Inlägg

Inlägg som Shiftypants har skrivit i forumet
Av Shiftypants

Stol är en viktig grej vid längre användning. Jag har prioriterat stol > mikrofon > hörlurar.

Av Shiftypants
Skrivet av Derpsson:

Säger sig inte ha en favorit, för att i nästa mening säga att han har en favorit. Försöker sedan rättfärdiga misstaget i ett nytt inlägg. *brain fart times two*

Du får gärna peka ut var jag skrivit att jag inte skulle ha en favorit. Jag sa att jag inte bryr mig hur konsolracet går. Det är två tankar som går att ha i huvudet samtidigt.

Av Shiftypants
Skrivet av Derpsson:

No fun allowed.

Säger sig inte ha en favorit, för att i nästa mening säga att han har en favorit. *brain fart*

Det jag syftade på var att jag inte äger en konsol. Så hur Xbox och Playstation sköter sina konsoler påverkar inte mig. Var ju rätt givet att jag föredrar Playstation som konsol med bakgrund av mitt inlägg och Xbox för kontroller i och med min PC-bias.

Av Shiftypants

Jag har ingen häst i konsolracet men Xbox är nog den tråkigaste spelkonsolen som går att köpa. När det bästa med Xbox är att jag kan köpa en spelkontroll som har bra kompatibilitet med min dator så är det något som är fel. Hade 100 % köpt en Playstation om jag skulle införskaffa en konsol.

Av Shiftypants

Sunk cost fallacy är verklighet för mig med facebook. Jag använder inte skiten aktivt men eftersom det verkar vara standardplats för evenemang och hålla kontakt med vänner så känner jag att det är nödvändigt att använda mig av det. Så när jag fick frågan om att betala eller godkänna användandet så var det inte direkt så att jag tänkte "wow vad kul att dela massa info med facebook" utan snarare känslan av att vara under utpressning.

Jag har även testat begära ut min data från facebook och det är sinnessjukt vad mycket de sitter på.

Av Shiftypants

Jag har båda delarna.
Har ett par Sony WH-1000XM4 som jag använder när jag rör mig mycket hemma och vill ha musik från datorn oavsett rum (bor litet).
Sen har jag ett par Sony MDR-7506 kopplade till ett en Steinberg UR22C (mid-tier interface jag vet men det fungerar för mina ändamål).

Så hade frågan varit "använder du trådlösa eller trådade hörlurar?" så hade jag svarat ja.

Av Shiftypants

Har man inte tid att spela ett spel så kanske man ska skippa det? Känns ju konstigt om jag skulle ha åsikter om längden på spel bara för att jag eventuellt inte hinner spela. Jag slutade med MMO-spel för att jag inte har tid och energi för det. Betyder ju inte att jag blir upprörd över att det släpps eller spelas MMO-spel bara för att jag inte har tid och energi till det.

Precis som att jag inte vill att alla ska lyssna på samma musik som mig så vill jag ju inte heller att alla ska spela samma spel som mig. Då blir det en oerhört trist värld.

Av Shiftypants

Tycker det är tråkigt att Hövding hamnade här för tycker det är ett intressant koncept och hade velat se det tekniska stanna i Sverige. Samtidigt så tycker jag de skött det skitdåligt sen det uppdagades vilka problem deras produkter har.

Av Shiftypants

"Vi köper alla dyra rättigheter så kommer kunderna stå för notan i slutändan" och sen var det inte i närheten av tillräckligt många som var med på det tåget. Jag tyckte jag såg någon artikel om att rättigheterna här uppe i norden är betydligt dyrare också än i övriga Europa.

Av Shiftypants

2023: Lite mindre ryskt än förra året.

Bifogar även 2022 för jämförelse.

Dold text
Av Shiftypants

Användare: @lind
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: PM, Swish och frakt
Produkt: Macbook Air M1 2020

Positivt:

  • Smidig kommunikation.

  • Snabb betalning.

Negativt:

  • N/A

Slutbetyg: 5/5.

Av Shiftypants

Annonsen är avslutad

Av Shiftypants
Skrivet av lind:

7 000 kr När är den inköpt?

Noterat. Jag beställde den 12 januari 2022.

Av Shiftypants
Skrivet av sturmovik:

6 700 kr

Noterat.

Av Shiftypants
Skrivet av FreshPie:

6 000 kr Hämtar

Noterat

Av Shiftypants

MacBook Air M1 - 16 GB / 256 GB

Hej,
Tänkte sälja min studiedator då jag inte har användning för den längre.

  • 13 tum

  • Rymdgrå

  • 8 core cpu

  • 7 core gpu

  • 16 GB RAM

  • 256 GB lagring

  • 23 battericykler

Hämtas antingen i Hisings Backa eller skickas. Men då står köparen för risken även om jag emballerar så gott jag kan. Originalkartongen finns. Datorn kopplas bort från AppleID och fabriksåterställs vid mottagen betalning om skickas och annars innan möte för avhämtning. Förbehåller mig rätten att behålla den om jag inte är nöjd med bud. Kvitto finns digitalt och kan skickas i samband med affär.

Kommer ej skickas och betalning sker på plats med Swish.

Läs hela annonsen här

Av Shiftypants

Är intresserad av AMD:s X3D processorer men även om det lockar så måste jag säga att jag troligtvis väntar till en 8800X3D eller 9800X3D innan jag slår till. Min 5950x klarar sig bra just nu för lite varierad belastning av spel och videorendering. Förhoppningsvis har någon av de framtida processorerna likvärdig flertrådad prestanda som min 5950x har så att det blir en boost i spel men fortfarande går att använda till annat.

Av Shiftypants

Får ju inte direkt känslan av att programvaran testas innan den lanseras när något sånt här kan hända.

Av Shiftypants
Skrivet av Goffy:

Hej!

Ja den rubriken kanske inte är den bästa vald, men det är det jag söker efter.

Jag vill kunna leta upp avvikande ljudkurvor lätt i filmen jag spelat in och därmed spara in tid.

Har testat shortcut i listan med gratis tips program men den hade inte den funktionen var jag kunde se.

Är detta vanligt o möjligt i ett program ämnat för videoredigering?

Kanske får vända mig till mer avancerade o därmed program licenser isåfall?

Nån som kan vända mig i rätt riktning?

Tack!

Vet inte om du menade "Shotcut", redigeringsprogrammet. Men där kan du dra ner en videofil till tidslinjen, klicka på klippet och välja koppla från ljud för att få ljudet på ett separat spår. Vet inte om det var detta du tänkte på?

Av Shiftypants

När resultatet speglar intresset.