Inlägg

Inlägg som MomoSWE har skrivit i forumet
Av MomoSWE

Kanske bör tilläga att jag fick med ett Tamron 55-200 vid köp men det är så fruktansvärt segt på att fokusera och använder det sällan, skulle vara skönt med ett objektiv som har både "lång utzoomning samt inzoomning" om ni förstår.

Av MomoSWE

Bästa objektivet [EOS 500D]

Hej! Skulle behöva lite tips och hjälp med att hitta det absolut bästa objektivet till min nya systemkamera som ska ersätta kit objektivet 18-55. Det jag använder kameran till främst är natur och landskaps fotografering men även allround. Hade tänkt mig runt 5000:- kan gå upp till 6000:- om det är nödvändigt! Jag vill helst ha ett zoom - vidvinkel obj. Vet dock inte hur stor skillnaden är mellan dem båda men det är just därför jag frågar.

Av MomoSWE

Ofan, aja men då har jag väll missuppfattat, tänkte bara att de kanske va på tiden att uppgradera men eftersom det inte är sån stor prestanda skillnad så e de väll skitsamma ^^

Av MomoSWE

men jag läste någonstans att microsoft uppdaterat grafikortet och processorn i dom nyare versionerna. Kommer dock ej ihåg var jag läste detta men det kunde kanske lika gärna varit fejk? eller..

Av MomoSWE

Angående xbox 360 prestanda gammal/ny

Tja, kom o tänka på en sak, hur stor är skilnnaden mellan den första revisionen / versionen av xbox 360 som såldes när dom precis kommit ut på marknaden gämfört med dom t.ex elite versionerna som släpps idag. Rent prestanda mässigt, skulle jag upptäcka stor skillnad om jag uppgraderade min första xbox från 2006 eller när dom nu kom ut mot en ny 2010 360 elite?

Kommer även änvända mig av HDMI så det blir väll lite bättre där med va? detaljerade svar uppskatas! tack.

Av MomoSWE

Okey, får väll försöka me 2000:- sen i swec annonser eftersom jag funderar på att skaffa mig ett fermi sen när det släpps, tack för era förslag så nu vet jag iallafall vilka summor som är acceptabla när jag ska sälja

Gott nytt år på er!

Av MomoSWE

Säljvärde på ett 4870 X2 ?

Tjena, tänkte sälja mitt XFX 4870 X2 som jag haft i ungefär 6 månader nu men vet verkligen inte vad det är för säljvärde på ett sådant kort. Skulle någon kunna komma med ett vettigt förslag så jag vet ungefär vad kortet är värt så blir jag väldigt glad

Köpte det för 3600:- på Inet.

Av MomoSWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Thiesen
En som inte är en n00b brukar veta var man ska kunna hitta den information man är ute efter utan hjälp...

Och det ska komma från en provmedlem? pffft hahaha

Av MomoSWE
Citat:

Ursprungligen inskrivet av olga32
"inte noob" ...

Nej jag vet?

Av MomoSWE

Hur fan kommer jag åt WLAN? (inte noob)

Hej! har nyss skaffat lägenhet och 100mbit fiber hos brebandsbolaget, jag fick med ett vitt litet trådlöst modem men jag kör med kabel till datorn, när jag vill ansluta min iphone via trådlösa så står det att jag måste skriva in ett lösenord, jag bara fick ett lösenord på papper och det lösenordet fungerar inte till WLAN, Och jag kan inte connecta till modemet genom att skriva in IP adressen i webbläsaren och inte heller via den installations cdn man fick med för den stödjer inte windows 7 tydligen :S så hur ska jag göra för att kunna stänga av WLAN lösenordet så jag bara kan ansluta till modemet direkt via iphone?

Av MomoSWE

Har själv ett xfx 4870 x2 som jag tydligen hade för höga förhoppningar på för jag tycker inte det leverar lika mycket som det borde, det är helt ok värme och ljudmässigt, har ett trångt p182 chassi med endast 1 intake fläkt men kortat lyckas ändånd aldrig bli överhettat eller för varmt, men det verkar inte vilja kantutjämna i vissa spel :/ även fast jag mixtrat med drivrutiner och allt sånt... vet inte riktigt men känns som jag vill byta tillbaks till nvidia igen.

Av MomoSWE

Fick samma problem idag me polarens nya data, ifall du satt in alla ram minnes stickor i dom svarta portarna, ta ut dom och sätt in dom i dom röda ist, då ska det fungera

Av MomoSWE

Speldatorn åt polarn!

Tjena! polarn hade tänkt uppgradera sig lite från sin gammla dell dimension E521 dator och bad mig bygga ihop ett schysst system åt han, Vad tror ni om detta lilla paket?

http://img22.imageshack.us/img22/4219/34441692.jpg

Av MomoSWE

Okej jo det visade sig inte vara så stabilt i 3.7 så jag fick ner den till 3.5, nu hänger sig inte spel eller firefox mer, kanske beror på att mina 800mhz ram minnen inte pallar trycket? jag har även en TRUE kylare med noctua fläkt i ett antec p182, efter lite farcry 2 och arma 2 så låg core 0 på 47 - 48 grader och resten runt 38 - 39 grader, detta är alltså första gången jag ger mig på detta och det verkar gå bra och är även rätt roligt men visst har det en risk..

Ska leka runt lite i bios och se vad som händer och hur långt datorn pallar ^^ hade tänkt köra orthos över natten och se hur den mår på morgenen med.

Av MomoSWE

Är detta en bra första clocking?

Av MomoSWE
Av MomoSWE

Okej har gugglat lite nu och dom enda direkta skillnaderna är:

p2350: 300 nånting i brightness mot p2370 som har 250

p2370 har en extern psu och drar 10% mindre ström än p2350 och är då även tunnare.

annars är det i princip samma skärm bara design mässigt annorlunda.

Av MomoSWE

Ingen aning, dedär ska jag kolla upp bumms! återkommer med fakta

Av MomoSWE

Hur fan kan dom ta 7700 för att fixa en cylinder och allt dedär? låter väldigt skummt i mina öron.. Be dom skriva ner eller beretta exakt vad dom gjort/bytt och hur mycket det kostat sen hur mycket bara arbetet på den kostat och jämför summan du får med 7700, resten kommer du nog på själv.

Av MomoSWE

Dissa vista och ladda ner windows 7! då sparar du 1200 kr och får ett bättre operativsystem på köpet!