Inlägg

Inlägg som FearKill har skrivit i forumet
Av FearKill
Skrivet av Trudgelmer:

Inte korrekt.

Köper man något av WGs preorder paket, får man omgående access till CBT.

https://eu.wargaming.net/shop/wows/

Stämmer bra det. Tänkte inte på att de hade de bundels ute.

Av FearKill
Skrivet av KlyfftPotatis:

hoppar igenom massor med trådar här, så läser inte alla. måste fråga ifall man kan spela detta än som typ open beta osv? har sett detta spelet på twitch förr.

Är Closed Beta just nu så enda sättet är att få en invite.

Av FearKill
Skrivet av grahnen:

Skriver en sista gång för er som inte läser.
Acer 144hz freesync är en tn panel och lider inte lika mycket av motionblur. Asus skärm är en ips och od som reducerar motionblur fungerar inte ihop med freesync. overdrive fungerar därimot med gsync. Då ips paneler lider av just motionblur då de inte är lika snabba dom tn så är det inte konstigt att denna skärm bara klarar 90hz utan od med freesync eller 144hz med od utan freesync.

Vet inte varför jag inte tänkte på det men visst fan är det TN panel. Läst så mycket om olika skärmar nu när jag ska köpa en ny så blandade ihop dem.
Då har vi förmodligen förklarningen till varför ASUS gjort så här.

Av FearKill

Paj kastningen är i stor gång i denna tråd som vanligt.....

Finns som sagt andra tillverkare som har AMD Freesync till 144 Hz ex. Acer. Så varför ASUS skärmen har 35-90 Hz måste ha en bra förklaring. Men kan folk vänta på den förklarningen innan man säger att ASUS är NVIDIA Fanboys och släpper skärmen bara för att förstöra för Freesync. Kan möjligtvis vara så men vänta på ett uttalande, ni har en ASUS person i tråden som svarat på vissa frågor.

Sen varför vill de vara sämre än sina konkurrenter och släppa en 144 Hz som klarar av 90 Hz, kanske finns något problem som ASUS inte vill släppa sina skärmar med som är över 90 Hz med Freesync, som andra tillverkare inte tycker är ett problem.

Och inga jävla Fanboy kommentar bara för jag sitter med ett NVIDIA kort under huven.

Av FearKill
Skrivet av Rillepille:

Källa? Kändes ju riktigt korkat att ha det så.

https://obsproject.com/forum/threads/my-stream-lags-buffers-l...

Finns föklarat av OBS hur det funkar. Sen finns det massa små trådar i twitch forum men de stora plockas bort. För hos Twitch så är det ISP fel att ens stream buffrar och laggar.

Av FearKill

Tyvärr så kör Twitch något skit system som gör att det är i stort sätt omöjligt att få viewers nu för tiden. När man har under 100 follower så kommer allt du streamar gå via San Francisco. Där av att du får detta buffer lagg även fast du har hårdvara/mjukvara klarar av det. Så för att du ska slippa detta stream lagg behöver man över 100 followers så kommer du skicka signalen till den hubb du valt. Annars exempel skickar du Du --> Sverige --> San Francisco.
Sen kommer jag och vill titta på din stream och då ansluter jag till San Francisco, så du kan ju gissa vilka delays detta åstadkommer.

Av FearKill

För att klargöra för många så påverkas inte WN8 av vinster så extremet som den gamla WN* ratings. Du kan förlora 15-1 men få WN8 på 2000+ om du presterar bättre med tanken än vad den större massan presterar i den.
Finns en mod som visar din teoritiska WN8 som ändras utefter vad du gör under battle, ett jätte simpelt sätt att få en att tänka på vad du behöver göra. EDIT: Multihitlog v2.0 med bara WN8 är vad moden heter.
Det bästa sättat är såklart att få ut så mycket dmg som möjligt.
Sen måste man även tänka på att WN8 visar en total skill över alla tanks du har spelet i spelet någonsin. Så har man 2000 WN8 i en tank och sen 1000 WN8 i den andra får du 1500 WN8 totalt.

Allt går att läsa om WN8 här http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8.

Av FearKill

Byta runt i mouse input brukar lösa problemet.

Av FearKill

De kommer funka fullt ut, om moderkortet stödjer det.

