Inlägg

Inlägg som anon107085 har skrivit i forumet
Av anon107085

Två olika putty på en dator.

Jag undrar om det är möjligt eller någon har en ide om hur man skulle kunna ha två olika putty på en dator.

Idag om jag lägger in serverA och serverB i putty så hamnar dom i samma lista..

Mitt önskemål är att ha te.x putty1.exe och putty2.exe , när man startar putty1 ska serverA finns i listan och om man startar putty2 så ska serverB finnas i listan, är detta möjligt måntro?

Av anon107085

Tack för tipsen! ska kolla upp det imorgon! hd i datorn är 'bara' 120gb totalt vet inte hur mycket data det verkligen är men räcker inte mitt usbminne så har jag en usbdisk man kan lägga imagen på.. ghost verkar ju rätt smidigt.

Av anon107085

Hur kan jag skapa egen recovery-media?

Jag har en laptop med en hårddisk som har två partitioner, en som det körs win 7 starter på och en som jag gossar är recoverypartition. Datorn har ingen cdrom men den har USB-portar. Nu är det så att jag vill blåsa burken och installera linux på den. Jag fick inte med några recoveryskivor eller liknande men skulle nu vilja skapa någon form av recovery-media, antingen till extern usb-disk? eller i värsta fall usb-minne, har tillgång till ett minne som är 64gb

Så, förslag?

Av anon107085
Skrivet av Leedow:

C:\> net session > minfil.txt

Räcker det?

Menade snarare att alla anslutningar ska loggas, kör man det där efter att nån kopplat ifrån så syns det inte.. bör ligga igång hela tiden..

Av anon107085

Hur göra för att logga kommandot net session?

Finns det något sätt att logga informationen till fil man får när man kör kommandot "net session" ??
Vill se vilka datorer som ansluter mot mina diskar..

Av anon107085
Skrivet av Phalle:

Jag testade att skapa ett konto på ebay och fick aktiveringsmailet inom 10sek till min Binero-mail. Säker på att du stavat rätt? Får du mailen till ett mailprogram eller webmail-sidan?

Nu blev det ju genast mycket mer förvirrande

Jag är helt säker på att jag stavade rätt när jag försökte byta från gmail till binero.

Testa igen att registrera mig med det "testalias" jag satt upp och nu sa den att den mailen redan var registrerad så jag skrev uppenbart rätt.

Spelar ingen roll, dyker varken upp i webmailen eller thunderbird..

Jag har även dragit testmail från gmail till mitt mailalias hos binero för att se att det funkra och dom mailen kommer fram.

Av anon107085

Någon här som använder binero?

Jag har webhotell samt domän hos binero och har väldiga problem med mail från ebay, eller ja snarare dom kommer inte till min låda. Det hela började med att jag skulle styra om min mail från ett gmail konto till den nya mailen hos binero och då skickas ett mail ut från ebay med en verifieringskod men detta mail får jag aldrig. Testade att ändra mailen till en annan adress (ej binero) då kom mailet på några sekunder.

Så nu tog jag och testade att regga ett nytt konto på ebay, inte heller då dyker verifieringsmailet som skickas ut upp i min låda. Har pratat med binero och dom kan inte se något i sina mailfilter (!?) enligt som ska dom heller inte ha hört att det skulle vara några problem med mailen från ebay

Någon här som är kund hos binero och har ebaykonto som det funkar för alt om det är någon som orkar ta sig tid att regga ett konto på ebay till något mailalias på ert konto och testa så man har något att slänga i ansiktet på binero?

Eller har någon annan ide på hur jag ska lösa detta? ebay säger att mailet har gått iväg och att jag förvisso kan ändra mailen genom att skicka in ett mail med mina uppgifter men det känns inte heller hållbart då mailen från dom lär försvinna framöver.. känns som jag sitter mellan två stolar..

Av anon107085

Bygga egen chassifläktstyrning?

Någon som har gjort något liknande?

Jag kan hantera en lödkolv men är inget snille på att räkna ut hur stora potentiometrar jag behöver för att kunna kontrollera mina 4 fläktar i chassit.

