Thrustmaster T300 RS GT Edition + Wheel stand pro

Säljes Datortillbehör Publicerad 2020-05-01

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Shiftypants
Annonsör
Shiftypants (dolt)
Medlem sedan
Jan 2011
Foruminlägg
862
Annonser
16
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  3 000 kr
0
Västra Götaland, Göteborg
Avhämtas

Hallå,
Då jag känner att ratten inte kommer till användning så tänkte jag slänga ut den här och kolla om det finns intresse av någon annan att köpa den. Jag köpte ratten i januari 2019 på MaxGaming och tycker den är betydligt skönare än G29 som jag hade innan. Ratten passar till PS3/PS4/PC och pedalerna i GT Edition är de bättre som även har en tredje pedal för kopplingen. Det finns loadcell moddar att köpa till dessa pedaler om man skulle vilja men jag har inte pysslat med något sådant själv.

Länk till ratten på prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4071338

Rattstativet: Jag köpte ett Wheel Stand Pro rätt kort inpå att jag införskaffat ratten då jag ville kunna flytta på den lätt. Det går att fälla ihop vilket gör att man kan lägga undan/ställa undan ratten när man är färdig om man vill. Det sitter snabbfästen på stativet som gör att man kan höja och sänka rattens höjd samt vinkla den som man vill. Ratten är fastskruvad i stativet med medföljande skruvar men vid ett köp så skickar jag med originalfästet också.

Länk till stativets hemsida: https://www.wheelstandpro.com/products/wheel-stand-pro/for-th... (det har sålts tidigare på Teknikmagasinet för 1500 kr men då det inte finns kvar den för just Thrustmaster så tänker jag att tillverkarens hemsida får duga).

Pga storleken så skickas den inte utan det är upphämtning i Göteborg som gäller.