Inlägg

Inlägg som den har skrivit i forumet
Av den

Undrar om det kommer att gå att spela flera konton samtidigt som back in the days. Fast skulle nog ta emot lite att köpa spelet fyra gånger även om det helt klart kittlar i nostalgitarmen.

Av den

Med låst meny antar jag att det menas att den alltid skall visas? Det enda funktionen gör för mig är att jag kan scrolla tre klick nedåt innan den försvinner.

Med upplåst meny funkar inte heller funktionen att i Opera kunna klicka på fliken i webbläsaren för att komma högst upp på sidan och sedan klicka igen för att komma tillbaka till stället man var på innan, kommer högst upp med första klicket men inte tillbaka.

Desktop
Manjaro Linux
Opera

Av den

Finns det någon med några erfarenheter av Stihls robotgräsklippare?

Börjat kolla på en robot till min gräsmatta på ca 2500 m² i klurigt format. En Husqvarna för den arealen ser ju ut att gå på 33k och uppåt beroende på vilken modell man väljer medan Stihls 5000 m² topmodell inte kostar mer än 25k.

Har själv installerat Husqvarna klippare hos andra och vet hur och att de funkar, det skulle ju helt klart vara det säkra valet. Stihls robotklippare får ju inte direkt några toppbetyg i de tester jag hittat men hur illa kan de va egentligen, nån som har testat?

Av den
Skrivet av Emil:

Om annonsen däremot är väldigt störande och animationen bara finns till för att störa och blinka så ber vi annonsören om nytt material.

CDONs Spring Friday annons som bara blinkar samma innehåll var det som fick mig att söka efter en reklam feedback tråd och ja, jag skulle kalla den väldigt störande.

Av den
Citat:

Är du en tidigare Oneplus-kund som övergivit företaget på grund av ökade prisnivåer?

Måste erkänna att jag börjat fundera på att byta ut min OnePlus X men tills nu har den funkat utmärkt till allt jag velat använda den till.

Av den

@omdull: Är mycket nöjd med min termoskanna.

Ingår i ritualen att skölja ur kannan med varmt vatten när jag laddar kaffebryggaren så det inte bryggs ner i en kall termos. Bekvämt att kunna ta allt kaffe med sig när det är klart och slippa gå tillbaka till köket efter nästa kopp hela tiden utan att det kallnar.

Av den
Skrivet av Särimner:

Är inte det sjukt ojämnt då? Mercedes och Ferrari vinner allt varje år? Borde inte man göra något åt det?

Det har alltid funnits dominanta team men inget har varat för evigt.

Förvisso har Mercedes vunnit 5 år i rad nu, men innan dess var det Red Bull i fyra år i rad. Innan dess Ferrari 8 av 11 år. Innan dess McLaren och Williams som delade på 13 av 14 titlar. Och så vidare..

Av den
Skrivet av MarcusHuddinge:

Kan inte direkt något om spelet och orkar inte titta på 3-timmars videon.
Men är AI'n en sån AI som är multitasker of doom utan input-restrictions och som kan se överallt samtidigt? Eller är den precis som en människa begränsad till informationen som faktiskt syns på skärmen och måste även AI'n flytta omkring en mus snarare än att bara "tänka" så händer det?
Är ju inte direkt rättvist om AI'n kan microa (eller vad man nu ska kalla det) alla enskilda enheterna individuellt samtidigt, jämfört med en människa som bara kan flytta en enhet eller grupp i taget

Med reservation för att jag bara läst lite nyheter om detta utan att gå på djupet till originalkällor eller se hela streamen så verkar det vara lite av båda två.

Som jag förstått det är AI'n är begränsad till en mänsklig Actions Per Minute (APM), "klick hastighet" och har inte tillgång till mer information än vad en mänsklig spelare skulle kunna se på skärmen, inklusive minimap. Var AI'n hade en fördel är att den som sagt inte behövde flytta omkring sin vy utan kunde spendera sin tillåtna APM på att kontrollera units över hela kartan samtidigt utan att röra kameran.

Iofs kan en mänsklig spelare också hantera units över hela kartan med hotkeys och minimap men det är ju inte riktigt praktiskt möjligt med sådan precision som krävs här.

Av den

För min del hade det räckt bra med ett uppgraderings-kit.

Tänk om man bara hade kunnat byta ut innandömet i sin nuvarande mx518 mot ny hårdvara!

Av den
Skrivet av Alpha77:

Den där märkningen känns verkligen konstig, varför inte märka en klocka man kan simma med som 1 meter.

Skulle tro orsaken till att man använder en "tål att utsättas för trycket på X meters djup" är att det är enkelt att uppmäta och garantera samt gäller under alla omständigheter.

