Inlägg

Inlägg som 50Spaenn har skrivit i forumet
Av 50Spaenn

Känns väl inte så värst roligt det här egentligen.
Som tur är för mig så ska jag precis byta visa-kort ändå, då det börjar gå sönder.
Men jag kan tänka mig att många andra sitter i en mindre rolig sits.

Jag känner mig dock inte så orolig över att mitt steamkonto skulle försvinna.
Steamguard aktiverades av att jag hade tömt min webcache igår med CCleaner och det är minimal risk att de skulle få tillgång till min mail. Förhoppningsvis så är det bara ännu en attack som vill peka på dålig säkerhet, men man kan aldrig vara för säker antar jag.

Av 50Spaenn

Jag har samma problem och det gäller bara multiplayern av spelet. Kunde köra genom hela SP-kampanjen utan några som helst problem. Det hinner gå max 10-15 minuter innan hela datorn fryser sig och jag måste resetta den med powerknappen.
Efter att ha uppdaterat drivrutiner, reparerat spelet flertalet gånger (som faktiskt tankade en uppdatering) så gjorde det precis likadant igen. Eftersom jag bara har problem med just MP-delen av spelet och jag inte har problem med andra spel så antar jag att det behöver fixas något i just den delen av spelet eller med drivrutinerna från AMD.

Jävligt synd att det skulle bli så här, är ju så förbannat gött att få lira efter all väntan

Av 50Spaenn
Skrivet av _NsMs_:

Någon annan som jag som märkte att igår kväll fanns det en extra flik bredvid "ladda upp" och "bläddra" som hette "filmer"....

Japp, jag gjorde det och den finns fortfarande kvar. Tydligen finns det hela filmer att se på tuben nu

Av 50Spaenn

Jag kan varmt rekommendera en Samsung ue32d5005, köpte en själv igår faktiskt.
Annars så finns det ganska så schyssta LG.
Det bästa du kan göra är att gå till affärer och kolla på en TV som du känner är bra för dig, att du gillar bilden osv. Glöm bara inte att fråga ifall skärmen är rätt inställd med färger så den inte ser helt knas ut

Av 50Spaenn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pentivarg
okej jag ska prova att ställa upp mina minnen sedan ifall de fortfarande inte fungerar när jag nu får tillbaka mitt grafikkort! är de någon fara över lag att höja till 2.1 på minnena? har dominator minnen de klarar dom väll?

Faktum är att Dominator-minnen fungerar tydligen bäst i 2.1V istället för standard (vet inte om det skiljer här, min är på 1.8V iaf). Har inte haft några problem sedan jag ändrade volten, så det är ju värt ett försök. Du kommer inte förstöra dem om det är det du är rädd över

Av 50Spaenn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SkuMpeR
Corsair TWIN2X 6400C4DHX DDR2 det är mina minnen

Okej. Jag ändrade volten till 2.1 iaf och har spelat crysis i ett par timmar nu utan att det har hängt sig. Det skulle tydligen vara bra att ha högre volt till minnena eftersom jag har 4Gb också. Kan alltid hoppas att det är so long el problemo nu

Av 50Spaenn

SkuMpeR:
Har du möjligtvis Corsair Dominator PC-8500 minnen? För vad jag har hört från netgiganten så trivs dessa minnen bäst i 2.1V och eftersom du sa att du skulle ändra volten till det där så kanske det hjälper mig också då jag har sådana minnen och fortfarande problem med min dator.

Har provat att uppdatera verkligen allt, kör t.o.m med f9b-versionen av bios till mitt gigabyte EP45-DS3 mobo som någon pratade om här förut :). Kanske vore värt att testa och se ifall problemen försvinner, men undrar bara ifall det är såna minnen du har?

Av 50Spaenn
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Marabou
Det låter ju faktiskt som ett defekt kort. Har du provat alla fixar som finns och inget funkar så är det bara att skicka tillbacka kortet och begära ett nytt......

....

Har provat CCC 8.9 nu och problemet kvarstår fortfarande. Dock har jag uppdaterat mitt bios nu till en betaversion och ska se ifall det fungerar. Annars blir det att skicka iväg hela burken (Köpte den ihopsatt från netgiganten) och hoppas på att de kan lösa mina problem :).

Av 50Spaenn

Jag vet inte vad jag ska tro om mitt kort faktiskt.

Jag har provat följande:
- Provat Vista Ultimate x64, XP x86 samt XP x64.
- Installerat CCC version 8.6 (medföljande skiva) och 8.8 på samtliga OS.
- Installerat CCC hotfixen.

Absolut INGENTING fungerar. Det enda som fungerade någorlunda bra var XP 32-bitars, då kunde man åtminstone spela spel, men även där kunde de hänga sig efter ett tags spelande. Men då får man ju inte ut sina fulla 4Gb ram och bara DX9. Installerade nyligen XP 64-bits för att testa. Jag hann inte längre än att starta CoD4 och gå in i options innan min dator hängde sig totalt och fick starta om. Jag vet fan inte vad man ska tro, ifall det är fel på själva kortet eller mjukvaru-fel?

Ser alltid till att GPU-Clocken står på 750 MHz innan jag startar spel, är noga med att aktivera min profil med 40% fan speed och GPU-Clock på 750MHz. Så frågan är, ska man ge upp detta nedrans kortet eller ska man vänta på CCC 8.9 och hoppas på att allting blir bättre?

Datorns övriga delar fungerar hur bra som helst, inga problem med ljud eller nätverk what so ever. De flesta verkar ju ha problem med just Sapphire, är det fler än jag som lutar åt defekta kort som skickats ut eller är det en tanke man kan räkna ut?