Inlägg

Inlägg som Lixonski har skrivit i forumet
Av Lixonski

Någon annan som har problem med "err_gfx_d3d" ? Kan spela 5-10 minuter så krashar spelet och det meddelandet kommer upp. Har sökt runt för lite lösningar. Vissa har det löst sig för när de t.ex. stängt av msi afterburner/fraps (gpu/fps monitoring). Har testat stängt av allt sånt men inget vidare framsteg.

Spelet är alltså helt ospelbart.

Av Lixonski
Skrivet av KraaL:

Namn: BallIsLife
Ranged
Vapen: boll
Mage/Tank/Support
Ability 1 = en cirkel på marken som smäller in dem mot mitten av cirkeln. ca 10 sec CD
Ability 2 = en AoE boll som man kan göra combo med Q. ca 6 sec CD
Ability 3 = ett hopp som man kan engagea med. ca 14 sec CD
Ability 4 = väggar kommer upp i en cirkel runt heron som man kan gå igenom fast om enemies går igenom slowas dem. ca 50 sec CD.

Combo: Ability 1, Ability 2 Ability 3 Ability 4.

Fattar ingenting...

Jag hade gärna sett gubben ifrån plus, han som alltid avslutade med att slänga en produkt i en soptunna. Han springa runt i HOTS "Ska det vara så här, ska det va på detta viset?!?!"

AB1. Charge - Rusar mot bestämd plats

AB2. Utfrågning - Demoraliserar motståndare så de får lägre attack power samt tar mer skada

AB3. Heal - Hjälper utsatta medspelare med HP och attack speed.

AB4. Summonar en jävla stor soptunna som flyger mot motståndare skadar AOE skada samt stunnar i samband med ett vrålande "SKA DET VA PÅ DETTA VISET?!?!"

Av Lixonski
Skrivet av Rajat:

Var precis min poäng med mitt första inlägg där jag frågade varför man förhandsbokar en digital utgåva, en fysisk kan jag förstå men inte en digital.

För att en digital version kan ta slut hos leverantörerna också. Då syftar jag t.ex. på g2a, g2play kinguin etc. Sedan är det gött att redan ha betalt/fixat allt innan release. Man kan ju eventuellt få något lite extra av det också. Priset är ju detsamma.

Av Lixonski

ännu en "läcka"...

Av Lixonski

Tack så hemskt mycket! Har letat överallt för det här!

Nu slipper man fixa med massa plugin och program!

Gjorde verkligen detta köpet värt det!

Av Lixonski

Riktigt nice! Sjuk skillnad från hur det såg ut innan. Gillar dock inte förhöjda skrivbord!

Gjorde sig riktigt bra med just Dead Island också!

Av Lixonski

Jag använder mig av ett program som heter WinToFlash! Då måste du packat upp iso filen sedan väljar man vart den hämtar ifrån och vart du ska lägga det.

När du väl kör programmet kommer du nog förstå!

Av Lixonski

Corsair K95 Macro Problem!

Tjena Sweclockers!

Köpte idag ett Corsair K95! Är jätte nöjd med tangentbordet och det skriker verkligen kvalitet! Men problemet är att jag kan inte göra Macro kombinationer.

Det jag vill kunna göra är att binda t.ex Shift + Ctrl på Macro knapparna så att när jag trycker på macro knappen så agerar den som shift + ctrl i ett. Problemet är att den uppfattar det som att man klickar Shift först och sedan Ctrl.

Anledningen är att jag vill ha Macro knapparna som unika knappar som inte ska agera som en på det riktiga tangentbordet. För ska jag binda en macro knapp till att göra något som en annan knapp på tangentbordet är dem ju helt meningslösa då man lika gärna hade kunnat trycka på den knappen istället.

Tänkte jag skulle skriva på Corsairs egna forum eftersom jag inte kunde hitta någon med samma problem men de lät mig inte göra en ny tråd eftersom mitt Konto var "för nytt"vilket känns jävligt uselt av Corsair.

Av Lixonski

Hittade en person som hade gjort en lösning på problemet, dock så krävs det att man ska hitta musen i enhetshanteraren vilket jag inte kan göra, den visas inte överhuvudtaget.

Så till alla er som tänkt köpa corsair, gör inte det. Musen fungerar klockrent men kommer aldrig mer köpa Corsair efter detta.

