Inlägg

Inlägg som Cuteshark har skrivit i forumet
Av Cuteshark

Var väl inte det billigaste alternativet men trots det är jag nöjd med köpet. Har en x-tra skärm i sovrummet och burken i vardagsrummet. Funkar kanon att ligga på sängen och kolla en film eller slösurfa lite. Batterierna räcker förvånansvärt bra men skaffade en sån här för att ladda dom http://www.clasohlson.se/Archive/images/products/S/Hi/362475_...

Av Cuteshark

Har en MX1000. Visst rör sig muspekaren lite skumt och precisionen är inte så perfekt ... när jag har handduken som underlag.

Av Cuteshark
Av Cuteshark

oavsett om det skickas som gåva eller bara skriva ner värdet är väl bra så länge det inte händer något på vägen.
Replacement part kan fungera. Fördelen är att man slipper skriva ner värdet på produkten. Det jobbiga kan bli om det händer något och dom kräver handlingar från det ursprungliga köpet.
Demoprodukt brukar funka klart bäst.

Av Cuteshark
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ElWeed
Gahhhh! Nu är jag också sugen på en 22" WS. Jag som hade tänkt att spara till resa. Jag känner mig själv och kommer inte att släppa det här förrän det står en 22" på skrivbordet. Fan också!

Resa hade ju vart skoj. Men en briljant ide fick mig att köpa en Samsung 226BW vilket gjorde mig löjligt lycklig. Nu har jag dessutom fått för mig att peta in lite nyare saker i min senilburk för att det ska bli ännu bättre. Ny GPU och troligtvis en ny PSU åxå. Fast egentligen borde jag skaffa en helt ny dator ...

Livet leker

Av Cuteshark

Jag har precis skaffat en Samsung 226BW och hade turen med att få en med S-panel. Trots att jag har en senil låda så känner jag att den är riktigt bra och prisvärd.
Tveksamt om man verkligen ser ksillnad på 5 och 2 ms. Men 8 och 2ms gör en klar skillnad.
Att stirra sig blind på Mhz går ju det med. Samsung rekomenderar 1680X1050@60 Mhz. Visst är det andra siffror än med CRT. Men dom fungerar ju klart olika.

Hade jag inte fått tag i S-panelen så hade jag troligen valt LG skärmen. Med HP som sista alternativ.