Inlägg

Inlägg som bandit_n1 har skrivit i forumet
Av bandit_n1
Skrivet av Goosen:

Har ni sett om något annat märke kommer med en 34" med 3440x1440? Vet att det var tal om Dell men inget händer där. Har förhoppning mha lite konkurrens ska vi komma ner mot 6-7k.

http://www.techpowerup.com/201606/aoc-to-release-the-u3477pqu...

AOC verkar ha en på gång och kan nog bli ett par tusenlappar billigare än lg skärmen.

Av bandit_n1
Skrivet av nmc:

Hur kan man förlora MMR poäng om ens lagspelare DCar eller är inaktiv? Ingen jävel har koll på kartan heller! Hur tar man sig ur den här jävla dåliga spiralen med dåliga spelare?

Även jag sitter fast i träsket kring 3.5-4k mmr och får dras med idioter många games. Men ska man tro det man har läst så är klimatet inte så mycket bättre i 5k+ nivån. Så man får nog helt enkelt acceptera att det finns idioter och sen försöka leva med det och inte bli allt för förbannad när man träffar på dom.

Av bandit_n1

http://www.sweclockers.com/forum/101-skarmar-och-tv-apparater...

Släpps ju ganska snart och ser ut att kosta runt 6.5k. Så skärmar från andra tillverkare kommer troligen hamna i samma prisklass.

Av bandit_n1
Skrivet av Orisons:

Spelar fan ingen roll denna gång, detta ska jag ha! Även om jag måste köpa en ny dator för 20k för att driva dem. Har drömt om fungerande VR glasögon sen 80-talet ju!!!

Håller helt med. Skulle ett företag visa upp en produkt som kan simulera verkligheten till nästan perfektion och ha monopol på tekniken som gör det skulle jag utan problem kunna betala 50k för en sådan produkt. Så sjukt ha begär har jag för vr så skulle oculus ta säg 5-8k för sina vr glajjor så tycker jag det är ett väldigt bra pris.

Av bandit_n1

Vet att man inte ska säga såhär om teknik men vad gäller just 4k tycker jag det är befogat. Tycker du ska vänta några månader för det kommer nog bli en ganska stor pris sänkning på 4k skärmar. Hur mycket är ju omöjligt att säga men om man kollar på datorskärmar så är ju deras prisfall ganska dramatiskt.

Av bandit_n1
Skrivet av Boss302:

Nej men metall leder värmen lättare från kroppen vilket gör att handen blir kallare.

Samsung ska göra ett riktigt jäkla monster för att det ska vara intressant med deras ovilja att släppa källkod till hårdvaran samt de fördömda knapparna utanför skärmen.

"de fördömda knapparna utanför skärmen" är bland det bästa med samsungs telefoner imo. Tycker det är sjukt irriterande att knapparna ska behöva ta upp värdefull skärmyta.

Av bandit_n1

Fattar inte hur samsungs design team tänker. Dom spenderar säkert åtskilliga miljoner på designen och allt dom får fram är den där jävla s4 klonen med tom större sorgkanter än vad s4 och note3 har. Hoppas på att specsen stämmer annars blir det en pass på s5 och får invänta note4 eller nån annan toppmodell.

Av bandit_n1

Telia nästan 10 år och har varir stabilt som berget 99% av tiden.

Av bandit_n1

Tycker det ser väldigt bra ut i överlag. Det enda jag tänkte på är att OM det blir aktuellt att köra sli i framtiden är 650w i minsta laget.

Av bandit_n1

Köp keso och funlight sen blandar du dom båda. Otroligt gott och väldigt nyttigt.

Av bandit_n1

Om du är beredd att lägga ut en tusing till så finns det en ny s4 med samma cpu som note 3 har alltså snapdragon 800 istället för en Qualcomm Snapdragon 600 som det sitter i den du kollat på. s800 ska vara betydligt rappare och även ha en bättre gpu än s600.

länk till s4 med s800
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2300405

Edit: såg att du redan hade köpt en s4.

Av bandit_n1
Skrivet av Maho:

Äntligen!!
Har väntat på en 21:9 skärm mer lite mer storlek då dom vanliga 27" med 21:9 känns lite för låga.

Inte för att vara petig men är inte alla 21:9 skärmar idag 29"?

Av bandit_n1
Skrivet av Intercept3648:

Varför hittar jag inte MLG på twitch ? Säg fram emot det .. Nåt problem eller ? finns ju med russian commentery men inte med engelska. nån som vet ?

japp mlg kör med en egen stream.

http://www.majorleaguegaming.com/

Av bandit_n1

Har själv en note 2 och om du inte stör dig på att den kan vara lite bökig att hantera ibland så är noten det självklara valet enligt mig.

Av bandit_n1

Personligen stör jag mig nått otroligt på 1080p på en 27" skärm. Så har du kraften i datorn och pengarna så är en 1440p skärm nått jag starkt kan rekommendera. Ordentligt mycket större arbetsyta än en 1080p och tack vare ett högre ppi tal så blir spel mycket snyggare och skarpare.

Av bandit_n1
Skrivet av Lifooz:

*HOST* Koenigsegg Agera R. *HOST* *HOST*

haha det svaret gjorde min kväll (det bästa är att det är så jävla sant också)

Av bandit_n1

Kanske en dum fråga men undrar om allt kyls passivt eller snurrar fläktarna på tex grafikkortet. Om dom gör det så måste det ju gå ganska trögt eller använder man nån sorts tunn olja?
Såklart 5/5 och hatten av för ett mycket snyggt bygge

Av bandit_n1

Nu tror jag inte så är fallet men det vore uppriktigt sagt tragiskt om AlexHjelm verkligen menar och tror på det han skriver.

Av bandit_n1
Skrivet av shogun-r:

Helst hade jag ju gärna sett lite olika 1440p skärmar i verkligheten men antar att butiker inte brukar gödsla med dom ute på golvet

Det skall dock bli grymt att gå från en 1080p 47" TV till en 1440p 27" bildskärm. Synd att jag måste vänta 2 månader till jag flyttar

haha den skillnaden kommer bli skrämmande stor till det bättre kan jag lova!

Av bandit_n1
Skrivet av shogun-r:

Tror det kommer bli en Dell U2713HM för mig. Verkar ha fått ganska bra omdömen i bla Sweclockers och tftcentral.

Dock blir det till att kolla och fundera mera innan köp, men det får nog hamna i en annan tråd

Av vad man har läst om U2713HM och dell skärmar i överlag är att det är rena lotteriet om du får en bra eller dålig skärm. Dom har ju den överlägset bästa servicen men skulle fortfarande inte våga köpa en och bli fast i en eventuell bytes karusell. Är du villig att gå upp lite i pris är
http://www.dustinhome.se/product/5010656958/eizo-flexscan-ev2... en mycket bra skärm av vad man har läst.