Kanske någon kan hjälpa mig få fram musen i enhetshanteraren?

Har kollat upp maskinvaru-ID och det finns ingen som stämmer med vad andra skriver på internet.

Av Lixonski
Skrivet av evil penguin:

Det låter som att när felet de skriver om där har inträffat så ska det finnas en enhet i device manager som heter "KBD BOOT LOADER". ("KBD" låter ju som förkortning av "keyboard" men de verkar ju mena att det står så även för den där musen...)
Om det inte gör det så låter det som att du har stött på något annat fel.

(Att ditt problem uppstod efter att du flyttat datorn får mig att fundera om du helt enkelt kopplat in musen i en annan usb-port och att drivrutinerna av en eller annan anledning inte vill installera om sig.)

Testade att göra det från enhetshanteraren, dock gick det inte att uppdatera ändå via corsair firmware updater. Fick "failed to initlialize memory"

men tack för svar, ska googla vidare

Av Lixonski

Corsair Vengeance M60 firmware fel! Hjälp någon!

Hei

Har en Corsair Vengeance M60 FPS mus, den har fungerat klockren men var lite orolig innan jag köpte den då den inte fått så bra betyg på recensioner osv.

Kunde inte förstå varför förens ungefär 30 minuter sedan. Har flyttat datorn och när jag skulle starta upp den så ville inte musen fungera. Använde mig av en annan mus och googlade fram att man måste installera om programvaran på ett visst sett.

För att göra detta skulle man enligt en guide högerklicka på KBG BOOTLOADER som jag inte har en aning om vart det ligger eller vad det är. Har försökt googla mig fram till ett svar men kan inte hitta något.

Så frågan är hur gör man för att hitta KBD BOOTLOADER och var är det?

Guiden:

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=104856

P.S Detta verkar vara ett problem som finns även till tangentbord, kan vara en varning för dem som har tänkte köpa Corsair produkter i framtiden.

Tacksam för snabbt svar!

Av Lixonski

Det innebär att du har en PASSIV sub, den drivs av förstärkaren och ska INTE kopplas till Pre-Sub (RCA kontakt).

Av Lixonski

Kör med en Logitech G600, vart nöjd till en början men började störa mig på hur musen "flickar" till när man högerklickar och rör musen lite (händer kanske var 6:e gång). Enormt störande när man spelar t.ex. wow

Av Lixonski

Tack för hjälpen! Ledsen att jag behövde göra en ny tråd för detta, kanske kan va öppen för andra som behöver hjälp?

Av Lixonski

Oj.. Det är Alliance, sorry glömde skriva det. Schneizz heter charen

Av Lixonski

Nepp ingen level req, kan bara logga in och signa

Av Lixonski
Skrivet av ph0gelbice:

Varför skulle någon vilja förlora sin guild reputation bara för att hjälpa någon random person?

Tänkte mer på dem som är Guildlösa redan.

Skrivet av Svbg:

Borde väl finnas någon utan guild som kan tänka sig att signa? Har tyvärr inga gubbar kvar på Outlands, annars hade jag hjälpt dig.

Hittade 1 snäll själ som signade

Någon som kan tänka sig hoppa in snabbt? ^^

Av Lixonski
Skrivet av INCSlayer:

rätt så standard praxis att betala folk om man bara vill ha deras signs

Verkar tyvärr vara så. Vart är alla hederliga spelare?

Av Lixonski

Skapa guild hjälp!

Tjena wowers

Har precis startat spela lite på Outlands. Tänkte skapa en guild med 2 kompisar och vi ska ha en egen guild. Problemet är dock att man behöver 4st signs!

Tänkte därför höra om någon kunde ställa upp på att signa? Ledsen att behöva skapa en ny tråd för detta. Alla kräver pengar får att man ska signa.... sanslöst vad greedy alla har blivit sen jag spelade sist.

För den som kan tänka sig är det Outlands server och jag heter Schneizz

Mvh Lix, tack på förhand!

Av Lixonski

Dator/Komponenter? Har du något på i bakgrunden?

Vild gissning processor throttel/kapacitet. Själv kör jag dubbla skärmar och brukar ha en twitch.tv stream på den andra skärmen och är det en högkvalitativ stream på Source kan jag märka att man tappar flyt men inte fps.