Elscooter bytes mot dator

Bytes Övrigt Publicerad 2020-04-27

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av zebb20
Annonsör
zebb20 (dolt)
Medlem sedan
Maj 2006
Foruminlägg
77
Annonser
8
Marknadsbetyg
-
Pris:  1 kr
4
Örebro, Kumla
Avhämtas

Farsgubben gjorde ett impulsköp av en av sina kollegor (som importerar elscootrar) men har ångrat sig. Han behöver ny dator (har tjatat länge på han) så tänkte om någon skulle vilja ha en riktigt nice sommarglidare istället för sin dator?

Är av modell fatbike/fatglider/fatscooter som jag tror de flesta känner igen.
Den har tre körlägen, i första läget gör den ca 20 km/h, andra ca 25, tredje ca 30-32 och ska ha en räckvidd på ca 35km. Allt det beror såklart på vikt och körförhållanden.
Den har extra säte för passagerare. Jag är ganska säker på att den är på 1000W inte mindre iaf.

Jag monterade den igår (26/4) och har testat den idag och kollat så att allt fungerar, vilket det gör.

Kom gärna med förslag via PM, inga low-end datorer är intresse då kan jag lika gärna köpa den av han då det är barnsligt kul att köra. CPU är av större vikt än GPU även om GPU gärna får vara ok den med.

Edit* Har redan fått flera förlag som inte är nära vad som krävs, för att rensa lite bland förslagen: om du själv inte skulle betala mer än 5-6k för din dator är den inte av intresse. Kolla gärna upp lite vad en sådan här scooter går för, det är inte en liten sparkcykel

Bytet ska med fördel ske i eller så nära Örebro län som möjligt. Vi kan komma överens om att mötas upp halvvägs eller liknande om det skulle vara allt för långt.