så vidrigt dåliga på kundservice att det ska behöva gå till kronofogden borde få dom flesta här att inse, detta stället är inte bra att ha att göra med.
Åtminstone inte när man får problem med något.
Du kan få lögner till svar, norskt språk i kundtjänst eller rent av inget svar alls, det är mångfald med bemötandet på det stället.

Sinnessjukt.
Köp. Aldrig. Från. Komplett.
Hela koncernen är en jädra komplott.

Av totte1015

Snabb och bra kundservice är A och Å, vilket Komplett verkligen inte har.
Varje svar på mail tar en arbetsdag, och deras supportider är typisk kontorsklass. Tråkigt.

Sedan är deras returhantering det värsta jag någonsin har varit med om, ni kan läsa här:
#19522063

Av totte1015

Varning för Komplett

@Komplett

Nu är tiden kommen.
Jag har varit tyst ett bra tag, men det är nu dags att höja all typ av varning och avsky jag kan som konsument mot detta vidriga företag Komplett.
Den senaste tiden som har gått har uteslutit all tvivel om att detta är det absolut värsta företaget jag någonsin har haft att göra med.
Jag vill göra allt i min makt för att varna och få konsumenter att välja andra företag före detta.
Komplett har gång efter gång misskött sig efter både mail, chatt och telefonkontakt.

Backstory finns här:
#19407008
#19394549
#19368219

Veckorna går och går, inget nytt från ARN gällande tvisten överhuvudtaget, efter ha fått till mig att det lär ta minst 6 månader handläggningstid, så beslutar jag mig istället för att låta Komplett vinna.
Världsbilden gör mig orolig. Jag vågar inte vänta och hoppas på att jag får rätt eller inte, för skulle jag inte få rätt, då står jag med komponenter som väldigt snabbt minskar i värde och mycket svårsålt i andrahand.

Så jag väljer att höra av mig till Komplett igen och frågar ifall jag skickar tillbaka ALLT, går dom isåfall med på återbetalning.
Dom svarar ett par dagar senare att det är inga problem att ta tillbaka hela paketet, det går att lösa.

Och nu börjas det.

15/2/22
Lade ner allt i paketet, tog för säkerhetsskull en bild på hur allt låg i kartongen med emballage, och silvertejpade paketet och satte på retursedel, samt skrev manuellt till Komplett att paketet är skickat.

16/2/22
Paketet anlände till Kompletts lager i Växjö.

18/2/22
Hör av mig till komplett mail och kollar läget, varav personen i kundtjänst svarade samma dag, missförstod hela ärendet och referera till en retur jag gjorde i December 2021.

Och så kommer helgen........
19/2/22
Jag svara med att dom har missförstått helt vilken retur jag syfta på, och skrev om returnummer, kollinr och ärendenr. Samt påpeka att dom fick returen för flera dagar sedan till sitt lager.

21/2/22
Komplett svarar med citat: "Detta blev nog fel av mig. Denna ser ut att vara påväg in och vi förväntas att få in denna inom de kommande dagarna."

Fotnot:
Tycker det verkar konstigt att dom säger den är påväg in när den redan är på deras lager... Men men, jag ger det ett par dagar.

Samt nu börjar en period där jag istället väljer att ta kontakt med Kompletts Chatt på hemsidan då det ger svar smidigare och jag har mindre tid över, vill få detta ärende löst.

Jag har inte tidsstämplar och datum för dessa då komplett inte ger ett alternativ att spara chatten, men poängen är iallafall att jag kontaktar dom flertalet gånger och oftast så är det en från Norge som svarar, som gör det svårt att förstå vad personen skriver (ni får tycka exakt vad ni vill och håll det för er själva, men jag har varken lust eller kunskap att läsa norska, det må vara likt svenska men det är inte svenska.)
Ett par gånger svarar chatten att returen är under behandling, någon dag går hit och dit varav jag hör av mig till chatten igen, och igen, och igen..
Svaret för varje gång jag frågar är lustigt nog lika diffust/olikt varje gång, jag får aldrig ett rakt svar vad det egentligen är som händer.
Bland annat så var ett svar att en del av min retur "har hamnat på en annan pall" och väntas komma in om ett par dagar.
Det låter helt sinnesrubbat, vad menar dom ens?
Efter lite om och men fick jag det förklarat för mig att efter det når Växjö så vidareskickas returer till ?Norge? och hanteras där, och någonstans där har då tydligen innehåll från min retur ramlat efter.

Confused as fuck, men jaha, vad ska man göra?
Fler dagar går och nästa kontakt med chatten börjar jag ju bli less kan man säga.
Personen i chatten lovade att dom från returavdelningen skulle höra av sig till mig via mail, vilket tog någon ytterligare arbetsdag att få gjort.

