Inlägg

Inlägg som lop3r har skrivit i forumet
Av lop3r

Annonsen är avslutad

Av lop3r

Allt sålt

Av lop3r
Skrivet av sweisdapro:

Skulle det fungera någon gång denna vecka?

PM

Av lop3r
Skrivet av mrazster:

Kollade runt lite efter mått på burken och det verkar var olika bud beroende på konfig.
Stämmer dessa mått på detta chassi ?
47.5cm x 36.9cm x 48.3cm (HxWxD)
(Särskilt höjden är viktig.)

Om jag ser bilderna rätt och läser valen du gjort vid köp så skulle det gå att få in 3st 360 radiatorer som är 60mm på tjockleken ?

Ja måtten stämmer och ja du får in 3 360 raddar som är 60 tjocka.

Av lop3r
Skrivet av sweisdapro:

Kan ta chassit för utsatt pris, hämtar i så fall

Det går bra, när kan du komma?

Av lop3r
Skrivet av Daniel75:

Jag tar gärna 8x32gb ECC minnena för 1500kr+f.

Alright du får dem för 1500, pm med adress så ska jag skicka

Av lop3r
Skrivet av klutzy:

Skicka tack
PM?

Ja pm din adress osv

Av lop3r
Skrivet av klutzy:

Tar gärna ddr3 stickorna

allright, hämta eller ska jag skicka dem?

Av lop3r
Skrivet av Sopnisse:

Är det atx eller mitx? Mvh Rookie

Det är från ssi eeb och neråt, så vilken storlek du vill med andra ord

Av lop3r

ECC-minne, chassi, ddr3

ett ganska snyggt jonsbo micro-atx alu-chassi 100kr upphämtning

8 st stickor sk-hynix ecc minne 32 gig per sticka. (buffrat minne felköp av mig) 1500kr eller högstbjudande för alla

2st stickor ddr 3, 4 gig bortskänkes mot frakt eller upphämtning.

Läs hela annonsen här

Av lop3r

Caselabs Mercury S8

Det legendariska Caselabs Mercury S8 chassit, finns inte längre i tillverkning men det verkar som att det kommer börja tillverkas igen här i sverige! https://caselabs.se/.
jag har gjort några mindre moddar för d5 reservoar och rörgenomföring endast kosmetiska förändringar och inget som stör själva funktionen. d5 top-res som passar till mod medföljer.
i övrigt bra skick, några mindre repor på plexi fönster, men dessa är lätta att byta ut. man skulle enkelt kunna sätta riktigt glas istället, det skulle jag gjort om jag skulle byta.
riktigt robust och häftigt chassi, skulle gärna behållt det, men vi har inte längre platsen som det kräver.

detta är valen som gjordes vid köp:

120.3 (360) Drop-in Radiator Side Mount - S5 / S8 / S8S Pedestal
(Color: White Matte (3-5 business days for processing))
Mercury S8 - Customizable
(Case Color: White 6-7 weeks for processing , Form Factor: SSI EEB , Top Chassis Mount: 120.3 x 2 mount, Top Cover: Ventilated , Left Door: Standard Window with Ventilation, Right Door : Standard Window with Ventilation , Front Cover: Window (This option will delete the 120.2 mount in the front) ( , Flex-Bay Configuration: 140.2 Mount with Ventilated Bay Covers , Lower Left Chamber Configuration: 120.3 (360) Side Mount , Power and Reset Switch: Standard Power/Reset Switches with Sleeved Cables , I/O Panel: USB 3.0/HD Audio (). har även custom made magnetiska fläktfilter installerade.

endast upphämtning i Landskrona gäller, då storleken är svår att skicka.

Bara PMa om ni har frågor

Läs hela annonsen här

Av lop3r

Min kompis skulle stå strejk vakt utanför Tesla, dagen efter han axcepterat uppdraget började Elon Musks officiella account följa honom på Twitter, utan att han postat om det eller något...

Av lop3r
Skrivet av JoOngle:

Detta är inte ett ämne som är svart-vitt Anonym eller inte, så vi måste kika lite djupare, då det finns tillfällen för att båda kan vara vettigt:

När du går på gatan, när du besöker en stad och fysisk går runt så vet dom flesta inte vem du är, så du är ju i principen anonym där, fast det går att ta reda på vem du är. Föreställ dig att det fanns en skylt över ditt huvud som 24/7 berättade vem du var, och det fans en journalist som följde dig 24/7 och rapporterade hela ditt liv, och det finns en databas över absolut allt du har gjord och sagd.

Du kan troppa upp på ett möte på torget, vara EN ur 10000 människor som klappar i händerna eller buar negativt när någon säger nåt du tycker eller inte tycker om, det är varken hat eller förtryck. Och du är nästan helt anonym i mängden, detta har varit en viktig del av människans historia i tusentals år.

Samma anonymitet bör gälla överallt.

