Inlägg

Inlägg som DarkMxOne har skrivit i forumet
Av DarkMxOne
Skrivet av KentaSås:

Roligt att du inte har en reaktor 4. Eftersom du har andra chernobylreferenser.

Det var tänkt i början att köra 4st pumpar men så blev ej fallet och pumpen fick läggas åt sidan. Då jag redan döpt bygget i diverse forum mm och bygget lagts upp så var det så det fick bli. Hur som så vart killen här på swec som köpte den för 12k då skit glad och super nöjd XD.

Av DarkMxOne

A fan detta gillas skarpt! Bra jobbat. Stilrent och svart går bra ihop och väntar på färdigt resultat.

Av DarkMxOne
Skrivet av Harri:

Bra skrivet

Jag sålde min SGS3:a för att köpa en S4:a men blev besviken när den lanserades
det är enligt mig en uppdaterad S3:a så för min del blir det en Sony Z helt klart

Tack Harri! Vi är ju här för att hjälpas åt och det var ju det han ville. Förstår inte varför vissa ska hitta på bra och fel utan att ha tagit reda på fakta först?

Av DarkMxOne

Jag är ledsen men jag måste bara le åt vissa här som snackar så mycket och hittar på egna kvalitets påhitt när de inte vet vad de pratar om.

Vi börjar med Xperia Z! Först och främst så har inte plasten som sitter på skärmen något med skärmen o göra, förutom att den håller glaset samman om den nu skulle gå sönder. Plasten kan du ta bort utan problem om du nu så vill och kan lägga på vilket skärm skydd du sedan vill igen om det nu önskas"Notera att sony logan försvinner vid bortagningen" skärmen och baksidan tål lika mycket och faktist mer än de flesta"Dragontrail"

Xperia Z släpp test video: http://www.swedroid.se/sony-xperia-z-slapps-fran-midjehojd-ov...
Det finns fler på youtube med värre släpp test.

Xperia Z Skyddet på skärmen: http://unleashthephones.com/2013/01/28/removing-the-screen-pr...
Tas bort utan problem och NEJ! skärmen blir inte mindre tålig eller mindre bra SUCK! Fan vad många här hittar på eller bara slänger iväg en massa trams.

Xperia Z Filma under vatten:http://www.youtube.com/watch?v=5MlxybC3iIE
Hell du kan även filma under vatten när du är i polen i 30min i full HD. Vill se Samsung,Htc,Lg,Iphone,Motorola,Oppo,Nokia göra det eller INTE! Allt som allt Xperia Z är en bra mobil och du får mycket för pengarna!

Htc One! Här har du en mobil som är i ett stycke och helt i alu! Grym kvalitets kännsla och en av marknadens bästa skärm just nu enligt de flesta som testat den och gjort tester. 1080p pressat in i en 4,7 tums skärm istället för 5 tum och ger dig marknadens bästa ppi på 468! Men du kan inte byta batteri eller lägga till mera utrymme i denna mobil så tänk på det. Kameran Är inte kass som några här säger och tester visar att den slår många 8mp och även vissa 13mp mobil kameror där ute. Här får du 4mp fast Htc's egna ultra pixel teknik med 300% mer ljus omfång än alla andra.Htc one har också stereo ljud istället för mono och du får även dubbla membran som gör så att ljudet från en natt på stan i en club inte låter som skit när du filmar.

Htc One: http://www.engadget.com/2013/03/12/htc-one-review/
Här har du bilder tagna med mobilen och även zip filer som video och bilder tagna med mobilen som du kan ladda ner. Ta en titt och avgör själv.

S4! Lyssna inte på någon här även mig tills mobilen inte finns att köpa! Vänta på fler tester mm

S4 komme vara dyr ett bra tag. Xperia Z är en grym mobil och ger dig mycket för pengarna samt att du kan få den för 4200 på blocket ny om du nu så vill ha den utan abonemang. Htc one ligger under 6000kr och kommer nog dröja innan den går ner i pris. Jag har en Nexus 4 som jag ska sälja och kan meddela dig att min Xperia Z är påväg och tjejen valde en Htc One. Hoppas detta hjälper dig något på traven att välja din mobil.

Lycka till!

Av DarkMxOne

Hej! Har en iphone 4s nu men ska byta till Xperia S. Du borde ta en titt på den då den är sjukt bra. Ska lägga upp min iphone 4s i marknad nu när det är gratis och övergår till xperia s nu på söndag.

