Inlägg

Inlägg som Divion har skrivit i forumet
Av Divion
Skrivet av Merlin404:

Vadå förvänta lol det är ju inte så att de inte har erfarenhet av multiplayer spel. Att Dice inte kan göra ett spel som funkar från "dag ett" eller 20 vad det nu är dagar efter släpp, är oförlåtligt och visar hur lite de bryr sig om sina spelsre (lika lite som ea). De skulle haft en beta till (minst) för att fixa alla buggar och visa att de bryr sig om spelarna men de är mera rädda för att folk ska klaga en att visa spelet.

Vart skrev jag något om förvänta? Jag skrev att det är inte så konstigt att det brukar strula vid release, det är mer regel än undantag.
Men skall det behöva vara så? Absolut inte men så är det tyvärr och därför tycker jag att kräva återbetalning på releasedagen för att servrarna inte pallar trycket var att ta i. Håller absolut med om att dom skulle haft en beta till ang dom spelrelaterade buggarna.

Av Divion

Tråkigt att det inte fungerade för dig. Men samtidigt lite väl att ta i å kräva återbetalning samma dag som merparten utav alla spelare får tillgång till spelet? Jag menar, det är ju kanske inte så konstigt att dom har lite problem med prestandan på servrarna vid release.

Av Divion

@Komplett

Hej Komplett

Varför är ni så anti-konsument under eran black week? Släppa nya deals varje dag är ju bra, för er som företag, men FRUKTANSVÄRT irriterande för oss konsumenter å blaska igenom samma deals dag in å dag ut. Speciellt när man inte kunde hitta en enda ny grej på Söndagen jämfört mot Lördagen. Nu på Måndag ser jag att några nya spel har lagts till.

Varför kan ni inte ta bort dom gamla dealsen och ha en egen "tab" för dom å enbart visa dom nya dealsen på respektive dags "tab"? Eller varför inte bara göra som tex Media Markt, att släppa alla deals på en gång. Det skall vara kul och shoppa, inte känna frustration och irritation!

Sedan en annan sak, varför har ni så otroligt dåliga fraktalternativ? 49kr i frakt för ett spel, kom igen! Finns en uppsjö andra butiker som erbjuder frifrakt på b.l.a. spel.

Årets Black week/Friday har bara varit en frustration och besvikelse på Komplett.se och kommer inte handla ifrån er så som det är nu. Hoppas fler väljer göra samma så ni kanske blir bättre tills nästa år.

Ha de gött!
/Divion

Av Divion
Skrivet av Nima2001:

HÅller med dig faktiskt.. Kunde sovit redan vid 23.15 igår kväll då jag började bli trött men kände att js kunde lika gärna hålla mig vaken en stund till för att se vad som kommer på rean.. Är ute efter så mycket nu för nybygge av Htpc maskin så har inväntat dessa reor i 1.5 månad nu..
Besviket ...

Ja men eller hur! Jag var i exakt samma sits, att hålla sig vaken tills dom nya dealsen kom, som sedan aldrig kom...

Av Divion

Som många redan nämnt så verkar det inte vara en enda produkt som är ny på Kompletts BF-vecka jämfört med igår. Trots att dom annonserat med nya erbjudanden varje dag samt att dom har en "tab" för varje veckodag. Som konsument så blir man bara grinig när företag antingen snackar skit eller inte håller vad dom annonserat.

Av Divion

2 spel man inte behöver bry sig om längre då.

Av Divion

Hade först tänk och väntat till Black Friday å köpt ett men insåg redan i September att dom höll på å försvinna. Så köpte ett av dom sista MSI Gaming X Trio för 8499kr, fortfarande hutlöst mycket pengar men till rådande omständigheter en bra affär.

Av Divion

Som sagts tidigare förstår inte jag heller vad som är så wow med detta. Du köper ett kort hos Webhallen och när problem uppstår så vänder du dig till inet? När inet fårr veta att kortet är köpt hos Webhallen så naturligtvis ber dom dig vända dig till dom, det skulle du gjort från första början.

Men kul att du har ett fungerande kort igen. spela på å ha kul!

Av Divion

Vad som helst men inte detta.... Remaster/remake av 2:an eller en 4:a väntar man på och som sagt så får vi denna skiten.... Man kommer drunkna i mikrotransaktioner som övriga mobil-spel.

Av Divion

Vad säger energialternativ i windows? Energialternativ -> Ändra schemainställningar -> Ändra avancerade inställningar -> energisparfunktioner för processor: där bör "minsta processortillstånd" vara tex 5%.

Av Divion

Vad är det jag missar med "1st Mainstream 8C/16T Processor" egentligen? Det har AMD erbjudit med sin Ryzen 1700X sedan 2017 ju... Fattar inte vad Intel syftar på här ärligt talat.

Av Divion

Skulle aldrig i mitt liv ha den där "lådan" framme. Och kalla det för påkostad är väl ändå att ta i. Genomskinlig plast som i mina ögon iallafall ser horribelt ful ut.

AMD's trälåda är väl kanske inte så praktisk, men den är ju snygg och känns bra mycket mer premium än den här plastleksaken.

Av Divion

@SwedZi: Ja.

Av Divion

Den här grafikkortslanseringen luktar bara mer och mer skit.

Av Divion

ca 7000kr för ett xx70 kort? nej tack, fick mitt 1080Ti igår då jag tröttnat på å vänta på just 2070 å tycker hela 20xx-serien är en besvikelse främst pga priserna. Å sedan så bryr jag mig noll om raytracing i nuläget ändå.

Av Divion
Skrivet av Michael1:

"inget av korten kan påstås vara prisvärda" men samtidigt "utmärkt produkt" och "bra produkt". Känns lite paradoxalt Hjälpte mig inte välja nytt kort till burken precis.

Håller helt med. Just med tanke på priset så tycker jag personligen inte dessa kort är värda någon utmärkelse. Relativt låg prestandaökning till en skyhög prisökning.

Av Divion

Aldrig i helvetet att jag köper en för 1490kr som vi i sverige får betala för.

Av Divion
Skrivet av Cooling23:

Ser fram emot att se hur deras nya iPhones ser ut

Det är dom som bilden visar i nyheten, det har vart läckt ett bra tag.

För min egen del så har jag nog aldrig vart så ointresserad utav ett iphone-släpp som i år. Dels för att min 7+ räcker mer än väl till, men även för att designen på dom nya telefonerna är otroligt fula, med iPhone X inräknat i den skaran.

Av Divion

Folk får göra vad dom vill med sina pengar men tycker det är sorgligt att så många köper och "går med" på Nvidias ockerpriser. Hade förbokningarna vart i botten så hade det skickat en bra signal till Nvidia att sådana här priser går vi konsumenter inte med på.

Av Divion

Jahopp, inväntar med spänning tester i spel men blir nog inget 20xx för mig.

skall nog försöka hitta ett 1080Ti för helst under 8000. Komplett har i skrivande stund ett för 8149kr å
med Nvidias priser så känns inget 20xx direkt värt prestanda per krona utan raytracing. Och i ärlighetens namn så bryr jag mig inte så mycket om raytracing i dagsläget. om 3-5 år så absolut, men idag? Nej.

Sitter på ett 970 så även ett 1080Ti hade vart en fin uppgradering och har nyss bytat från 1080p till 1440p så nu är det snart dags å pensionera trotjänaren 970.