Inlägg

Inlägg som Sambalabamba har skrivit i forumet
Av Sambalabamba

Har testat 6 cells batteri nu, fick 4,40 timmars drift (inte aktivt hela tiden). eco drive valde jag att inte koppla på.

ca 1 cm högre i bakkant, inte alls jobbig vinkel, tvärt om, ganska så skön.

Jag var orolig för att jag skulle få vitt batteri (har svart wind), men batteriet från webhallen var svart.

1000 spänn känns saftigt, men jag ska ut på långresa snart, så jag hade inte så mycket val.

Satt en lapp på min kartong där det står "qty 15", så jag gissar på att 15 st var allt som webhallen fick denna runda.

Av Sambalabamba

Har nu köpt ELFAs apparatkabel 0,5m (finns en länk i ett tidigare inlägg), och kan meddela att jag fick in dator, trafo och ap-kabel i sleeven utan att klämma speciellt mycket och utan att sleeven blev bylsig. klart värt 24 spänn!

Av Sambalabamba

Elfas halvmeterskabel blir ju nästan perfekt, tur att man bor 500m från deras Solnabutik, ska se om jag hinner dit i veckan. Tack för tipset.

Ang "Eco mode" så ser inte jag heller någon förändring i färg på dioden, däremot så får jag upp på av indikatorer på skärmen när jag slår av/på den. Måste säga att skärmen är grymt ljusstark när "eco" är avstängd.

personligen så tycker jag "kantscrollen" funkar relativt acceptabelt för mig.

Av Sambalabamba

Borde inte typ targus eller någon liknande importör kunna ta in det i sitt sortiment, vi delar ju ändå kontakttyp med större delen av europa, jag tror jag mailar dem och ber snällt, de kan ju faktiskt tjäna en del på en sådan.

Av Sambalabamba

Hej,

Jag såg något i ett engelskspråkigt forum om en kontakt som pluggar direkt in i trafon (man slipper bära runt på 2m kraftig/tjock/tung elkabel) Är det någon som vet om det går att få tag på en sådan med svenska kontakt?

Av Sambalabamba

Mina erfarenheter än så länge:

Kvalitetskänslan är kanonbra, känns rejält än så länge, pekplattan funkar bra, men jag saknar scrollmöjligheten och "musknapparna" känns lite ovana. det tar lite tid att vänja sig vid mindre tangenter och "mini" komman och punkt, inget för "skogshuggarlabbar" med andra ord.

wlan, har funkat kanonbra, bättre än på min HP notebook.

Skärmen måste jag vänja mig vid, är van vid 15" och uppåt, men det blir nog inga problem, 8,9" hade nog varit rejält mycket jobbigare.

Sleeven man får med är nästan lite onödigt stor, men bra att ha.

Fingeravtryck samlas mycket lätt på den blanka ytan, så vit kommer nog vara fräschare på den punkten, men samtidigt blir ju vita knappar lortiga snabbare...

Allt som allt är jag kanonnöjd hittills och glad över att den hanterar SDHC kort vilket jag var osäker på, kommer bli kanonkompanjon till min DSLR kamera för att förvara och visa bilder. Ska prova lite enklare bildredigering framöver, får se hur det går...

Av Sambalabamba

är det någon mer än jag som ibland har problem att hitta musknappen?

kommer förhoppningsvis vänja mig snart.

Av Sambalabamba

Tack för svaret! Ska testa, men då måste jag ju starta en av mina gamla burkar

Av Sambalabamba

Hade planerat lägga in open office på winden, men det är inte gratis längre ("hål i huvet" svensk version är fortsatt gratis /Edit)... jag har en skiva med office xp, problemet är bara att det inte finns läsare...

Så, går det att lägga in via ett USB minne eller SD kort? finns det några enkla instruktioner för hur man kan göra?

Av Sambalabamba

Jag fick mail om hämtning idag, bokade svart för bara en fem dagar sedan när det kom upp att den skulle komma före den vita. Så det verkar inte ha varit alldeles för mycket order på den.

Jag blev minst sagt glatt överraskad när mailet damp ner... nu är det bara å lek.

Av Sambalabamba

hmm... la in order på en vit 28e augusti, då var alla färgerna bekräftade till samma datum, märkte för ett par dagar sedan att den svarta kommer tidigare... La direkt en order till på den, men förmodligen för sent...

känner mig nu lite färgdiskriminerad, och sur... men det är väl mitt eget fel att jag är trött på svart...

hade de (webhallen) haft en halvtimme över kunde de ju kollat igenom liggande order för alla färgerna och mailat ut frågan till de 60 första, utom de som ville ha svart förståss, om det funkar med svart i stället för rosa eller vit... Men den typen av service och kundvård finns inte längre nu för tiden...

Lotteri lottera, det är så det funkar nu för tiden

/Grumpy old man