2/3/22
Då får jag detta uppkört i mailen:
"Hej,
Kontakter deg angående returnummer *******
Vi venter på å få inn moderkortet ditt før vi kan godkjenne öppet köp.

Har du returnert det?
Vi har ikke fått det inn enda."

Jag blir helt förtvivlad...? Vadå? Vad fan är det dom säger? Vi väntar på att få in moderkortet? Va? Vart då? Vad pratar dom om?
Mycket tankar i huvudet när jag läser, och jag fattar ingenting.
Hur kan det ens ha blivit så snevridet att dom undrar ifall jag inte har skickat med moderkortet? Kundjtänst hade ju sagt att det ligger på en annan pall? Det måste ju vara dokumenterat/antecknat att det är på gång isåfall? Men uppenbarligen inte när returavdelningen nu helt ovetandes verkar tro att jag sitter och trycker på moderkortet, två veckor senare???

Svarade så fort jag fick möjlighet, och här kommer jag nu citera hela mitt mail, så här svarar jag kundtjänster när jag egentligen är riktigt förbannad:

"Jag hoppas ni skojar med mig?

Jag har bild på hur paketet såg ut innan jag emballera och skickade iväg det. Se bifogad bild.

Det är ju ni som har gjort något med det efter det hamnade i Växjö, jag har kontaktat er 4 eller 5 gånger nu och olika svar varje gång.

Ena stunden så är halva min retur på en annan pall och andra stunden har ni det inte alls?
Ärligt talat?

Ni får ta och betala tillbaka beloppet omgående.
Jag har bildbevis på hur allt packeterades och finns inte en chans i världen att moderkortet har "ramlat" ut."

Vill även poängtera att mailen jag fått har varit från olika avdelningar nästan varje gång, riktigt stökig struktur.

Därifrån fick jag inget mer svar, från returavdelningen. En arbetsdag gick och jag åter till chatten för att helt enkelt fråga vad fan det är som pågår.

Samma norsk typ svarade i chatten, att returen behandlas och det tar ett par dagar, och vid detta laget flippa jag helt och ifrågasatte deras företagssätt och vad fan det är för idioti som pågår. Det är helt oacceptabelt och jag sitter alltså ute med 8 561kr, och nu med världsläget så måste jag verkligen få tillbaka pengarna, detta går fan inte, skrev jag.
Vi snackar tre veckor från att dom mottog returen och ingenting har hänt.
Jag som vet facit vet också att jag även måste kontakta dom där satans Komplett Bank för att jag måste manuellt ange kontonr och bank och all min info om igen för att få pengarna insatt, där snackar vi också ytterligare bankdagar.

9/3/22
(igår) Valde jag att skälla ut Komplett med nota genom att ringa upp kundtjänst, vi snackar alltså nivå på betalningsföreläggande hos kronofogden nu.
Det är helt sinnessjukt att ett sådant stort företag som Komplett ska behövas dra in för ARN och Kronofogden.
Fyfan det är skamligt.

Nåväl, jag inledde konversationen måttligt uppretad men ändå behöll ton, för gap och skrik är något som verkligen är sista steg, dit har jag aldrig behövt gå ännu.
Men jag poängterar väldigt tydligt hur förbannat dåligt detta är skött och vad fan det är frågan om.
Men här fick jag ta del av helt ny information.

Medans vi sitter i telefon skriver han med returavdelningen som i sin tur direkt svarar honom på kundtjänst att moderkortet SAKNAS (helt) och hela samtalet låter lite suspekt, som att han tror att jag försöker scamma hela packet, hur det nu skulle gå till. Tror det märks om ett moderkort saknas.
Jag blir helt off och påtalar att det enda bevis jag har är ju en bild jag tog innan jag klistra igen paketet, men nähänä, det gills inte, för han påstår att jag kan ju lätt ta ur moderkortet efteråt. Blir fullständigt kokgalen inombords att jag indirekt anklagas för detta när jag VET vad som ligger i pakethelvetet.

Jag försöker med det enda logiska jag kommer på, att påtala, för helvete ni måste ju ha sett isåfall att paketet sett öppnat ut? Sletet då silvertejp ALLTID drar med sig kartonghöljet när man drar upp det.
Icke. Paketet var helt orört och såg inte skadat eller öppnat ut.
Jag fattar ingenting. Vad fan ska jag göra?
Jag frågar liksom helt tom, hur gör vi nu då? Ärligt talat?

Som tur var, så sa han i kundtjänst att "vi kan ju testa och se hur mycket komponenterna väger jämfört med vad som vägdes in hos postnord"
Ja gör det för fan, vad som helst, detta är ju sjukt sa jag bara

Tog någon minut, och så plötsligt "Ja, det stämmde"
Jag tänkte, vadå stämde?!
Vikten stämmer ihop, så det betyder alltså att något har hänt under transport/hantering

Det kändes som ett ton sten släppte från mina axlar och jag sa bara "ja det hoppas jag för jag vet vad jag lade i paketet..."
Kort sagt så sa han att det nu skulle tas med Postnord, men jag sa att det där får ni fan sköta internt jag måste ha pengarna NU
Han sa att han hade krediterat ordern och allt är nu "klart"

Jag lugna ner mig och tacka ändå för samtalet att det hade löst sig.

