Inlägg

Inlägg som Voff89 har skrivit i forumet
Av Voff89

@blade80: Tack för svaret.

Kopplade ihop PS4an med TVn och kopplade ur bort all ström. Efter det så började det fungera. Har haft det problemet en gång förut när chromecasten inte fungerade och då löste detta problemet. Men eftersom Chromecasten fungerade så provade jag inte att koppla bort strömmen från PS4an och TVn samtidigt.

/thread

Av Voff89

@blade80: Ej använt PS4 på denna TVn tidigare (denna TV som används: https://www.dustinhome.se/product/5010628208/ue46es7005?ssel=... ). Har provat byta port. Använder samma kabel när jag testar på min datorskärm, provat att ändra upplösning i safemode via datorskärmen.

Av Voff89

PS4 Svart skärm på TV (funkar på datorskärm)

Tjenare,

Har problem med att mitt PS4 inte genererar någon bild på min TV (Äldre Samsung SmartTV, ES7005), även om jag startar PS4:an i safemode.

Den visar bild om jag kopplar den till min datorskärm. Jag har provat att aktivera/inaktivera HDCP på PS4:an, men problemet kvarstår.

Någon som har något tips på vad jag kan göra? Har provat att återställa TVn också.

Av Voff89
Skrivet av Corsair Johan:

Hej Voff89,

Jag rekommenderar dig att reklamera musen till butiken du köpte den ifrån för att få en ny.

Med vänliga hälsningar,
Corsair Johan

Tjena,

Tror du man får ny på plats eller måste jag skicka in den?

Av Voff89

Corsair Scimitar RGB - Problem med scrollen

Hej,

Har en Corsair Scimitar RGB som scrollen strular på, ibland när jag scrollar ner så börjar den scrolla upp tvärt vilket är irriterande. Vad gör jag?

Av Voff89

Glömde ge en uppdatering men det var hårddisken som var boven. Startar utan problem på ett par sekunder efter jag tog bort den.

Av Voff89

~2 minuters uppstart, tidigare ~15 sekunder, windows 10

Tjenare,

Problem med att min dator blivit betydligt långsammare när jag startar upp/om den. Tidigare tog det kanske 10-20 sekunder och kan det dröja upp till 2-2½ minuter.

Har en gammal HD som jag kanske tror kan vara boven, har ingen erfarenhet av crystaldiskinfo, någon som kan hjälpa mig at tolka resultatet?

http://i.imgur.com/13gjNbk.jpg

Har inga problem med programmen på den hårddisken, har inga problem när jag kommit in i windows. Inga windowsfiler finns på den här hårddisken utan windows är installerat på min SSD. Jag har däremot flyttat mina dokument osv till den här disken.

Vad tror ni? Tack på förhand

Av Voff89
Skrivet av Durkadur:

Arga, kränkta PC-spelare...

Du är ju mest kränkt.. och vit dessutom! Och för att inte tala vad jag blev nu!! Kränkt om nånting!

Av Voff89

Personen du köper av tycker jag ska ta och ringa Inet. De borde inte vara något större problem för dem att fixa fram ett kvitto.

Av Voff89
Skrivet av SimpLar:

Tog precis död på min första Cockatrice. Det var riktigt jäkla nära ögat, hade slut på både Swallow och krubb bara halvvägs in i striden och slutade med att jag stog och svepte bärs istället. Så jag dödade min första Cockatrice kraftigt berusad.

Måste säga att Death March är precis lagom svårt för mig då jag ofta dör när jag klantar mig, men jag kan tänka mig att det är många mer hardcore-spelare som tycker det är för enkelt. Jag menar, om jag kan spela på den svårighetsgraden utan större problem bör det finnas ytterligare en svårighetsgrad...

Tyvärr är det bara "svårt" i början även på death marsh, visst du blir punished även senare i spelet men blir mycket lättare ju längre du kommer.

Finns en hel del mods ute på PC som bland annat ser till att monstrena alltid är din egen level och mods som ska göra combaten svårare och även rewardar att man blandar spells, light och heavy attacks. Har inte provat någon av dessa moddarna själv, men tyckte själv att death marsh var på tok för enkelt. Fortfarande ett helt fantastiskt spel, troligen ett av de bästa spelen jag någonsin kört. Har någon provat någon mod som gör om combaten får ni gärna berätta hur ni upplevde den.

