Inlägg

Inlägg som Cheers har skrivit i forumet
Av Cheers

Xi 1554 eller Znote 3415W?

Tjena, här kommer ytterligere en jobbig tråd från en snubbe som inte kan bestämma sig för vilken dator han vill ha...

Hur som hällst så kan jag inte bestämma mig om jag vill sattsa på en zepto eller en amilo, båda modellerna verkar ha en del för och nackdelar som jag förstått det.

De största nackdelarna som jag ser det med zepton är att det kanske inte är ett så etablerat märke här i sverige vilket ger en del osäkerhet från min sida och att det verkar som om folk har haft en del problem vad det gäller uppdateringar av BIOS eller vad det nu va jag läste. Annars verkar den vara både snygg och smidig samt bra prestanda/ pris mässigt.

Vad det gäller Fujitsun så är det väll inte några direkta nackdelar som jag kan komma att tänka på mer än att den verkar vara ganska stor och kanske inte riktigt lika vass vad det gäller grafik som zepton, eller?

Det jag hade tänkt ha dator till är spel och arbete men för mig är grafik den viktigaste delen, dock får det ju inte kosta för mycket... Sedan vad det gäller storlek så har det ingen större betydelse efter som den i huvudsak kommer tjänstgöra som en flyttbar skrivbordsdator.

Dessa två datorerna är de jag hittat som verkar bäst vad det gäller spelprestanda samtidigt som de inte kostar allt för mycket men om ni har något annat förslag på datorer i samma grafik- och pris-klass så kan ni väll säga till.

Nu till den verkliga frågan, vilken hade ni tagit och varför?

(Är ledsen för ev. skrivfel, är ganska trött nu )

Cheers over and out

Av Cheers

hmm...
Att jag varvat Farcry fast än att jag håller på att dö av hjärtattack varje gång en muterad apa hoppar fram ^^ och sen att jag fixade två glock-headshot på en bra server i cs det första man gjorde. (Låter övernördigt men är faktiskt riktigt stolt med tanke på hur dålig jag är på FPSer)

Av Cheers

Tjenare, kollade lite på Dustin Home och dom verkade ha XI 1554 modellen:

http://www.dustinhome.se/Dacsaportal/?ProdID=5010111336&csref...

Är själv sugen på en sådan och tycker inte inte att knappt 14000kr är så dyrt med tanke på att man får 3års virusskydd och väska, eller vad säger ni?