Inlägg

Inlägg som llxt har skrivit i forumet
Av llxt

Kan hända att det där systemet kan klara av BF3, dock kan han glömma de högre inställningarna! Spekulationerna om vad som krävs för BF3 är så olika. Om jag får anta att hans budget är begränsad till grafikkort runt den där prisklassen så tycker jag att han ska vänta tills åtminstone betan har släppts. Fler recensioner kommer då dyka upp och prestandan för sämre såväl bättre system kommer han få bevisat till viss del på t.ex. youtube. Lycka till!

Av llxt

Svar

Personligen skulle jag inte lägga 2000kr på ett chassi. Varför inte dra bort 1000kr och köpa hårdvara för pengarna istället? T.ex. investera i en SSD för operativsystemet? Men det är väll bara jag i ett nötskal .. Annars ser det bra ut! 6950n ska ju va ett prisvärt kort! Den där CPU kylaren är dock gigantisk! Ram minnena kan bli ett problem.

Av llxt
Skrivet av Basilisken:

Jag förstår inte varför "vi" ska drabbas av deras idioti. Det är inte vårat fel att de inte har byggt ett ordentligt skydd mot tsunamis och jordbävningar, samt att de bygger fabrikerna på ställen som inte direkt är lämpliga.

Det är som att bygga ett hus av glass på ett ställe där medeltemperaturen är 25+ och förvänta sig att det ska hålla.

Sänk priserna och låt de få ta hand sitt eget problem, det borde inte gå ut över oss. Jag är ledsen om någon tar åt sig, men så är det. Jag struntar fullständigt i folk jag inte känner.

Jag är inte nöjd över hur de hanterar situationen. Jag hoppas verkligen att de tänker efter och flyttar fabrikerna någon annanstans.

Du tror det kommer bli billigare att flytta produktionen till ett helt annat land eller? Och ska dom sälja slut på det lilla dom lär producera för att du ska vara nöjd?

Av llxt

Hej
Jag kör också min e7300 i 3.33GHz. Fungerar riktigt stabilt faktiskt! Det var efter ~3.45GHz jag började få lite blue screens men är riktigt nöjd med den.
Förövrigt anväder jag mig av ett billigt Asus P5N73-AM moderkort och ett par minnen på 533MHz.

http://data.fuskbugg.se/skalman01/cpu-z.png

Av llxt
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leovinus
Kan vi sluta tala om att kulturbranschen går med förlust någon gång?

http://www.sf.se/nyheter/nyhet?curl=cycube://internal/documen...

Holywood gjorde rekordvinst förra året. Det finns inga förluster att skyla på TPB.

Där fick jag ett gott skratt, plus poäng till TPB