Palit RTX 2080 ti Pro Gaming OC + EK vattenblock

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Grafikkort Publicerad 2021-07-12

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Deriveh
Annonsör
Deriveh (dolt)
Medlem sedan
Aug 2014
Foruminlägg
1496
Annonser
74
Marknadsbetyg
4,00 / 5
Pris:  1 kr
21
Norrbotten, Ängelholm
Skickas & Avhämtas

Tjena!

Dags att göra sig av med mitt 2080ti då jag äntligen har alla grafikkort jag behöver nu.

Kortet är ett Palit RTX 2080ti Pro Gaming OC. Det har rullat på huvudsakligen på vatten med låga temps lätt undervoltat. Mining har absolut testats med kortet men det har långt ifrån rullat 24/7, bara lite smått då och då.

Kortet går finfint att överklocka men jag har valt att köra med en lätt undervoltning. Just nu har jag inte siffrorna på det men om någon är intresserad så har jag säkert någon benchmark sparade någonstans. Det är ett riktigt trevligt kort.

Kvitto finns.

Original luftkylaren till blocket finns så klart kvar men jag skickar även med 2 andra block. (Eller inte om ni inte vill)

Blocken är:

EK Quantum Vector 2080 ti FE D-RGB Nickel-Plexi - Helt fint och fräscht

EK Quantum Vector 2080 ti FE Copper-Plexi (Ingen RGB) - Har en liiiten spricka nere i ett hörn som inte är i närheten av att påverka prestanda eller riskera något läckage. Bara ett skönhetsfel efter att blocket fick sig en törn vid montering. Har rullat på i ~12 månader utan problem.

Pris: Bud som gäller, blir jag inte nöjd så får jag väl stoppa kortet i något av barnens burkar eller göra en liten mini-mining rigg med det istället.

Kortet kan så klart skickas även om jag föredrar hämtning så att funktionskontroll kan göras fysiskt. Jag har gott om rekommendationer här på Swec efter mycket köpande och säljande.