Av Voff89

Sålt och avhämtat, annonsen avslutad.

Av Voff89

i2500k + 8gb ram + MK ASRock P67 Pro3 Socket 1155

1st Intel i2500k (ingen kylare)
1st MK ASRock P67 Pro3 Socket 1155
2x4 gb A-data 1333/1600 mhz

Provat köra prollen i kortare period på 4ghz utan att höja volten, utan problem, använde då en hyper 212 evo.

Funkar bra, ser helst att grejerna hämtas i Umeå. Har inget sätt att skicka prylarna och ids inte hålla på med någon distansförsäljning (överväger om jag inte hittar någon säljare som kan hämta ).

Paketpris 1000-lappen.

Läs hela annonsen här

Av Voff89
Citat:

PS. Jag skippade en SSD eftersom jag tycker syftet med de försvinner om man bara ska ha den till Windows, vilket jag förutsätter när du bara valt 120GB. Bättre ha en större SSD och köra alla program och spel från SSD, eller nöja sig med lite sämre överföring och köra med en billigare HDD.

Inga problem att köra de viktigaste spelen och program på en 120GB, kör själv det. Windows 10 tar ju bara upp ~15 GB.

Av Voff89
Skrivet av Havocboy:

20% Rabatt på Greenmangaming med koden SAVE20-NOVEMB-GAMING
Funkar dock inte för spel som redan har nedsänkt pris, men passa på och köp Fallout 4 + seasonpass om du inte redan gjort!

Köpte också Fallout 4 och ett season pass, vill bara påminna andra om att GMG visar prisar i brittiska pund. Fortfarande billigare alternativ en steam, fick mina nycklar direkt vid checkout.

Av Voff89
Skrivet av Sime81:

... Blir så trött på alla GFX heroes... ett spel handlar mer om grafik. Jag för en är glad att vissa speltillverkare släpper Roliga spel med mycket content ist för att spendera hela sin budget på att göra det banbrytande snyggt..... Kan ärligt säga att jag inte känner till ett enda spel som blivit verkligen stort som har banbrytande eye candy grafik..... önskar fler företag satsa pengarna på QC och längre spelbarhet änn att lägga tid och pengar på att hårstrån ser verkliga ut...

Personligen så stärker en bra grafikstil spelupplevelsen för mig. Jag tycker inte om spel som försöker vara realistiska i grafiken men ändå ser ut som skit, typ dayz. Finns sjukt många fina spela som inte alls har värsting grafik men stilen på grafiken och spelet gör att det ändå ser fantastiskt ut, borderlands serien, trine 2, Overwatch, team fortress 2 och till viss del WoW och Wildstar. Kortfattat kan jag väll säga att "grafik stilen" är det viktigaste för mig, det ska se bra ut, det behöver absolut inte vara realistiskt.

Jag tycker att Bethesda hade kunnat lära sig mycket av både blizzard och gearbox, lite tråkigt att det inte ser riktigt lika "polished" ut som typ Overwatch, men det kommer knappast hindra mig från att spela det.

Av Voff89

Memtesta minnena kanske? Biosuppdatering?

Av Voff89
Av Voff89
Skrivet av bärplockaren:

Hur gammal är disken?
Ta hem crystal disk info kolla om värdena ser bra ut där.

Den är rätt gammal, iaf än 4-5 år.

Så här såg resultatet i crystaldisk info ut:

http://i.imgur.com/6WItNs9.jpg

Vet inte riktigt vad dom berättar för mig, ser det risigt ut?

Av Voff89

HDD:n på väg att ge upp?

Tjenare,

Har en hårddisk som jag tycker blivit seg (packar upp zipfiler i ca 25 MB/s), inbillar mig att den låter mer än vad den brukat göra. Är den på väg att ge upp tro? S.M.A.R.T säger att den är OK men men..

Av Voff89

Låter nästan som en fläkt tycker jag , kanske fläkten på nätaggregatet?