Inlägg

Inlägg som Dill_91 har skrivit i forumet
Av Dill_91
Skrivet av Oneone:

yes tack har för mig att det inte går med Windows ? men iaf vi lyckades lösta det endå tack

Nu är jag väldigt sen på bollen här, men har exakt samma uppsättning som dig. Får jag fråga hur du kom fram till vilket VLAN det ligger på? Alternativt vilket det landade i ?

Av Dill_91

Många av de större tidningarna och nyhetssidorna använder sig av en kombination med banners och annonser som laddas in via annonsnätverk, typ doubleclick adform och sizmek. De större mer specialiserade enheterna, som typ takeovers, videoheaders och tidsbestämda, specialbokade kampanjer hostas ofta hos tidningen själva. Vilket gör det i princip omöjligt att automatiskt blockera dessa om de inte innehåller något av nyckelorden som adblockern använder för att filtrera på !

Av Dill_91

Tjena! Fint projekt! Är sugen på att dra ihop ett litet projekt själv med det ESP8266 och samma batterityp som du använder, men har svårt att hitta en svensk återförsäljare för batterierna. Vart fick du dina ifrån?

Av Dill_91

Allt jag kan tänka på när jag ser den här är delorean!

Av Dill_91
Skrivet av coopish:

Varför vill man använda VLC när man ser på film när den ger så dålig bild?

Om du upplever det så är det nog snarare fel på videokällan.

Av Dill_91
Skrivet av IceDread:

EA - inte direkt företaget som är kännt för att ta hand om sina kunder. Finns många exempel... Hellgate London där du förlorade hela din utrustning om du tog en break och slutade betala månadsavgiften exempelvis... EA lär ses som ett av de absolut sämsta företagen på marknaden för en gamer. De kanske tänker fritt, men de tänker jävligt fel.

http://media.womengineer.org/2013/12/t%C3%A4nkafritt.jpg

Av Dill_91

Det finns mängder av program för att göra just detta, googla interactive prototyping eller liknande så kommer du få upp ett par

Av Dill_91
Skrivet av kattis04:

jag menar att jag har sett exakt samma färger och allt

Källa på det.

Av Dill_91
Skrivet av Bokenbergen:

Många som inte verkar fatta att denna disken inte riktad mot folk med stationära datorer. Lösning är ju självklart designad för folk som använder en laptop med endast en 2,5" plats. Nu kan man få både snabb systemdisk och "stor" lagringsdisk i sin laptop.

Vilket är helt underbart

Av Dill_91
Skrivet av kattis04:

har set exakt en sådan innan

Jag kan inte svara på huruvida hen faktiskt har stulit eller gjort bilden själv. Vad jag säger är att argumenten om att effekten i bakgrunden skulle vara stulen är rätt dåliga eftersom det är en så pass simpel effekt. Även om den är använd på ett brutalt snyggt sätt i detta fall.

Halftone patterns

Av Dill_91
Skrivet av kattis04:

fan vad många som fuskar!

oestman kan du berätta hur du gjorde texture i bakgrunden på din bild? tror du har tagit den

Nejdå. det är ett simpelt halvtonsfilter.

Av Dill_91

Jag har en vän som spelat 1an & 2an, varje gång han ska spela har jag fått gå över till honom & sitta i rummet för att han ska våga spela, skulle vilja skänka den här till honom om jag får, mest för att se om han vågar berätta för sin nuvarande flickvän att han inte vågar spela det utan henne i rummet

Av Dill_91

På vintern är det kallt ute & varmt inne - peltierväggar ?

Av Dill_91

Känns som kanske reklam är något för dig. Om du vill ha upp besökarna på din sida, varför börjar du inte med att länka den här i tråden?

eller tryck upp 1000 visitkort & sprid i vinden.

Av Dill_91

Löste detta nu idag med att ställa till direct3d istället för hardware! under prestanda-fliken!

Av Dill_91

Japp! ingen skillnad alls, programmet startar & utan belastning fryser det efter 5-10 sekunder, skärmen blir svart & kommer tillbaka igen, då funkar det inte att trycka på något alls & jag får meddelandet från windows om att drivisarna kraschat & startat om igen!

Av Dill_91

japp. har kört både helt utan att installera drivrutiner från ati, men även med de från den medföljande skivan samt nu, uppdaterat till senaste från hemsidan!

Av Dill_91

Problem med grafikdrivrutiner 3ds Max 2012!

Hej SweC!

Går rakt på sak, har ett stort problem med 3ds max, varje gång jag startar det så startar mina grafikdrivrutiner om, sen gör de detta var 5-10e sekund medan programmet är igång, har googlat lite & fått fram att det skulle kunna vara överklockning, alt. att grafikkortet inte får tillräckligt med ström, eller att 3ds max inte alls är anpassat för vanliga grafikkort!

Kan dock eliminera alla dessa faktorer då jag kan göra exakt vad som helst i övrigt utan att det händer något med drivisarna, har inte heller överklockat kortet, och dessutom har jag lyckats köra detta program med min 2 år gamla laptop!

Värt att tillägga är att jag har ett Asus hd7770 med senaste drivrutinerna & att jag har äkta programvara i form av studentlicens.

Tacksam för hjälp!

Av Dill_91
Skrivet av Jakelol:

Ge mig numret till den hyresvärden där du betalar 5,5 för en 2a inkl el så flyttar jag direkt. Betalar själv 6000kr för min 2a utan el och då tillkommer el på ca 450kr per månad.

Tro mig, finns många ställen. Jag bor fram till idag i en 2a för 5800 inkl el & det var ändå uppsala!

Av Dill_91

Jag överväger att beställa detta ; http://cdon.se/hemelektronik/ocz_technology_500w_modxstream_p..., om det inte funkar är det väl bara att börja gå lös med dremeln på chassit antar jag!