Fairphone 3 Oanvänd

Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2020-06-16

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Shiprat
Annonsör
Shiprat (dolt)
Medlem sedan
Jun 2017
Foruminlägg
1492
Annonser
14
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  4 300 kr
7
Stockholm, Täby
Avhämtas

Jag har en Fairphone 3 beställd från tele2 då min gamla telefon slutade ladda. Typiskt nog började usb fungera igen, efter flera dagar av försök, precis innan jag skulle packa ner den för att skicka för garantibyte och då jag redan fått min fairphone och satt upp den med simkort osv.

Således säljers jag denna Fairphone 3 Black, använt i max ca 10h för att genomgå första installation och fixa appar osv. Den är beställd från tele2 2020-03-16, nypris då som nu är 5290kr.

Jag har testat att dra in gcam, alltså googles kamera-apk då denna telefon har samma kameramodul som Pixel 3a, och det funkar utmärkt, ger googles nightphoto och andra funktioner.

Inga repor eller skador och allt som följer med original kommer med; alltså infoblad, en skruvmejsel, ingen usb-kabel.

Säljer den för 4300kr mot upphämtning i täby, om ni har andra tankar får ni komma med förslag, jag är inte sugen på att skicka den någonvart, kan mötas i omnejd då jag har bil. Om det mot förmodan skulle förekomma en budgivning på denna lite udda telefon så väntar jag väl tills imorgon midnatt tills jag avslutar, men gissar att intresset är betydligt mindre för en sådan här