Här är en bra review på xperia s
http://www.youtube.com/watch?v=g4HLniX86fE&feature=related

Av DarkMxOne

Tjena Musse69! Jag själv har kört många möss,allt från billiga till de dyraste. Problemet är att det inte finns en mus som är bäst! utan allt är en smak sak. För mig är Naos 5000 från Mionix den absoluta favoriten just nu. Skönare mus får man leta efter enligt mig och inte nog med att den är skön den presterar mycket bra! Musens drivisar funkar smärt fritt för mig nu efter uppdateringen och har ej problem som vissa har påpekat,men absolut fanns problemen där innan uppdateringen. Kombinera denna mus med deras musmatta Propus 380 och du har ett gaming sett som heter duga.

Bevis på att jag själv kör detta

Musen
http://www.youtube.com/watch?v=RCNuC4KMDbs&list=PLCAE49B68FAD...

Mattan
http://www.youtube.com/watch?v=ukIhC_Sz6Z8&list=PLCAE49B68FAD...

Hoppas detta hjälper men som sagt det finns många möss därute som är bra.

Av DarkMxOne
Skrivet av Ala_95:

Men du har fortfarande inte svarat på Youtube, vilket du skulle ha gjort för sisådär två veckor sedan? Eller vill du att vi ska konversera via Sweclockers istället?

Öööö jag svara dig redan? Istället för tisdagen så svara jag på fredagen? Jag skrev nej han kan inte få fram den snäckan du vill ha sorry exact så skrev jag efter att jag fått ditt meddelande. Så nu är det upp till dig hur du vill göra. 1000kr har du som ersättning både från hifi klubben eller webhallen

Varför du inte fått meddelandet från youtube vet jag ej?

Av DarkMxOne
Skrivet av MacEnkronan:

Varför kan inte Ala_95 bara få tillbaka det han gav för skärmen mot att Ala_95 lämnar tillbaka skärmen?:)

Skickades från m.sweclockers.com

Erbjudit det men han vill ha kvar den

Skrivet av Fragdeath:

Det är du som har fel. Smak, visst.

Men wrath of god bygget är fult, temat är töntigt och med dom resurser du har skulle du kunna bygga något i stil med mdpc.

nja utav 4000+ något på min kanal tycker typ 50 att den är ful så jag är nöjd.Töntig hmmm ok man får väll tycka det om man vill antar jag,men vad e det för fel på själva bygget? chassit är ursnygg med smart design.Så pass att lamptron köpt designen och ska sälja den som deras egen vilket också nämns på epic's kanal.Så du kan inte ha mer fel där sorry

Skrivet av Ala_95:

Han har erbjudit sig det men jag vill inte. Jag köpte ju skärmen för att det var just en Dell U2410 jag ville ha.

Japp det har jag XD

Av DarkMxOne

Ps: God jul på er alla även trollen!

Av DarkMxOne
Skrivet av frillan125:

Varför bryr du dig ens om att svara? Du klagar på swec och tänker inte lägga tid på att svara på struntinlägg ändå gör du det och du gör det med att bumpa en 1 månad gammal tråd. Mycket som skrivs om dig verkar onekligen vara på god grund.

Om jag inte gör det så gnälls det om att jag gömmer mig.Så vad man än gör så är det skit...

Skrivet av admirgaraplija:

ORKA hålla på`?

Jo jag håller med men vad kan man göra

Skrivet av Demonoidz:

Tycker inte att DarkMx1000 har gjort något fel alls. Även om han nu var ute efter att blåsa någon (påstår verkligen inte detta). Börjar bli dags för alla glin att lära sig att undvika sådant. En läxa för livet. Hade varit värre om man köpte en gasspis som läckte, tills det kommer en gnista och spränger bort allting.
Nefan, skärpning på alla imho. Kolla upp saker innan du införskaffar dem.

Håller med!

Skrivet av ODDNAME:

Tycker hela denna tråden skulle passa på lekis

Jag med!

Skrivet av MacEnkronan:

Jag håller dig för en bra kille då du alltid gett mig goda råd i dels de trådar jag startat och dels andra icke av mig startade trådar där jag har hoppat in och ställt en fråga.:)<3

Det är väl bara att slänga fram bevisen om superboss nu har så fel?:) Bevisen tar ju död på hans påståenden än anklagelser om trollning skulle göra. Och OM (teoretiskt talat) superboss skulle trolla och du har rätt i det du säger så tar bevisen i slutändan död på diskussionen än att du (försöker?) leder i bevis att suberboss trollar.:)

Superboss menade inte ATT du de facto har saker på landet utan att han tog ett exempel på att din historia låter som när en kille på dagis säger att har alla saker på landet men att inget land existerar etc.:)

My Humble EnKrona!:)^^

Bevisa vad? Min kanal säger allt och att sen behöva bevisa för folk över nätet eller youtube är et skämt för mig,då det just är internet och helt meningslöst. Och superboss är ingen för mig så han kan vänta vidare.

