Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

/Bytes - Fläktar, SSD och RAM + Säljes: Minirensning

Köpes Kylning Publicerad 2020-02-13

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av chrippe7
Annonsör
chrippe7 (dolt)
Medlem sedan
Aug 2012
Foruminlägg
1301
Annonser
62
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  1 337 kr
20
Stockholm, Täby
Skickas & Avhämtas

Hej,

Noctua svart
Jag är ute efter en svart Noctua 120mm-fläkt för att färdigställa mitt nya bygge. Vill du byta till brun Noctua-fläkt har jag det nedan.

LED-fläktar
Till min kompis dator så är jag ute efter några LED-fläktar där det egentligen inte spelar så stor roll vad det är för något utan så länge det är något som lyser, antingen statisk färg eller skiftande. Ute efter 3 stycken fläktar. Jag har idag en ljusblå Corsair SP120 samt två stycken vita Fractal Design-fläktar från ett Focus G-chassi så om någon sitter på någon av de så jag får totalt 3 av någon kan det också funka, han vill ha 3 likadan fläktar i chassit.

RAM
Kompisen har idag 2x4 2666MHz i sin dator men han funderar på om man skulle ta steget upp till 16GB, någon som har något till salu eller rent av vill byta ner sig och få lite extra pengar på kontot?

SSD
Ute efter någon SSD på 256-500GB med riktpris på runt/under 1:-/GB. Har en mSata 180GB nedan som kan gå åt ditt håll om intresse finns.

Bortbytes
- 4 st Noctua 120mm-fläktar(kollar upp modell ikväll)
- 2 st Corsair SP140(oanvända, monterade bort från en Corsair H115i Pro)
- 2x4GB Corsair Vengeance LP 2666Mhz(bekräftar hastigheten ikväll)
- 180GB mSata SSD (kollar upp exakt modell ikväll)
- Silverstone SFX-L 500W med vobblande fläkt. PSU:t är semipassivt och låter ingenting om man inte pushar mot högre effekt men när fläkten börjar arbeta så ger den ifrån sig ljud. Inte på den nivån där man inte klarar av att lyssna på det en kortare period men tillräckligt högt för att inte vilja ha det på hela tiden. Perfekt för någon som inte kommer pusha agget? Alla kablar och kartong finnes samt SFX -> ATX-plåt.
- GTX 980 Ti EVGA SC som får artefakter så fort man installerar drivrutiner. Fick det för länge sen och provade byta kylpasta och satte in det i en dator igen nyligen och det fungerade bra tills drivrutinerna blev installerade, då blev det artefakter och till slut bluescreen. Kan vara mer fel än så på grafikkortet men har inte testat det noggrant. Säljes/bytes som defekt.
- Corsair Obsidian 800D i fint skick överlag

(Kan uppdateras med mer saker under kvällen)

Skriv här i tråden eller skicka ett PM på vad du har och om du kan tänka dig byta emot något alternativt vad du vill ha för det vid försäljning. Är du inne i annonsen och ser något av det jag kan tänka mig byta bort som du gillar är du självklart välkommen att lägga ett bud på de sakerna isåfall

Jag och grejerna finns i Täby men jag arbetar i Sickla och spelar discgolf på helgerna i Kungsängen så rör mig mycket runt om Stockholm. Har flera referenser om det ska skickas och förväntar mig att du har det likaså vid en distansaffär.