Inlägg

Inlägg som Rauf har skrivit i forumet
Av Rauf

ASUS ROG Swift PG32UQ 4K

Hej

Säljer skärmen som förmodligen inte behöver närmre introduktion: https://www.inet.se/produkt/2220420/asus-32-rog-swift-pg32uq-...
Vinst från Swec/Asus-eventet. Jag föredrar ultrawide och har tyvärr inte nytta av denna fina skärm. Oöppnad förpackning, med ytteremballage så den bör gå att frakta, men upphämtning är såklart att föredra.

Bud från 7000kr

Läs hela annonsen här

Av Rauf

Är denna såld?

Av Rauf

Annonsen är avslutad

Av Rauf
Skrivet av MALmen:

4 500 kr

Noterat, jag ändrar till 5000kr köp nu. Får jag inte 5000 här så blir det en snabb vända på tradera.

Av Rauf

AMD 5950X

Säljer en 5950X, kvitto från svensk butik. Ingen förpackning kvar, bara CPUn.
Bud från 5000kr

Kan skickas mot förskottsbetalning eller hämtas på plats.

Läs hela annonsen här

Av Rauf

Då anser jag grejerna vara sålda till Rower85! Tack för visat intresse!

Av Rauf

Avslutar budgivningen idag kl 20. Plus minus nån halvtimme hit eller dit för anti snipe.

Av Rauf

Intresset var ju inte jättestort, så ingen mening med att dra ut på det. Kommer det inte fler bud under morgondagen så kan vi göra upp affären efter nyår.

Av Rauf
Skrivet av Dr0st:

Som jag förstår det kör Corsair dåliga ICs på sina minnen, gskill är att föredra

5600 C36 kan omöjligt vara micron, så åtminstone dom har bättre ICs. Oklart dock om det är Samsung eller hynix. G.skills har alla varit Samsung hittils, hynix är de bästa.

Av Rauf

Tror inte det finns/fanns SP rating när jag använde denna combo.

Av Rauf

Ja, jag vet inte om det var en bug i en tidigare version av CPU-Z eller om det fortfarande visas så. Det är dock 10980xe.

Av Rauf

Just det, glömde skriva att den röda färgen är flytande eltejp som använts som kondensisolering. Går att pilla bort om man vill (och är någorlunda försiktig), men man kanske inte köper detta kort för utseendet ändå

Av Rauf

i9 10980XE + X299 Rampage Extreme Encore

Har en fin uppsättning som bara ligger o samlar damm och som någon säkert kan ha bättre nytta av...
Binnat engineering sample av intels 18-kärniga 10980XE samt ett "naket" Asus X299 Rampage VI Extreme Encore. CPUn fick jag enkelt upp i 5.1GHz när jag testade 3Dmark Time Spy CPU-test (utan HT) med en gammal AIO-kylare. Dessa chip ska ju egentligen ha custom för att nå sin potential...

Moderkortet har bara VRM-kylfläns, resten av tillbehör och sådant finns inte. Jag kan sätta dit en kopparfläns på PCH-chippet om köparen skulle önska det dock. Det är allt som behövs för att det ska kunna fungera, resten är bara kosmetika.

CPU och moderkort är använt ett par gånger på flytande kväve till ett gäng världsrekord, men allt fungerar perfekt. Skylake arkitekturen är ju som en stridsvagn och tål allt, framförallt HEDT-chippen som inte körs med hög spänning på LN2.

Svårt att värdera detta, men kör budgivning från 5000kr. Det är ju en riktigt fin workstation

Läs hela annonsen här

Av Rauf

@UndaC Bahnhof känns ju lite som en ISP för entusiaster. Att de börja ta extra betalt för att kunna nyttja sin uppkoppling på ett sätt som lite mer datorintresserade människor gör känns ju väldigt märkligt ur den aspekten. Skulle SweClockers inte kunna lyfta denna fråga officiellt med Bahnhof? Jag kan ju tycka att det finns vissa likheter med att en ISP inte heller får begränsa eller spärra vissa delar av trafiken, som för några år sedan t.ex. när de tog extra betalt för Spotify eller vad det nu var. Genom att inte erbjuda publik IP till alla eller gratis åtminstone så går det ju faktiskt inte att nyttja många saker...

Av Rauf
Skrivet av Myth:

Hade beställt ett gäng olika (alla andra avbokade) fick hem G.Skill TridentZ Z5 RGB DDR5-6000 SL C36 DC - 32GB vilka låg högst på önskelistan! Oh the joy bygga ihop datorn, botar inte med gamla disken BS , provar en ominstallation med att behålla filer fail, provar en ominstallation med att radera allt fail, laddar ned senaste win11 installation filen på USB och kör ny installation funkar! Spenderat ca 4h på att få kablarna perfekt i chassit och hör nu ett trevligt Coil Whine från min nya Corsair HX850 nätdel.. suck blir att reklamera den och göra om allt Men jag har iaf DDR5 minnen..

Har dom Hynix eller Samsung ICs?

Av Rauf

Annonsen är avslutad

Av Rauf

Får man vara så fräck att man tipsar om sin egen annons
G.skill 5600c36
https://www.sweclockers.com/marknad/209636-ddr5-g-skill-5600c...

Av Rauf

DDR5 G.Skill 5600C36

Tjena
Har ett par fina DDR5 över. https://www.gskill.com/product/165/371/1635819742/F5-5600U363...

4600:- plus frakt som bör gå på 136kr

Läs hela annonsen här

Av Rauf

Fått hem mina g.skill 5600 C36 1.2V. var Samsung ICs, har inte testat dessa själv innan men ska vara rätt bra för överklockning. Avsevärt bättre än micron.

Av Rauf

Jag fick tag på ett par denna gång. Ett från de bättre binnade, 5600 C36 1.2V. Får se om de är något att ha...