Lenovo M75q-1 Ryzen 3400GE Pro

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Stationära datorer Publicerad 2023-07-11

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av koSmiQ
Annonsör
koSmiQ (dolt)
Medlem sedan
Apr 2004
Foruminlägg
482
Annonser
20
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Slutpris: 1 500 kr
Antal bud: 5 st
OBS! Bud är inte bindande
9
Skåne, Kristianstad
Skickas & Avhämtas

Som rubriken antyder så har jag en Lenovo M75q-1 som inte längre kommer till nytta. Grundspecifikationen kan man se här: https://www.dustinhome.se/product/5011188572/thinkcentre-m75q....

I den jag vill bli av med är det 32Gb RAM istället av märket HyperX i 2666Mhz.

Lagringen är 256Gb NVME (SK Hynix PC611 Opal) samt en 500gb snurrdisk på 5400rpm som funkar, men som jag inte på något sätt garanterar livslängd på. Den följer med för att jag inte orkar plocka ur och slänga den själv. Tror den kommer från en gammal Mac Mini.

Wi-Fi-kortet är utbytt till ett Intel AX200 istället för Realtek som satt i från början. Men lägg märke till att jag förstörde skruven när jag skulle byta Wi-Fi-kortet, så huvudet är avborrat och kortet sitter istället med eltejp och lite Karlssons klister. Fungerar dock ypperligt och har så gjort i 2 år. Se bilderna så framgår det hela.

Datorn fungerar fint, drar ungefär 20w när den mest står. Har använts som hemmaserver utan problem. Klarar utan problem att hålla igång ett par virtuella maskiner i Hyper-V.

Något ettrig fläkt när den drar igång, annars ganska trevlig maskin.

Grafikprestanda är knappt spelbar. Vill man så går det spela Roblox med lägre inställningar. Half-Life 2 motorn rullar helt ok.

Ny fräsch installation av Windows 11 (aktiverat med riktig licens) där jag blåst disken, sett att det går igång och sen nollställt installationen genom Windows inbyggda verktyg.

För den intresserade kan jag skärmdumpa CrystalDiskMark. Nvme-disken har använts mindre än 50 timmar (jag har kört med en annan disk som flyttat till en annan dator).

Strömadapter ingår självfallet och är original för modellen.

Kan skickas mot att köparen betalar frakt. Säljer till vem jag vill, när jag vill, om jag vill och så vidare. Budgivning pågår till jag känner mig nöjd eller inte orkar vänta längre.