7700K (delid), SF600 Plat, defekt Z170 ITX, 2x8GB DDR4, Chassi

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Garderobsrensning Publicerad 2021-10-10

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av trattgunnar
Annonsör
trattgunnar (dolt)
Medlem sedan
Nov 2017
Foruminlägg
752
Annonser
24
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 kr
14
Gävleborg, Gävle
Skickas & Avhämtas

Lägger spelandet på hyllan på obestämd tid, så det är dags att få väck dessa komponenter!

Det gäller alltså:
Intel i7 7700K (deliddad med LM), andra ägaren.
Asus Maximus VIII Impact (bästa ITX moderkortet med Z170 chipset, nu uppdaterad för stöd med 7700K) DEFEKT! Mer om det längre ner.
SF600 Platinum, inköpt på webhalllen dec 2019, kvitto finns någonstans om det önskas. Originalkartong med alla tillbehör finns.
Crucial Ballistix Sport DDR4 2x8GB 2666Mhz RAM-minne, andra ägaren.
Lian Li TU150 (glassida), inköpt dec 2019 (fick den som gåva). Originalkartong med alla tillbehör finns (kanske nån enstaka skruv saknas). Finns lite skav på strömknappen. Fläktarna monterad på bilden ingår inte
Noctua NH-U12A, inköpt hösten 2019, originalkartong saknas. Kartongen med tillbehör finns och skickas med (kylpastan är slut tyvärr).

Priser:
7700K - 1500kr
RAM - 300kr
Moderkort - bud (ingår om du köper processorn)
PSU - 1000kr
Chassi - 700kr
Kylare - 700kr (motiverat då dom två fläktar som följer med kostar 299kr/st nya).

Till elefanten i rummet: moderkortet!
Satt och spelade en dag när datorn helt plötsligt stängde av sig, jag startade den och får då felmeddelandet "USB Over Current Status Detected, Shutdown in 15 seconds !!" varpå datorn stänger av sig. Går inte att gå in i BIOS.
Sedan dess har jag provat att montera datorn helt utanför chassit med minimum som krävs för boot, resetat BIOS, inspekterat alla usb kontakter, inspekterat hela moderkortet i sig för att se om någon ballat ur. Har inte kunnat testa med en annan CPU. Provat med tangentbordet i alla olika portar.

Eftersom CPU är deliddad och jag inte har någon hållare för den så föredrar jag att skicka CPU monterad i moderkortet. RAM kan skickas på detta sätt med om köpare vill ha rubbet. Ännu bättre är det om man köper rubbet, då skickar jag allt monterat inuti chassit (minus PSU som får gå som eget paket och kylaren får också gå som eget paket).

Allt förutom moderkort säljes som fullt fungerande och kan returneras endast om köpare kan bevisa att produkten såldes som defekt. Jag säljer till vem jag vill, när jag vill. Jag tar inget ansvar för fraktföretagens slarv.

Upphämtning/möte i närheten av Gävle föredras men jag kan ordna med frakt för samtliga produkter.