Känns onödigt att lägga ut 400-500 på nån glassig fläktkontroller om man kan mecka till en egen för småpengar, då jag inte bryr mig om hur det ser ut egentligen, bara det funkar.

Av anon107085
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fqvarfort
1. Bortkastade pengar
2. Bästa alternativet
3. Bortkastade pengar

Om X25-M SSDn är för dyr finns oxå Kingston SSDNow V 40 GB och X25-V som båda är baserade på samma kontroller som X25-M men med halverat antal kanaler (dvs lägre hastigheter för stora filer men lika bra för små, systemrelaterade, filer) till ett lägre pris (1000~1200:-).

x25m är inte för dyr, får nog bli en sådan
var mest nyfiken om alt 3 hade varit något

alt 3 hade inte blivti så dyrt, adaptec raidkontrollerna kostade bara 600:- och jag har 5-10 147gb ultra 320 diskar liggandes..

Av anon107085

Hjälp med val av systemdisk.

Behöver hjälp med val av lösning för systemdisk till en lite vassare arbetstation..

Alt 1. en velocity raptor 150gb

Alt 2. intel x25m 80gb

alt 3. Adaptec s2120 pci med 147gb ultra 320 diskar i raid 1.
(jag har fritt med ultra 320 diskar)

Ljudnivå är inget problem då datorn står ute i förådet.
Varför bör jag välja vad?

Av anon107085
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Arne Anka
Så det funkar bara man har en licensnyckel ?

Var tvungen att ange nyckel under installationen så det antar jag..

Av anon107085

Drog ner en PRO härifrån http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=428068
och installerade på en sticka, funkade med den licensnyckel jag hade under burken.. så nu ska jag bara installera en knippe sony drivers

Av anon107085

Hade jag vetat vad det skulle vara för skiva så hade jag inte frågat..
win 7 pro, ja. OEM? Retail? Full? Jag vet inte vilken skiva som funkar med den licens jag har då det inte diret framgår av licenslappen, men jag gissar på OEM..

Det finns en restorepartion som jag kan göra en installation ifrån men det blir samma sak som när datorn levererades med en jävla massa skit för installerat. jag vill göra en ren installation och lägga på dom drivers jag behöver inget mer, inget mindre.

Av anon107085

Sony vaio och windows skiva?

Jag har köpt en sony vaio som det var windows 7 pro förinstallerat på, inkl massa skitprogram jag inte vill ha och restorepartitioner m.m

Är det någon som vet om jag kan få tag i en skiva från Sony (har mailat supporten men dom verkar inte vara helt snabba)

Eller kan jag använda en annan windows 7 pro skiva och köra med min licens ?
Vilken version ska det vara på skivan isf?

Av anon107085
Citat:

Ursprungligen inskrivet av w1per
Då ska du kolla här http://www.sdlsystem.se

Fanns en del bra, har tyvärr fått reda på lite fler krav på skärmen.. ska vara 16:9 och dom hade ingen som var 11,1" vilket är önskvärt, för leta vidare, har hittat en skärm som är 16:9 wide 11,1" tyvärr inte pekskärm..

Av anon107085

Navi / mediaspelare i bil.. själva displayen kommer att monteras ur orginal'chassit' och monteras i konsol jag tillverkat efter storlek på den..

bör väl inte kosta mer än 5-10k

Av anon107085

vet inte riktigt vad det är jag behöver vara mer specifik runt.. den ska vara helst 11,1" uppåt 11,6 funkar men inte större än det och helst inte mindre än 10,6..

helst pek skärm, men går det inte att få tag i så får det bli en utan..

Av anon107085

Var hitta 11" pekskärmar?

Jag är ute efter en pekskärm som helst ska vara 11,1" men hittar ingen, har ni några tips på tillverkare? I värsta fall kan det fungera med något mindre eller lite större..

Av anon107085

Var hittar man mått på skärmar?

Kanske en konstig fråga, men jag skulle vilja ha tips på var man hittar mått på skärmar dvs bredd och höjd på själva displayen på mindre skärmar 8-10"

Av anon107085
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ton
Jag vet inte om det bara gäller retailversioner men då kan man i alla fall beställa hem skivor från Microsoft. Testa och se om det går.

MS hänvisade till fujitsu simens..