Inlägg

Inlägg som Benny_k har skrivit i forumet
Av Benny_k
Skrivet av 2000+:

Räkna inte med det. Dual-sim är inte efterfrågat i Sverige. De skulle kanske sälja 100st...

Finns det någon bra sida utomlands där man kab beställa mobiler till Sverige?

Av Benny_k

Sony Xperia +Z3 dual sim

När släpps denna i Sverige? Eller gör den ens det? Hittar nada på nätet.

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-z3...

Av Benny_k
Skrivet av Thomas:

http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2015/01/IMG_071...
Från vänster: USB Type-C, Apple Lightning och USB micro-B.

Kanon. Tack

Av Benny_k
Skrivet av Ignostic:

Den är i princip lika stor som micro usb. Halva poängen är typ att den är mindre så att den får plats på ultrabooks, telefoner mm till skillnad från usb 2, 3

Skickades från m.sweclockers.com

Ok. Tack.

Av Benny_k

Men är inte denna kontakten mycket större än dagens micro-USB? Hur ska det fungera på mobiler? Eller har jag missuppfattat detta?

Av Benny_k

Men varför ska de ha en Type-A, en Type-B (micro) och en Type-C? Räcker dt inte med A och C? Behöver vi verkligen en micro in i detta gränsnittet också? Precis som med mini USB och micro USB idag så ser jag inte riktigt meningen med det? Någon som kan upplysa en noob om det finns någon anledning till detta?

http://cdn.unwire.hk/wp-content/uploads/2014/12/usb-type-c-fi...

Av Benny_k
Skrivet av Massy:

Du menar precis som vetenskapliga rapporter, dagstidningar, kvällstidningar, onlinetidningar, bloggar, radio, forum och face-to-face? Ledsen att säga det men allt är mer eller mindre vinklat och det sker i alla de medier jag precis nämnde. Känns som man måste läsa samma sak på åtta ställen innan man kan bilda en egen uppfattning numera.

Håller helt med dig. Ingen diskussion där.

Av Benny_k
Skrivet av Alakai:

saxat från wikipedia
Soros is a well-known supporter of progressive-liberal political causes.[12] Between 1979 and 2011, Soros gave away over $8 billion to human rights, public health, and education causes.[13] He played a significant role in the peaceful transition from communism to capitalism in Eastern Europe (1984–89)[9] and provided one of Europe's largest higher education endowments to Central European University in Budapest.[14] Soros is also the chairman of the Open Society Foundations.

Verkar vara en förjävlig människa, som bl.a. ensam orsakade finanskrisen i Sverige '92.

Wow, du kanske borde läsa på lite om herr Soros och inte lita blint på Wikipedia? Ska vi slå vad om att det är någon med anknytning till herr Soros som skrivit den "objektiva" texten? Det vore ju inte precis första gången som Wikipedia används till att bilda falska uppfattningar.
Wikipedia är ett utmärkt redskap för att sprida vinklad information och samtidigt uppfattas som trovärdig. Tro inte på allt som står där när det kommer till intressekonfliker och politik.

Av Benny_k
Skrivet av Bunz:

Kanske dags för staten att beslagta lite andra domännamn när de ändå är i farten då. Avpixlat etc...

EDIT: Tankevurpa... Men det vore kul om svenska staten kunde beslagta utländska domäner

Ursäkta, men hur menar du nu? Är Avpixlat en sida/varumärke/organisation som är dömd på något sätt (nej jag tar inte sida emot TPB, men de finns en dom emot dem och det är ju det som utgås ifrån i just denna debatt)? Eller är du en sådan som inbillar dig att censur och åsiktsförtryck är rätt så länge den stämmer in på just dina värderingar?

Eller är det så att vi har lika åsikter här och att du var ironisk? Inte alltid svårt att utläsa detta i text..

Lägg märke till att jag inte tar ställning för eller emot Avpixlat, utan tar ställning emot censur och åsiktförtryck, oavsett vilken sida man står på!

Av Benny_k

Och vart är alla de där fantastiska nyheterna som skulle göra Hardline till ett nytt spel? För de sköt ju upp releasen för att det inte var så mycket nytt emot BF4.
Jag lär hoppa över denna DLC till BF4 iallfall.

Av Benny_k
Skrivet av JonatanR:

helt och hållet off topic. Men bör inte din e-penis sluta med ett "D" på slutet?

vet tyvärr inga portabla batterier så kan inte rekommendera :/

Den penisen är tyvärr allt jag har att erbjuda..

