Inlägg

Inlägg som Peatear har skrivit i forumet
Av Peatear

Skulle vara kul att se hur processorn med 160 kärnor kör BeamNG.drive, en bilsimulator som kan använda alla kärnor, en tråd per bil simulerad.

Av Peatear
Skrivet av SuperDuperKillen:

Vad är det för typ av bottar? Har aldrig spelat TF2 men är det inte något slags FPS? Bottar brukar man ju oftast se i MMO's.

Skrivet av s1lvertunga:

Jag tror det är tal om bottar som precis i MMOs går in, spamar skit för att promota något och/eller gör random actions för att trigga att de får items - för att sedan sälja dessa items i Steam market för vinst(?).

Det är helt automatiserade bottar som använder spelets inbyggda bot-navigering, de går runt på banorna med aimbot. Skript kan generera nya steamkonton så det gör ingenting att sparka bottarna, nya kommer in snabbt. En del bottar spelar i grupp så om man försöker att sparka bottarna röstar alla nej. Går i princip inte ha kul på valve's officiella servrar, ospelbart i flera år nu.

Av Peatear

När min pixel gen 1 gav upp väntade jag på 4a, men när jag såg läckorna för ett par månader sedan att kameran var placerad I skärmen så köpte jag en 3a istället. Det går ju inte för sig att ha ett kluster av "döda pixlar".

Av Peatear

Ladda ner nvidia inspector (profile inspector), gå in i spelets profil eller globala profilen, hitta frame rate limiter, fixa!

Av Peatear

Du kan testa att ta ut och sätta tillbaka bios-batteriet så att den kör default-inställningar, säkert inte det som är problemet, men man kan ju alltid testa.

Av Peatear

Vissa firmware-uppdateringar kräver att man kör factory default innan man ändrar inställningar, om inte det funkar så vet jag inte vad det kan vara.

Av Peatear

Om denna skärm har stöd för profiler så känner jag mig nästan manad att uppgradera från en Acer XB270HU.
Ibland känner jag att det blir lite väl ljust och vill sänka, men det går inte fixa snabbt för att det inte finns profiler
(Typ. Endast "user" sparar det man har ändrat, resten är hårdkodade förinställningar), man måste öppna menyn och ändra manuellt.

Av Peatear

Högerklicka på TF2 i steam, properties -> launch options: -w 3440 -h 1440

Av Peatear
Av Peatear
Av Peatear

Googlade lite snabbt och hittade detta: http://hardforum.com/showthread.php?t=1750956

"The TITAN however, has one DVI-D connection capable of running 120hz, and one DVI-D that has its bandwidth shared with the HDMI connection. This means that you can't run two 120hz monitors off basically the same connection - you can only run 2 x 60hz - which means that the other monitor will run at 60hz to match."

Av Peatear

Du kan testa detta i launch options: -console -novid -width 1920 -height 1080 -sw -noborder

Av Peatear

SyncMaster S23A700D + HD4890

SyncMaster S23A700D
Problemet löst~

Av Peatear
Skrivet av pompa_kumla:

Spara pengar istället och köp Corsair SP2500 när du har pengar.

Jag hade SP2500 ett tag, lämnade tillbaka på grund av att ljudet var helt otroligt dåligt inställt (går inte att ändra delningsfiltret som är alldeles för lågt), ingen basåtergivning mellan bas och diskant vilket gör att ljudet blir väldigt tomt i många fall. Helt värdelöst för 2000kr.
Rekommenderar inte att köpa Corsair SP2500. Dock så det detta vad jag tycker, testa innan köp.

Av Peatear
Av Peatear

Jag kör 2 profiler på mitt HD4890, desktop och gaming. När jag inte spelar så körs den såhär: GPU: 500MHz | Memory: 490MHz
Och när jag spelar: GPU: 900MHz | Memory: 975MHz.

Idle: 29~
Load: 67~

Av Peatear

Jag har också problem med det inbyggda nätverkskortet, det stänger av sig lite då och då, så jag måste antingen starta om datorn eller inaktivera det och sen sätta igång det igen, från device manager. Det är inte fint om man håller på med torrent och så har det stängt av sig under natten.. mycket jobbigt problem.

Av Peatear

För mig bootar datorn skitsegt, och allt blir segt väl inne i windows om jag har mina hdd's i Sata 3GBit, men det problemet försvinner om jag har dom i Sata 6Gbit.

Av Peatear

Tangentbord: Logitech Deluxe 650 Cordless Desktop
Resultat: TE UIC JUS VER TE LAY DG

Av Peatear

Åhå, jag märkte för 2 dagar sedan att det gick lite segt för min SSD att boota, och det blev värre, dagen efter gick det ännu segare, och idag tog det typ 1+ minut för att boota.. Jag testade ta ut allt ur sata 2 och då gick det snabbt igen. Så jag har bara min SSD inkopplad, i port 0 (Sata 3)... Detta är illa.