Av FearKill

Jag själv kör Nvidia och har alternativ Full Screen men gissar att AMD alternativ är stretch isåfall?
Det finns inget alternativ som heter Full-Screen i kontrollpanelen?

Av FearKill

Fint att det inte går att ställa in ljud i spelaren blir ju döv av introt...

Av FearKill

Prova skriva ipconfig /flushdns i kommandotolken.

Skickades från m.sweclockers.com

Av FearKill
Skrivet av kaya:

Meh inte var det mycket att hänga i granen. Är man ett gäng polare som lirar kan det nog vara kul men ensam var det inte så kul.

Jo ensam är det enda roligt att köra Monstret. Men med polare är det stört roligt när man får möte en som kan spela monster.

Av FearKill

Nästa fina problem blir att steam vill ha EURO och ditt konto visar SEK. Och konventera fungerar inte, har försökt med steam supporten flertal ggr men de vägrar ha någon annan lösningen än deras "lösning" som är nu.

Så lycka till

Av FearKill

Directx 12 kommer tidigast i slutet av året.

Skickades från m.sweclockers.com

Av FearKill
Skrivet av infigo:

Oh nice. Men är inte detta den tredje generationen egentligen? De kom till 600 serien uppdaterades sedan till 700 serien (också då man började se dem mer och mer) och sedan nu.

Jag var nästan först

Har för mig att 600 och 700 Serien hade båda ACX 1.0 kylaren därav 2.0 nu.

Av FearKill

Problem med AMP/DAC + USB Ljudkort

Tjenare Sweclockare.

Har ett litet mysko problem som jag själv inte kan få en lösning på. Har Googlat runt i 2 dagar nu utan att hitta någon lösning eller orsak till varför min dator beter sig så här.

Jag kör med en amp+DAC som är Objective2 med ObjectiveDAC. Länk
Denna kör med usb och har funkat i 5 månader utan problem.

Sen så kör jag med Sennheiser PC 363D där jag har haft micen inkopplad på USB ljudkortet som Sennheiser skickar med. Har funkat prima tills någon vecka sen folk klagade på oljud ifrån micen. Precis som en urladdning från en kondensator låter, så förmodligen var den på väg att ge upp.
Så igår gick jag och köpte mig en ASUS Xonar U3 som fått bra recensioner. (Ska bara användas till en mic).

Så nu till problemet är att om jag har alla program nerstängda och pluggar in ASUS kortet och sen startar Chrome för att gå in till Youtube. Så är ljudet stendött, likadant med VLC mm allt som har med ljud utom Teamspeak 3, där jag kan välja ljudkälla. Så där hör jag alltid ljud i mitt headset.
Men så fort jag pluggar ur ASUS kortet så kommer ljudet tillbaka i alla andra program. Men om jag har chrome upp och lyssnar på Youtube och sen kopplar in ASUS kortet så funkar ljudet tills jag stänger ner Chrome och startar igen så är det stendött återigen.

Det känns precis som Windows eller ASUS kortet tar sig förgivet att vara default. För i Windows Ljud panel är AMP/DAC inställd som default och ändras inte.

Är detta något som går att lösa eller är det så att ASUS som har gjort någon skit så man inte ska kunna använda något annat än deras egna kort samtidigt med någon annat. Känns så löjligt fel och Windows borde vara den som bestämmer via Kontrollpanelen vem som ska få ljudet.

EDIT:
Löst mitt problem med att köra ena på USB 2.0 kontrollen och andra på USB 3.0. Vette fan vrf det ska vara så känns som att det inte ska vara något problem att köra 2 USB ljudkort på samma kontroll.

Av FearKill

Kör på denna själv mycket bättre än Telias egna.
http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/natverk/adsl-modem/zyxel-modem-for-vdsl2-p95491
OBS! Krävs router om du inte redan kör med bryggan.

Ska gå att få IP telefoni via någon dosa.

Skickades från m.sweclockers.com

Av FearKill

De har utlovat en uppdatering inom 3 månader efter källkoden har släppt. Men nu så är 5.0 Lollipop väldigt enkel att uppdatera till så tror det kommer komma en uppdaterig mycket tidigare. När vet jag inte men bästa är att hålla koll på XDA eller Oneplus forumet.

Av FearKill
Skrivet av daPhil:

Du har inviten på PM.