"Simma med" är däremot öppet för tolkning. Inkluderar det att hoppa i från 5 meter bara man ser till att hålla klockan över en meters djup? Välta med en ring dragen i herrejösses många knop? Så fort klockan rör sig i förhållande till vattnet utsätts den för mycket högre tryck.

Av den

Yo dawg, we heard you like computers..

Av den

Skönt att det löste sig.

Annars hade jag kunnat tipsa om Kernel Data Recovery, det var det enda programmet jag kunde hitta som gick att använda på icke allokerat utrymme när jag av en annan anledning också råkade ut för den situationen för ett tag sedan.

Av den

Eftersom jag ändå vårstädade datorn så..

http://i67.tinypic.com/sv4bpe.jpg

Dark Rock 3 och ett 280x inklämt i Fractal Design Node 304. Det som inte syns på bilden är ett Asus z97i-plus med G3258 Anniversary Edition @ 4,2 GHz samt två hårddiskar, en SSD och en 3,5.

Av den
Skrivet av giplet:

Vad är problemet med att ha en "Norsk" IP-adress?

det @iXam sade plus att alla play tjänster, svt, tv4 osv inte funkar eftersom du från deras synvinkel inte är i sverige. Detta inkluderar videoklippen på många dagstidningar då de går via dessa.

Av den

Hej @Webhallen

jag undrar om ni skulle ha möjlighet att gräva fram några fler Broadwell processorer, 5675C eller 5775C från någon leverantörs lagerhylla eller om de är borta ur sortimentet för gott?

Av den

Hade jag inte just köpt ett Cherry MX-Board 3.0 så tror jag att jag hade testat ett sånt här. Lite mindre plastighet och möjlighet till bakgrundsbelysning är ju faktiskt det enda jag skulle vilja ha utöver vad jag har nu.

Av den
Skrivet av MultiMan:

@ackwell: Jag fick dölja KB3035583 för åttonde gången i förrgår på min huvudmaskin hemma. Sinnessjukt.

Efter att ha uppgraderat till Win 10 och därefter installerat Win 7 på nytt har jag helt sluppit det där eländiga tjatandet. Det verkar som de accepterar att man kör Win 7 bara man en gång uppgraderat sin licens.

Av den
Skrivet av den:

Återkommer om en dag eller två.

Kan nu konstatera att OnePlus X tål att snabbt doppas under vatten, endast skyddad av en byxficka. Men don't try this at home, kids

Av den

Snart kan jag ge lite mer besked om hur tuff eller inte den här telefonen egentligen är. Tog just ett kort och högst ofrivilligt bad med min Oneplus X i fickan. Den var fortfarande igång och responsiv efteråt men för säkerhets skull får den nu ligga i en skål ris i solen för att dra ur så mycket fukt som möjligt innan jag undersöker exakt hur det gick för den.

Återkommer om en dag eller två.

Av den
Skrivet av CelphTitled:

Uppgraderingen från Win 7 till Win 10 gör man endast första gången för att aktivera Win 10 "proper".

Det blir något klurigare med aktiveringen om du kör en clean install första gången innan du aktiverat Win 10 som jag gjorde på första datorn jag installerade det på.

Du baserade ditt intryck av Win 10 på en uppgradering och det är lite fail för din del då det blir en del strul med uppgraderingar. Speciellt från Win 7 till Win 10. Vissa installs/program/drivers du körde på Win 7 kommer skapa problem i Win 10 efter uppgradering.

Körde en uppgradering från Win 7 till Win 10 på min mors dator och tror det gick 2 dagar sen började webbläsaren bugga sig och hennes skrivare försvann och gick ej att lägga till. När jag försökte installera om skrivaren fick jag felmeddelande under installationen som hänvisade till att det redan fanns en drivare installerad (Gamla Win 7 drivers som förmodligen inte fungerade med Win 10). Kunde varken hitta eller avinstallera den drivrutin som det nya install paketet hävdade fanns.

Efter det blev det en Clean Install och sen dess har Win 10 gått perfekt på alla datorer vi har i familjen (ca 4st).

Word of Advice: Uppgradera till Win 10 och se till att det blir aktiverat. När det väl är aktiverat så bör det vara obligatoriskt med en clean install. Har man inte gått tillväga på detta sett utan endast kört Win 10 via en uppgradering så kan man tyvärr inte bedöma Win 10 om man ser till stabilitet osv.

Fast nu var det ju inte stabiliteten eller annat strul av uppgraderingsinstallationen som fick mig att byta bort Win 10, inget alls att klaga på relaterat till den. Det funkade som det skulle, men jag gillade det inte.

Ville mest berätta om den välkomna och inte särskilt kända bieffekten av att ha aktiverat min windows licens till Win 10: om man sedan använder den till att installera Win 7 igen så är det fritt från alla irriterande uppmaningar att uppgradera!