Samma kväll skrev jag till Komplett Bank att allt är krediterat och klart, här är mina bankuppgifter (så dom har det direkt)

9/3/22
Idag ringer jag upp Komplett Bank för att påskynda allt, bara "kolla läget" samtal i princip.
Men nähäpp nä.
Ingen kreditering har gjorts, jag förlorar fan förståndet helt och fick hjärtklappning i telefon, behöll dock normal ton och åter igen poängtera hur sinnessjukt detta är.
Vad händer nu då? Vad måste jag som totalt urholkad kund göra nu?
Hon skulle höra med Komplett vad som händer blabblabla. Jättebra. Mer arbetsdagar.
Fick otroligt nog ett svar från Komplett Bank nu vid 16:17 (jobbar dom övertid?!?!!?)

"Har varit i kontakt med Komplett.se, orden har kommit i retur 2:a februari och gått vidare till behandling men kreditering är inte gjord på varan i Kompletts system, dvs att behandlingen hos Komplett.se inte är klar.

Återkommer till dig så snart vi har fått in returen i vårt system från Komplett.se. Ska be dem att prioritera din order. "

Jag hakade upp jävligt mycket på ett ställe. Gissa vart? "2:a Februari"
VA!??!!??!?! ANDRA FEBRUARI VADÅ? Jag har inte gjort NÅGOT som har med Komplett att göra det datumet, jag fick endast fraktsedel för retur det datumet, men jag har då fan inte skickat in något så tidigt!

Då börjar spökena inom mig tro att dom verkar inte ha gjort något alls med detta ärende efter gårdagens samtal... Och guess what? Extra arbetsdagar. Ingen kreditering ingenting. Även fast han lovade det fanskapet.

Jag orkar fan inte längre.
Här har ni hela historien, och den är ju inte över än.

Som vanligt lär detta tas mestadels negativt, jag är en idiot och dum i huvudet och skräpkonsument blabla men en sak är då säker.
Dessa känslor som Komplett har rört omrking hos mig, en jävligt äcklig oro om att ifall jag ens kommer få pengarna, kommer jag behöva gå till kronofogd? Tingsrätt? Jag är en ensam konsument mot ett jävla stort bolag som köper upp hejvilt... Vad har jag ens för chanser?

Jag kommer aldrig någonsin köpa från Komplett igen.
Jag hoppas att jag får med andra i detta med, även fast såklart inte "alla" får problem så är detta såpass allvarligt att det borde skada Komplett väsentligt.

Nu har jag en seriös fråga.
Kan jag kräva ränta på detta dröjsmål? Eller kan Komplett sitta och leka med min retur hur länge dom vill egentligen?
Jag har en annan faktura som jag hade tajmat in med returen jag trodde jag skulle få pengarna för, men blir nu tvungen att skjuta upp fakturan och därmed extra ränta... Antar att detta är inget jag kan kräva av Komplett?

Om ni hade varit i min situation nu, vad hade ni gjort då?

Av totte1015

Annonsen är avslutad

Av totte1015

250kr blir det då!
@aziz9394 köra på det?

Av totte1015

Kör på budgivning till kl 21 ikväll

Av totte1015

Monster Hunter Rise produktnyckel

Hej.

Jag säljer vidare en produktnyckel för PC versionen av Monster Hunter Rise.

Jag har inget intresse för detta spel, så därav säljer jag vidare det.

Vid intresse så kommer jag bevisa att jag har produktnyckeln redo, varav ni betalar för nyckeln, direkt efter jag har fått betalningen får ni produktnyckeln.

Jag fick denna produktnyckel när jag köpte en processor från Intel, och den aktiveras här:
https://softwareoffer.intel.com/
(Jag har lurkat runt, med största sannolikhet behöver man INTE ha en Intel CPU för att aktivera)

Vid intresse, och den som köper kommer jag naturligtvis hålla kontakt med tills ni sitter med spelet i ägo om det skulle uppstå någon fråga.

Tar endast Swish.

Läs hela annonsen här

Av totte1015

Kanske ska investera hos Intel

Av totte1015

Inet utan tvekan.

Perfektion på kundservice och bra hemsida.

Av totte1015

Först Oldsberg och nu detta...
Det är black week på en helt annan nivå.

Vad mer kan gå åt helvete?

Av totte1015
Skrivet av Dimestam:

Tråden handlar om Komplett Flex och det är givetvis fritt fram att tycka vad man vill om tjänsten, så länge man motiverar varför och bidrar till diskussionen. Samma regler gäller här (se regel §1.6) som i det övriga forumet.

