Inlägg

Inlägg som Love_sUn har skrivit i forumet
Av Love_sUn

Iphone X!

Jag har testat gå över till Android vid 3 tillfällen, varje gång med någon av Samsungs flagskeppsmodeller och gått tillbaka till Iphone varje gång. Bytte precis till Iphone X och är väldigt nöjd med allt (processorn, kameran, faceID), tycker IOS är mycket bättre optimerat än Android som enligt min mening är inkonsekvent och inte alls lika intuitiv i det dagliga användadet (ibland bra batteri, ibland dåligt och så ändrades flera av mina inställningar och hemskärm utan att jag hade gjort något).

Av Love_sUn

Mailade och frågade Power.se och fick följande svar:

"
Hej Alexander,

Det stämmer att den har 144hz, informationen som ligger i produktbeskrivningen som säger 4K verkar ha laddats in fel från HP. Bifogar datasheet i detta mail med korrekt specs (se 3:e sidan).

Önskar dig en fortsatt fin sommar!
"

Har även tittat på denna enligt tips från almightyrobban: https://www.inet.se/produkt/1962579/acer-predator-helios-300-...

i5 istället för i7 men 6GB GTX1060 istället för 3GB grafikkortet jmf med HP. Vet inte riktigt vad för skillnader det är på i5/i7 och 3/6GB när det kommer till CSGO och Dota2.

Av Love_sUn

Speldator med 144hz skärm

Hej!

Jag har sökt efter en laptop för gaming som har GTX1060 och gärna 120hz+ skärm, jag spelar i princip endast CS GO och Dota 2.

Hittade nedanstående dator från Power.se med 144hz skärm, 8e gen i7 processor och 3GB GTX1060 för 12 tkr, rent spontant känns det som ett riktigt klipp med mycket prestanda för pengarna och jag undrar om det är något jag har missat? Kollat runt rätt mycket och inget kommer i närheten i den prisklassen, är det bara att slå till?

https://www.power.se/dator-och-surfplatta/barbar-pc-och-mac/h...

Av Love_sUn

ja

Av Love_sUn

den är sval och tyst när man kör på 30%, min ligger runt 50 grader under load (50-60%). relativt tyst då också.

Av Love_sUn

bara att vänta tills de släpper nya drivrutiner då? eller ska man kanske nedgradera till något gammalt och stabilt? Xd

Av Love_sUn

har ett 6850 som flickrar när jag spelar dota, har inte testat några andra spel än..är det helt enkelt en fråga om drivrutiner eller är kortet defekt?

Av Love_sUn

hade tänkt mig något liknande så jag lånar tråden..

spelar inte riktigt några tunga spel. Just nu endast dota (WC3). Jag vill att datorn ska klara av Dota 2 (source) och någon hyfsat ny mmo i framtiden, guild wars 2 t.ex. gärna alla dessa titlar på de högsta inställningarna. håller inte på med foto eller videoredigering.

kommer använda en 24" skärm. eventuellt 2x24" skärmar i framtiden.

är också under en tight budget men är redo att betala mer för att uppfylla kraven. det är mellan dessa 2 konfigurationer jag står mellan.

http://img263.imageshack.us/img263/3760/datorpaket1.png

tror ni 4200-paket räcker för mina ändamål eller är jag tvungen att köra på 6400-paketet?

ps: räcker i3-550 om jag endast ska spela eller kommer i5-760 göra en markant skillnad?
pss: hur väl skulle 4200-paket klara t.ex crysis på 24" skärm? bara så jag har en referens till min nuvarande dator.

tack på förhand för svar!