Skrivet av Pissespann:

Hahahaha, fasen va rolig läsning Rätt kul å se alla person hackare i detta forum som alla leker DrPhil
Bojan har gjort rätt för sig och är då en sjuhelvetes duktig datorbyggare
Over n out!

Tackar! uppskattas

Skrivet av Iwar:

Det är otroligt vad folk är otrevliga här på swec, verkar som många här på forumet har till största nöje att måla upp folk som skurkar och skriva massa skit om dem såfort dom inte har all info (eller ens orkat kolla efter). Sett detta i många trådar, speciellt här i konsumenträtt forumt.
Ni skrämmer bort folk som gör "grymma grejjer" och gör mer skada än nytta!

SKÄRPNING!

Har sagt samma en tid nu men icke

Skrivet av Fragdeath:

Fast han är ju inte det
Alldeles för mycket är kompromissat på, alla kan bygga en fet dator med mycket pengar

Nja där har du fel.Man ska ha smak för det också annars blir det bara bling bling mm.Dessutom talar mitt och epics wrath of god bygge för sig självt.

Av DarkMxOne
Skrivet av muSashi:

Du behöver inte komma med personangrepp bara för han sa att du "påminner" om ungar som har sina saker på landet.

personangrep? De är väll han om någon som gör personangrepp, Detta var knappast hans första inlägg

Av DarkMxOne
Skrivet av superboss:

Du påminner om såna där ungar på dagis som hade massor med fantastiska grejer "på landet" Tyvärr kunde ingen få följa med till "landet" och när det väl kom till kritan existerade det inte ens något "land" Det är väl knappast Epic, en casetillverkare i australien, som sponsrat dig med tre skärmar så vilka fler sponsorer har du? Du påstår att de som du anser behövt se bevisen för att du agerat rätt mot PowerGPU har fått det men det inkluderar tydligen inte killen du blåste, Jesse? Var i kontakt med honom i dagarna och det var en rätt lustig dialog med tanke på vad du påstår här. Om du nu har så många sponsorer och får köpa hårdvara till priser som jag "bara kan drömma om", varför köper du begagnade grejer från en snubbe i staterna? Det är möjligt att mer naiva individer går på ditt bs men jag är inte en av dem. Jag förstår verkligen att du inte vill föra dialogen vidare, det skulle inte jag heller vilja när jag så totalt målat in mig i ett hörn Det ekar tomt...

Om du nu är så korkad att du tror all min hårdvara är på landet som du själv säger så kan jag inget göra. Men kanalen samt de från swec som varit hemma hos mig och köpt saker utav mig påstår nog något annat. Power vet mycket väl att jag har sponsorer och att han nu säger att jag inte har det e ganska lätt att lista ut varför. Sponsor saker kan även du få om du slutar lägga ner tid på att vara troll med avund på vad andra har. Starta en kanal skicka mail till företag mm så kanske de skickar något. Kolla på dimitry49 som jag hjälpt,han gör nu video för HWC och får sponsor saker. Sen så var det inget köp utan byte,shit du har ju inte heller koll på vad du trollar mig med. Ekar tomt? Googla mig troll! Sen så ser du väll att jag är aktiv i tråden.Målat in mig i ett hörn snälla någon haha vilket skämt. Kommer aldrig ske specielt inte pågrund av dig eller power.

Ps: bläddra bakåt i min kanal så ser du ett gammalt inlägg från corsair själva. Läs så kanske det får din troll tunga att släppa lite.

Skickades från m.sweclockers.com

Av DarkMxOne
Skrivet av cosmo_k:

Varför inte döpa den till Auschwitz R4 istället? hyffsat osmakligt namn...

Öööö vad har Auschwitz med Chernobyl olyckan att göra? R4 är reaktorn som fick härdsmälta och chernobyl är staden. Har inget med jude läger mm att göra så jag vet inte vad du menar. Dessutom var detta bygge en tribute till folket i chernobyl som omkom och de arbetare som gjorde allt för att stoppa olyckan. jag har själv varit i chernobyl vid det kända paris hjulet mm. Läs på läs om din historia bok

?

Skrivet av SeF.Typh00n:

Chernobyl var ett kärnkraftverk, Auschwitz var ett förintelseläger. Liten skillnad är det...

Till topic: Riktigt snygg stil på detta galleriet, även om det är ett år gammalt nu

Det förvånar mig ibland hur lite folk känner till chernobyl och olyckan där.Men du är inte en av dem. Och tackar!

Skrivet av grottslampan:

Ahh du fick tag i dom där ramen, jag försökte, men höll på att leta ihjäl mig..