Komplett har en egen tråd för generell feedback om butiken och det finns ett helt forum tillägnat för frågor och synpunkter till oss på Swec.

Tycker att jag bidrog tillräckligt när jag varnar för att komplett har villkor som inte är skrivna någonstans.
Och komplett FLEX ingår ju på samma sida som Komplett, och som tidigare nämnt i tråden är det en gråzon detta med FLEX, så därför vill jag "bidra" med att folk ska vara aktsamma för deras villkor.

Men för att ämna konkret för Flex, farsan tänkte köpa en dator via det sättet, men det blir ingenting med det nu när man har lärt sig hur dom funkar.

Av totte1015

Varför i helvete tar ni bort mina inlägg??!!
Det är inget regelbrott? Inte off topic?

Är sweclockers styrt av komplett eller??

Av totte1015

Har Wifi6 och känner inte att jag kommer vilja uppgradera på länge.

Det går tillräckligt snabbt som det är nu

Av totte1015

Påverkas Google Drive?

Av totte1015

Har i9 12900K och RTX 2080 Super, så misstänker att grafikkortet är min nuvarande bottleneck

Av totte1015

Vill nämna ytterligare ett höjt finger för Komplett (Bank) usla hantering av min retur som PissNord tappade bort, here goes

Den 4e december lämnar jag in returen hos ombud, varav den 7e december tappar dom spårningen av paketet.
Den 9e hör jag av mig till postnord och anmäler paketet borttappat, varav svar får jag inte förens den 14e, att ärendet är vidarebefordrat till rätt avdelning.
Den 16e börjar jag bli otålig och ringer då upp postnord, där efter cirka 30 minuter av "jag ska kolla här" "kan inte hitta paketet i systemet" tjöt, så berättar tjejen att det är Komplett som skall sköta allt som har med returens gång att göra, då det är dom som har betalat frakten.... (står inget om detta hos Komplett vad som gäller)
Så hela processen&väntan helt i onödan.
Ringer direkt Kompletts kundtjänst och fenomenet försvunnet paket verkar inte alls obekant, det hela låter "avklarat" och han i telefon sa att vidare process informeras mig dagen efter.
Rätt sent på eftermiddagen får jag informationen att paketet är borttappat via mail (ja...jag vet detta) och frågan om jag vill ha pengarna tillbaka (är väl självklart??? det sa jag ju i telefonen)
Sista kontakt med supporten den dagen sa personen "Då har jag skickat en återbetalning."
(gött tänkte jag då trillar pengarna in snart)

Jag hade betalat via faktura, Komplett Bank och fick då ett mail från den avdelningen att jag måste manuellt höra av mig till Komplett Bank med bankuppgifter för återbetalning (det normala är ju till det kontot man betalade med??)
Då är klockan så sent som 16:30 den 17e dec.
Irriterad, men så fort jag kunde återkom jag med uppgifterna, men för sent för den arbetsveckan.
18, 19, 20 gick och ingen återkoppling eller bekräftelse på ärendet, jag var naiv nog att hoppas på dom skulle lösa det under den 21 december, men inget hände under hela den dagen heller.
Den 22e kl 11 bestämmer jag mig för att ringa och direkt når jag handläggare varav beskedet är uttryckligen "ojdå ja jag ser här att du har skickat ett mail men vi har inte återkopplat ber om ursäkt för detta"
Men alla uppgifter hade hon på något vis redan tagit till sig och mer eller mindre direkt så sa hon att "sådär nu är återbetalningen genomförd"
Riktigt suspekt. Hade jag inte ringt, hade något hänt överhuvudtaget då?

Vi alla vet ju bankdagar. Men näst intill alltid skulle jag vilja påstå att max tar en arbetsdag för återbetalning av detta slag för att ramla in på banken.

Men nej, nu sitter jag här på natten till julaftonshelvetet, utan att ha fått åter pengarna för denna härvan.

Här är det ju som nämnt Komplett BANK vi pratar om, inte Komplett i sig, men tycker ändå det tillhör denna sektion.

90% av alla här tycker säkert jag är dum i huvudet och gör bort mig både hit och dit men jag vill iallafall berätta hur det ligger till.
Jag har haft maximal otur plus sämsta företaget överlag att göra med, så känner jag bara.

Tackar vet jag Inet, kommer i fortsättningen hålla mig till dom och ett par andra, oavsett hur bra något erbjudande råkar vara hos Komplett.

Av totte1015

Kanske inte jätterätt forumdel men...

Fick ett erbjudande om gratis Amazon Prime i 30 dagar, slog till såklart, men vad innebär det för mig som är svensk så att säga? Missförstå inte men har fattat det som att Prime mest är värt i USA?