Inlägg

Inlägg som µiCro har skrivit i forumet
Av µiCro
Skrivet av anon194:

Så gjorde även jag och nu har jag ett tracking nummer, levererad till terminal 23.57 igår. Håller tummarna.

När la du beställningen och fick du uppdatering av ordern via mail?

Av µiCro

Är det bara jag som milt "stör" mig på att stativet för CX serien är onödigt djup? Det möjliggör samling av kablarna, visst, men det ser man ändå inte om TVn hamnar nära väggen som med ett stativ från B-serien. (Är ute efter en sån, har annons ute )

Av µiCro

@GoldenGoose Uppskattar hjälpen behåller hellre originalet än de stativen, så illa är det som tur var inte

Av µiCro

Köpte denna för 280 kr i mellandagarna, stoppade in den i min gamla urplockade gamingdatorn som jag skänkte som kontorsdator. Det är nog enda scenariot som fick mig att köpa denna, för alla andra builds hade jag valt något vettigare för dubbla priset.

Av µiCro

@oggart Hej, tack för att du länkade! Nu ser jag att B7 är av den äldre typen, fick rätta annonsen igen (typiskt måndagar..)
Det är från B8 och uppåt som är intressant, sorry för missen!

Av µiCro

@anon265474 Det ser ut som det inte är kompatibelt, misstänker det är från B7 och uppåt som passar (förtydligade det i annonsen nu)

Av µiCro

LG OLED originalstativ (smal version)

Jag har nyligen införskaffat mig en LG 55CX och tycker att fotstativet är för djupt, så att TVn kommer för långt bort ifrån väggen. Har inga planer på att göra den vägghängd.

Såg att stativen för B-serien (från B8 och uppåt) och C7-C8 är mindre djupa och ska vara kompatibla med CX-serien och tänkte därför kolla följande:
Har någon ett originalstativ över från sin TV som inte används? Jag köper den isåfall gärna, kom med prisförslag. Frakten står jag självklart för.

Kommentera vilken exakt modell stativet tillhör

PS. Bor du i Blekinge kan även byte vara intressant, om du vill ha ett C-serie stativ till din B-serie TV, 0 kr i mellanskillnad

Läs hela annonsen här

Av µiCro
Skrivet av Lagerlöf:

Chromecast finns i princip inbyggt i tevens OS. Går att casta till den från telefon.

Var hittar man den funktionen? Jag laddade ner en app som hette Video & TV Cast LG Smart TV, kändes väldigt B och fick det inte till att fungera. Har några avsnitt av The Office kvar som jag vill njuta av på min 55CX

Av µiCro

Jag bumpar denna. Är det Chromecast/Apple TV (eller annan extern enhet) som gäller?

Av µiCro

600kr + frakt

Drar tillbaka budet som kommunicerat via PM. Lycka till med försäljningen

Av µiCro
Skrivet av sINsen:

Absolut, har bara installerat den än, ska prova spela lite under kvällen

Grattis! Sitter själv på 16:9 32'', hade varit intressant att höra hur uw 34'' upplevs i jämförelse

Av µiCro
Skrivet av CatchMe:

De showcase:ar alltså ett prestandaövertag på mellan 2 - 8%, vilket med andra ord lär vara det absolut bästa de lyckats benchmarka fram...

Intel börjar bli en dinosaurie.

Var det dessutom inte Intel som ville man skulle flytta bort fokus från benchmarks?

Av µiCro
Av µiCro

Jag kör på mellanmjölk jag, ser fortfarande väldigt bra ut!

Av µiCro

Den ser för seriös ut, jag förväntade mig hinken med röd-vita streck

Av µiCro
Skrivet av krillocop:

Redan begärt tillbaka allt. Känns som en no-brainer att man sitta på denna skuld i ett decennium eller två och sedan betalat tillbaka pengarna.

För mig också en no-brainer, men när jag ansöker om uppskov står det något om "Belopp du ska betala tillbaka", utöver "Belopp som du får tillbaka". Visserligen är beloppet jag ska få tillbaka större än beloppet jag ska betala tillbaka, men undrar om du också fick det? I mitt fall är beloppet jag skulle betala 57% av det jag skulle få tillbaka 🤔

Av µiCro

Jag står fortfarande fast vid mitt första tips om du kan tänka dig lägga över 4k på en skärm, men det är så klart helt upp till dig. Den har högre pixeltäthet än de två första du frågar om nu, och har IPS som är bättre ur bl.a. färgåtergivningssynpunkt jämfört med den tredje.

Av µiCro

Plot twist: gästspelar gör Hardware Unboxed

Av µiCro

Här är ett alternativ till Gigabyte-skärmen, från Asus: https://www.prisjakt.nu/product.php?p=5174152

Alltid bra att jämföra mot något

Av µiCro

Jag ställer mig tveksam till att datorn kommer upplevas mindre slö med en bättre gpu, när processorn just nu enbart har fyra trådar och datorn huserar 8 GB ram. Path of Exile är väl inte särskilt GPU-krävande heller?