Snyggt!!!!!!
Jo jag fick tag på dem tillslut
*****

Av DarkMxOne
Skrivet av SVP:

I seee ^^

Hoppas inte Darkmx slutar vara här på forumet förresten.

Fått flera meddelanden nu från folk som säger att jag ska skita i alla här som trollar och fortsätta göra det jag gör och att det uppskattas.Jag har fått många bra mail och skypesamtal från folk här på swec vilket är en trevlig överaskning. Jag kommer nog hänga kvar på swec efter detta och köra mina billiga priser samt förklara närmre i mina annonser så trådar som denna inte uppstår.

ps:Ni som undrar om jag är sur/arg på ala_95 så är svaret nej! Att tråden är onödig ja,men han vart en köpare som blev lite orolig och ja jag kan inte bli arg på han för det. Shit happens och är en del av livet XD

Av DarkMxOne
Skrivet av Bz:

Jag har köpt en laptop av DarkMX1000. Fick den till ett sjukt nice pris och den fungerar galant. Han verkar vara en trevlig och hjälpsam individ irl, det märker man så fort man träffar honom.

Men som på alla andra forum så får folk enorma e-balls här och börjar skyffla skit ur sina käftar.

Uppskattas tack!

Av DarkMxOne
Skrivet av superboss:

Vilken verksamhet är det du bedriver som gör att dina "sponsorer" (vilka är det förresten?) kastar denna enorma mängd hårdvara din väg? Verkar konstigt att sponsorerna tycker det är okej att du får högvis med hårdvara som du sen kränger vidare på swec etc.. Vad gäller PowerGPU-incidenten så räcker det att ha mer än en fungerande hjärncell samt läskunnighet för att haja att det inte gick rätt till. Om du nu har bevis för att du skötte din del av affären, var är klippet där du bevisar din oskuld? Nähä inte det.. okej.. vi får väl helt enkelt lita på ditt ord då eller? Bwahahaha...

Enorma mängd hårdvara får jag ej då jag betalar för min hårdvara ur egen ficka,men absolut får man då och då samt att man har kontakter och kan få produkter till priser du bara kan önska dig till. Har ett flertal sponsorer bland dem Epic och att kränga vidare är ok så länge de inte begär att få tillbaka produkten,varan är då min och jag kan göra vad jag vill med den. Power? Ja du de jag ansett behöver se bevis har fått se dem samt kvitto från fedex mm så som skype samtal och lite annat.Dig känner jag inte och har bara fått massa trollande från dig från första början,så varför bevisa något för dig? Och min verksamhet har du inget med att göra eller någon annan för den delen,men vill du ta reda på det så är google ett tips.

Jag kommer inte svara dig något mera,men om du vill ha sista ordet så är du välkommen.

Av DarkMxOne
Skrivet av superboss:

Killen är mytoman. Ingen rök utan eld!

Bwahahahahahah! ok

Av DarkMxOne
Skrivet av Derox:

Du har ju bara dig själv att skylla dock. Först ljög du i din annons och sen svarade du inte på Ala_95s meddelanden, skulle du gjort annorlunda skulle ingen tråd kommit upp.

Men snälla du om jag får infon från mina sponsorer som sponsra mig med skärmarna så är det den infon som jag lägger ut. Jag sålde 3 skärmar och de andra 2 stämmde in på infon så nej jag ljög inte så lägg ner. För det andra så var jag utomlands och nej när jag är utomlands så går det ej att få tag på mig då jag spenderar min tid med tjejen och familj. Dessutom det jag vill komma till punkt på är att om jag säljer 50st produkter och alla är nöjda köpare,vilket alla har varit och ingen har klagat.Sen går ett köp snett och man är nu den störst dumma vargen som finns?

Nä du.......Der handlar om hur barnsliga vissa här är och smutskastar en bara för att.

Av DarkMxOne
Skrivet av BJORLING:

Tyvärr har nog denna tråd smutsat ner hans rykte redan för de som inte orkar läsa, tyvärr.

Kanske kanske inte vem vet. Orkar inte bry mig längre om jag ska vara ärlig och kommer nog inte sälja något mera på swec med tanke på hur folk är mot en. Jag och ala löser detta sen lägger jag nog ner swec skulle jag tro. Den svenska svartsjukan har alltid varit efter mig här och så fort man trampar fel så skapas det attacker och ja allt blir bara en stor disney club.

I'm to old for this crap so i will prob retire swec.

Av DarkMxOne
Skrivet av Ala_95:

Jodå, den här tråden kan få ligga och vila nu tills jag bestämt mig. Jag har fått alternativ och vi har pratats vid via youtube och telefon, ifall det är någon som undrar.

Tada! XP