Av Benny_k

Minsta portabla batteri

Någon som har ett tips på en riktigt liten portabelt batteri för att ladda mobilen med? Jag har en av okänt märke men skulle vilja ha en så liten som möjligt så man alltid kan ha en med sig. Kapacitet är inte viktgt i detta scenario för den ska endast vara för nödfall, inte för att ladda mobile fullt ut.

Av Benny_k
Skrivet av Sushifrukt:

Sen finns det ju de som har oturen att få lakrits smak. Så inte inet för min del i år! Alina har jag varit grymt nöjd med!

Vi kan byta. Lakrits slår jordgubb alla dagar i veckan. Men inte får jag några lakrits för det

Av Benny_k
Skrivet av Trebsor:

Reor har nästan helt tappat innebörden i Sverige, framförallt på internetbaserade elektronikbutiker. Blir tokig när Elgiganten och Komplett numera annonserar någon "SUPER-REA" på facebook som man laddar upp för så är det exakt samma skit som alltid. Skulle föredra om de körde 2 gånger om året och faktiskt hade superpriser som man inte kan säga nej till. Som när Komplett för ett par år sedan sålde mig min G700 för 299:-

Var samma grej förra året vid Black Friday, bara en vanlig prissänkning på ett par procent på några prylar varav de flesta är helt oönskvärda för majoriteten av befolkningen. I USA betyder Black Friday något, här i mellanmjölkssverige så är det som vanligt ett tafatt försök att hänga efter de "coola killarna".

Ha inte för mycket hopp bara för ni lär bli besvikna, jag hoppas givetvis att jag har fel

Word!

Av Benny_k

Kan ju lika gärna skaffa en telefonfunktion på TVn så slipper vi både mobiler och plattor. 55" i fickan är ju lika förträffligt som en Phablet.

Av Benny_k
Skrivet av Lexius:

Har du svårt att läsa? Dom har samlat in 62k men kostnaden är 99 dollar motsvarande 730kr .

Har du svårt att läsa själv kanske? Kanske inte ska vara så spydig för det faller snabbt tillbaka på dig själv.

Av Benny_k

Verkar intressant, men kom igen nu. 48 timmar är inte bra nog batteritid för att göra mig nöjd. Jag vill inte ladda skiten var och varannan natt för då tappar man ju hela vitsen med att den ska kunna mäta sömnen och väcka en. Mer batteri åt folket!

Av Benny_k

Någon som vet om man kan köpa 850 Evo utan risk för dessa problem?

Av Benny_k
Skrivet av Rajat:

Vad har en lukt av att någon lagar mat med reklam att göra? Det har inget samband alls.

Som jag skrev tidigare, hjulet snurrar men hamstern är död.
Jag ger mig nu för du kommer aldrig att förstå vad resten av folket i denna trådan pratar om. Du har bestämt dig att du absolut inte påverkas av någon reklam vilket är både naivt och befängt.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Av Benny_k
Skrivet av Rajat:

Läs den mening jag skrev en gång till och gör det lugnt denna gång så ser du att det inte var så jag skrev.

1. Hur tror du själv? Det var inte via reklam
3. Självklart gjorde jag det, men det var inte vad jag svarade på heller.
4. Ibland gör man upptäckter när man kikar runt i sina saker, huvudsaklig anledning till varför jag köpte det var ju inte addblock och varför jag köpte det var för att jag FICK det första gången och har sedan bara fortsatt förnya licensen sedan 10 år tillbaka.

Ni är bara för dryga nu, om ni anser vara påverkade av reklam så fine, men anta inte att alla tar åt sig av den. Jag har aldrig i hela mitt liv köpt en sak som jag inte har saknat, att man vet att vissa saker finns är inte det samma som att bli påverkad av reklam, att INTE veta att det finns får mig däremot att fundera på ifall människor någonsin varit utanför sin dörr och satt sin fot på en affär eller haft sociala konversationer med riktiga människor i det riktiga livet någonsin.

1. Så du gick ut och gjorde en egen studie om miljön? Du läste inte om det någonstans kanske? Politiker och organisationer gör även de reklam för sina intressen, bla naturen.
4. Så när du får ett program på köpet så inser du tydligen inte att det är en form av reklam det med? Du har ju uppenbart fortsatt köpa det i 10 år så den reklamen var vällyckad. Sluta nu, för detta är ju bara för dumt.

Ta ett steg tilbaka och fundera på vad det är du skriver och vad det faktiskt innebär.