Utan anonymitet kan du aldrig ändra åsikt, det du har sagt och utryckt dig för 10-40 år sen kan komma att verka som du fortfarande tycker så, även om du har på pappret att du har ändrat åsikt, folk glömmer lätt - det gör internetet inte, och alt som vill användas för att förtrycka dina åsikter om du inte tycker som sittande politiker tycker, kan användas i ett skräddarsydd paket, vart dom sanningar om dig - kan samlas ihop på ett sånt sätt att det sätter dig i ett extremt dåligt ljus, bara för att bli av med dig - oavsett hur hederlig du faktisk är i vardagen.

Det slutar inte här:

Hur nyfiken är du? Hur pratar du med dina vänner?

Det kan vara du drar ganska grova skämt med dina kompisar, och ni fick ett bra garv ihop. Det kan även vara så att det faktisk bara ÄR ett skämt, kanske obehagligt för någon där ute (finns alltid nån med politiska/religiösa/annan backgrund än dig) som din humor INTE kommer falla i smak hos, även åsikt.

Tänk på att du en dag blir smått förbannat över nya reglar och lagar, och i ett ögonblicks sansförlust så kommer du att säga nåt dumt, nåt rejält dumt till din kompis för att du är SÅ arg i momentet...

...fast så arg är du inte i verkligheten, men det är bara nåt man utrycker sig till närmaste vänner och kompisar.

Sen så finns allt det du säger lagrat, och vissa trigger-ord triggar ett system som bemärker ditt uttalande, det skapas en profil av dig direkt, och hemlig avlyssning startas. Nu anses du att vara ett hot för rikets säkerhet, utan att veta det. Du har ingen chans att lära dig nåt, du har ingen chans att föra din sak, du är bara som "du är" bland dina vänner som känner dig mycket väl och vet att du inte skulle få för dig att skada nån.

Att inte få vara anonym i vissa tillfällen gör att större makter frestas att sätta dit nån för att det går.

Tänk dig att vetenskapen EN dag förknippar just din personlighet med terror, misshandel, förbrytare - för att en förbrytare har sagd/gjord liknande grejer i barndomen, eller har samma åsikter, eller skämt - oavsett - kan det bli fel, och gå väldig galet, rejält snabbt.

Eller att staten ändras lite grann till en mer repressiv sådan, mot de som har andra åsikter. Den informationen som samlas in idag av företag får ju både IB-listorna och zigenar registren att blekna i jämförelse.

Av lop3r
Skrivet av Hattifnatten:

I den här tråden så har du försökt flytta fokus från ämnet, som handlar om kinesiska hackare, flertalet gånger. När detta påpekats har du påstått att det då handlar om en form av angrepp på din åsikts- och yttrandefrihet. Se ovan.

Du har ifrågasatt att auktoritära stater har mer statsstödd hacking i tråden. Säpo pekar särskilt ut Kina, Ryssland och Iran i sin årsbok. "– När vi pratar om cyberangrepp från främmande
makt är det flera stater som är aktiva, men de två som utför flest angrepp och som är de största säkerhetshoten mot Sverige är Ryssland och Kina." S. 39.

Ovanstående information, som är lätt att tillgå, blir särskilt problematiskt då du även skrivit följande i tråden: "Fakta och källkritik är fortfarande mina ledstjärnor i det här förbannade intoleranta mörkret som sveper över världen just nu."

Som ett sista exempel har du skrivit; "...men jag kommer inte per automatik beskylla ett sådant land för saker de kanske inte gjort sig skyldiga till".
Genom att använda ordet kanske så skapar du en konstgjord livboj åt dig själv bort från det uppenbara ämnet om problemet med kinesiska hackare. Men i samma tråd skriver du kritiska inlägg mot USA och NSA utan minsta tvivel. Det är knappast konsekvent och följer ett återkommande mönster som vi övriga ser och reagerar på.

För att summera är det din medvetna, eller i bästa fall omedvetna, undfallenheten och ursäktande av Kinas hacking som är kärnan till att du möts av relativt omfattande kritik här.

Du tanker inte att sapos utpekande av dessa lander kanske beror pa att man ar mer radd for att dessa gor intrang? de storsta introngen som uppdagats i modern tid var ju av Amerikanska statliga hackers, men det tycker nog sapo ar ett mindre problem da USA ses som bundsforvant.

Av lop3r

Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick and Throttle + Logitech Pro Flight Rudder Pedals

Hejsan! jag säljer den lyxiga HOTAS setupen Thrustmaster Hotas Warthog och medföljande pedaler allt i mycket bra skick.
Tänker mig 4000 för alltihop.
Då det är stora tunga grejjer är det upphämtning i Landskrona som gäller i förstahand.

Läs hela annonsen här

Av lop3r

Annonsen är avslutad

Av lop3r
Skrivet av Melinho2895:

Du kan få ett kit för 200+ frakt

Av lop3r
Skrivet av Creedo:

Fortfarande intresserad av Hyper Fury minnena.

Okej 200+ frakt?

Av lop3r
Skrivet av Melinho2895:

500 kr 3 st DDR3 kit.

Vad ger du för 2 kit?

Av lop3r
Skrivet av Denaca:

cpu + mobo + ett ddr3 kit (16gb) 700 + frakt

Okej du har vinnande budet. skicka ett pm med adress och liknande.