Inlägg

Inlägg som Maddox har skrivit i forumet
Av Maddox
Skrivet av SanTeoX:

Det betyder dock inte att du kan systemutveckling efter det, det är en låång väg att gå innan man faktiskt blir en ok systemutvecklare.
Det gäller också att man har ett gediget intresse av det, annars blir man inte duktig. Man haltar efter ganska fort då branschen rör sig väldigt fort. Dina kunskaper blir väldigt fort gamla om du inte håller dig uppdaterad.

Skickades från m.sweclockers.com

Är sant för i princip alla jobb som programmerare.

Av Maddox
Skrivet av Birdperson:

Någon som har någorlunda koll på vad en nyexaminerad nätverkstekniker tjänar?

Hade varit kul att veta.

Unionen säger 34-44000 kr för en nätverkstekniker, men de specifierar inte år av erfarenhet för högre lön, men 34000kr är inte omöjligt. Jag vet att en systemutvecklare kan börja med 24-28000kr nyexaminerad och det är en utbildning du kan göra på några månader hos t.ex. Lexicon.

https://www.unionen.se/rad-och-stod/om-lon/marknadsloner/natv...

Av Maddox

Hej allihopa. Sweclockers klanen skickar ut så många inbjudningar de kan men folk är lite dåliga på att kolla om de fått någon och det stoppar Sandström och Svardalmighty från att fortsätta bjuda in folk så vet ni att ni står på väntelistan och inte är med i en klan så kolla om ni fått en inbjudan. Har ni inte fått en inbjudan men vet att ni är med på listan så kan ni också ansöka till Sweclockers eller Spelclockers (leds av grabbengrå) så jämförs erat uplay namn emot väntelistan och ansökan godkänns.

Av Maddox

@Norrbotten: Vill du ha en kod på en gång så är det att köpa en fysisk kopia i en butik, vilket kanske inte ligger så nära om du bor i samma område som du heter. Annars är det som du säjer, köpa en kod från en reputabel sida.

Av Maddox

@Sando: Det blir lite annorlunda i WT4. Då behöver du klara av aktiviteter för att öka nivån på Control points för att få ett crafting recept. Du kan också jaga Hunters om du vill och fokusera mer på projekt.

Av Maddox

Nu har en tredje klan skapats i The Division 2. Den heter Sweclockers och leds av @Sandström96. Han kommer börja bjuda in folk ifrån väntelistan nu. Har ni tidigare kontaktat mig eller skrivit i tråden att ni är intresserade så kan ni också ansöka om att vara med i klanen. Då kommer Sandström96 kolla erat namn emot listan och acceptera ansökan.

Av Maddox
Skrivet av Fulci:

Det finns men kräver en del jobb för att ta fram.

Prova googla på "chatterbox division 2" t.ex.

Du kan bygga Liberty och Chatterbox själv, finns guider på hur du gör. Sedan finns flera andra som du kan få ifrån bossar.
Två stycken var också tillgängliga som pre-orders, Lullaby och Ruthless.

Av Maddox

Både Geeks och Spelclockers är för FZ / Sweclockers medlemmar och andra som visar intresse. Spelclockers startades eftersom Geeks var full innan spelets release och över release helgen hade jag fått så många förfrågningar så vi kunde fylla ut en till klan. Just nu så kollar vi på att starta en tredje klan eftersom vi har så många på väntelistan.

Men alla som är intresserade såklart välkomna till Geeks Discord Server. Vi har text och röstkanaler uppsatta för TD2.

Av Maddox

@LazySoft: Ubisoft.

https://www.youtube.com/watch?v=HyXV2XGaFwQ

Vad man får genom att ha Year 1 Pass är sju dagars förtur till gratis dlc content första året.
Direkt låser upp nya specializations när de kommer istället för genom gameplay.
Du får 8 extra uppdrag.
Flera bounties och project.
Kosmetiska saker

Av Maddox

@Vinvega: Discord är öppen för alla.

Av Maddox

@Vinvega @I_KILL_HORSES: Jag har skrivit upp er båda på väntelistan. Tyvärr är den ganska lång nu både för att gå med i Geeks klanen eller Spelclockers. Håll ögonen öppna på denna tråden för uppdateringar och vänligen kolla i framtiden om ni får en inbjudan.
Är ni med i en annan klan när vi bjuder in er så går vi vidare med nästa person i listan.

Av Maddox

Söker ni någon att spela med? Kanske bara vill snacka med folk som gillar samma spel eller har en fråga? Kom med oss och sitt på Geeks Discord server. Vi har textkanaler och röstkanaler uppsatta för The Division 2 spelare, ni måste inte vara med i någon av Geeks klaner för att använda dem utan endast spela spelet.

Av Maddox

Nu har den andra klanen skapats, den heter SpelClockers och leds av @grabbengrå som också är admin på Geeks Discord Server. Han kommer börja skicka ut inbjudningar idag, men spelet tillåter endast 10 aktiva inbjudningar åt gången så ni kan påskynda det genom att söka efter klanen och ansöka om att vara med. Grabbengrå kommer då jämföra ert namn med den väntelistan jag har gjort och bjuda in er om ni är med.

Är ni med i en annan klan så kommer vi gå vidare med att skicka inbjudan till nästa person. Ni visste att en inbjudan var på väg efter att ha visat intresse att gå med. Är ni fortfarande intresserade skicka en ansökan till SpelClockers i spelet och hoppas på att ni får plats.

I båda klanerna gäller också samma regler som står på Geeks Discord server. https://discord.gg/W6j5Fr

Av Maddox

@raduki: Vi är sammanlagt 112 personer vid tidpunkten.

Av Maddox

@VanRain: Hej på dig. Vi har många som visat intresse i klanen så vi ska faktiskt starta en till klan imorgon. Men jag skriver upp dig på en reservlista som vi har och så får du hålla utkik efter en inbjudan, håll gärna koll också på Geeks Discord där vi har ett antal The Division 2 kanaler.

Av Maddox

Arekkz Gaming gjorde en video om end game content.
https://www.youtube.com/watch?v=SSRTBkhSuW4

Av Maddox

Ni har väl inte missat att jag har startat upp en FZ/Sweclockers klan för The Division 2?

https://www.sweclockers.com/forum/trad/1550085-geeks-egna-the...

Kolla länken vet ja hör av er om ni är intresserade.

Av Maddox

@Mezzlock: Jag har skickat en vänförfrågan till dig på Uplay. Jag kommer bjuda in dig imorgon när jag får tillgång till basutgåvan av spelet och kan skapa en klan.

Av Maddox

En av våra snälla admins på Geeks Discord har nu satt upp textkanaler och röstkanaler åt oss.
Så hoppa in där för att bara vara sociala, fråga om hjälp, hitta folk att spela med eller tävla om vem som har den snyggaste ensemblen som funkar bäst med vapen accessoarer.

https://discord.gg/s5w3fBj
P.S. För er som är nya till Geeks Discord så ta en minut och läs reglerna som finns högst upp i listan över kanaler.

Av Maddox

@SellahiR: Skriv till mig om/när du köper spelet så kan jag lägga till dig på Uplay och bjuda in dig till klanen.